VP Brunswijk geeft tienduizenden US dollars uit aan studenten in Cuba

14
VP Brunswijk geeft tienduizenden US dollars uit aan Cuba studenten

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft diep in zijn buidel getast en de reis naar Cuba betaald, voor Surinaamse studenten die in Havana studeren. De groep is om 10.00 uur vertrokken naar Cuba. Behalve de tickets terug, zorgde Brunswijk ook ervoor dat de studenten achterstallige betaling voor verblijf kunnen voldoen. De vp beloofde ook de studiekosten van de groep voor dit studiejaar te zullen dekken.

“Ik ben blij dat ik dit voor jullie kan doen”, zei Brunswijk in gesprek met een groep Surinaamse studenten. Zij brachten een kort bezoek aan de vp kort voordat ze naar hun bestemming vertrokken. Vanwege financiële redenen kon deze groep studenten niet eerder vertrekken. “Gado yep’ mi, dan moet ik andere mensen ook kunnen helpen,” hield de vp zijn gehoor voor. 

De vicepresident van Suriname moedigde de groep aan om de focus te hebben op de studie en die zo snel mogelijk succesvol af te ronden. “Ik reken op eenieder dat je daar hard studeert en je best doet,” stak de vp de studenten een hart onder de riem. “Behalve het persoonlijke voordeel zal ook ons land voordeel hebben aan het succesvol afronden van de studie tot arts in Cuba”, meent Brunswijk.

De studenten zijn de vp dankbaar voor het koninklijke gebaar meldt Directoraat Volkscommunicatie.


14 REACTIES

 1. Waar deze man zijn geld vandaan haalt, moet hij zelf weten 1 staat vast, hij laat zijn menselijke kant zien, dat kan je van bouta boefdraad niet die dief bauta dief boefdraad dief, niet zeggen?


  Maak melding

 2. Mooi gebaar
  Als je zoveel geld heb als je zegt daf God gegeven heeft denk dan ook aan grote delen vsn het verarmd volk die struggelen om een bordje eten te krijgen


  Maak melding

 3. Het is geld van het land!

  Het goud waar Brunswijk over beschikt moet in de staatskas worden ondergebracht.
  Geen wonder dat iedereen zijn geluk gaat beproeven.
  Met vernietiging van de natuur.


  Maak melding

 4. foutje VP Brunswijk , dit zijn geen studenten , maar paarse ratten die geen medici worden , maar moordenaars , ze zijn toch door bouta daar heen gestuurd , want die demente bouta zei toch gisteren in ocer , , als ze oorlog willen , kunnen ze het krijgen , , wat een zakkewasser die bouta , en die paarse ratten hier op WTK , paki-RAT-igri , luci-en , robles , , schipper , robg , ric , limbo , noem ze maar op , zitten te wachten dat het oorlog wordt ,, maar schijters jullie zullen hangen


  Maak melding

 5. Hoeveel heeft de VP al weggegeven? Elke week een nieuwe gift hoe is zijn belastingen geregeld, hoe komt hij aan al dat geld? Want na mijn loonposten hou ik niet eens meer dan een paar duizend over en elke week geeft hij weer. Die man lijkt doorlopend op sinterklaas. Gulle gevers hebben hun bedoelingen.


  Maak melding

 6. Jullie lullen gewoon met jullie opmerkingen. In ieder geval geeft hij het geld uit aan Surinamers die daar studeren. En straks na hun studie heeft Suriname voordeel aan deze mensen. Ik zou zeggen hou deze mensen vast in het land hun studie. Want het buitenland wilt hun kennis graag hebben.


  Maak melding

 7. Ik ben blij voor deze studenten dat ze even uit de nood zijn, maar het financieren van hun studie moet niet afhangen van de goodwill van een moderne Robin Hood, die van de gemeenschap steelt of bestolen heeft om daarna een deel van zijn enorme rijkdom aan behoeftige studenten te schenken. Brunswijk zou ervoor moeten zorgen, als VP, dat het beurzenbeleid van de overheid in orde is. En na hun studie afgerond te hebben, zouden deze studenten, op een of andere manier, de schuld aan de Surinaamse gemeenschap moeten aflossen, we moeten voorkomen dat hun loyaliteit komt te liggen bij een politieke ambtsdragers, die in de gelegenheid was hen om te kopen met geld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.