dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijMammoetvlaggen wapperen vanwege 45 jaar Srefidensi

Mammoetvlaggen wapperen vanwege 45 jaar Srefidensi

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de onafhankelijkheidsviering van de republiek Suriname op 25 november 2020 voert de Wegenautoriteit (WA) het vlaggenproject uit. Het doel van dit vlaggenproject is om het nationalistische gevoel onder het Surinaamse volk aan te wakkeren.  

De mammoetvlaggen die hiervoor worden ingezet, zullen vanaf van 20 november tot 4 december 2020 op vier verschillende locaties wapperen te weten Dr. Sophie Redmondstraat, Van ’t Hogerhuysstraat, Mr. Jaggernath Lachmonstraat en nabij de afslag naar de J.A.Pengel International Airport.

De vlaggen zijn in stijl, met alle daarmee gepaardgaande ceremonies gehesen. Bij dit vlaggenproject dat op hoogtijdagen wordt uitgevoerd, krijgt de Wegenautoriteit (WA) ondersteuning van het Korps Politie Suriname (K.P.S) en het Nationaal Leger (N.L.)

Foto (c) Wegenautoriteit Suriname

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Heel leuk en aardig en complimentjes aan de mammoetvlaggen. Ma ,ma, Stef Blok komt nietwaar? Wordt ook de rode loper voor hem uitgerold? Was het niet die figuur die Suriname uitmaakte voor een failed state? Was het niet dezelfde figuur die op zijn schreden moest terugkeren? Nederland wil toch niets weten van de vicepresident? Welnu ,laat Brunswijk hem verwelkomen op de luchthaven. Hey Brunsie, ga Stef Blok verwelkomen!


  Maak melding
 2. Nog een voorbeeld van geef het volk brood, spelen en een grote vlag. Een zwarte laken op half stok zou voldoende zijn. In 45 jaren geen vooruitgang geboekt de grootste factor in al die tijd was kaboula bouta.


  Maak melding
 3. Beste Democraten

  Toen Steff Blok Suriname Een Stempel Van Failed State Op Plakte Had Hij Alle Reden Toe.

  Bouterse Was Toen Aan De Macht En Op Bestuurlijk Nivo Was Ons Land Een Puinhoop. Als Santokie Ook Een Puinhoop Van Maak Mag Hij Zich Ook Op It Zelfde Manier Uitspreken. WAAROM NIET.

  Als Je Een Top Politicus Ben Moet Je Het Lef Hebben Om Het Paard Bij Naam Te Noemen Anders Ben Je Niet Echt.

  Al Ben Ik Niet Altijd Eens Met De Witte Man. Maar Nederland Is Een Tripple A Land.


  Maak melding
 4. pakiratigri 20 november 2020 At 18:27

  Heel leuk en aardig en complimentjes aan de mammoetvlaggen. Ma ,ma, Stef Blok komt nietwaar? Wordt ook de rode loper voor hem uitgerold? Was het niet die figuur die Suriname uitmaakte voor een failed state? Was het niet dezelfde figuur die op zijn schreden moest terugkeren? Nederland wil toch niets weten van de vicepresident? Welnu ,laat Brunswijk hem verwelkomen op de luchthaven. Hey Brunsie, ga Stef Blok verwelkomen!
  ===========================
  Als je ziet wat voor ravage van Su is gemaakt, is het dan geen failed state? Heeft hij dan niet de waarheid gesproken? Zijn mensen als jij die helpen een failed state maken!!!


  Maak melding
 5. Pakiratigri, de “ jongens hebben geld nodig”, ze dansen zelfs nog met de witte duivel.

  Ja vp, je bent een blok aan de been van Blok, hahaha brunsie rol je zelf eens uit voor Blok, maar laat aub niet over je heen lopen.😂


  Maak melding
 6. Als een vlag op een modderschuit kenden we al. Dit is meer als een vlag op een zinkend schip. Het is te hopen dat Santokhi en zijn regering erin slagen het door Bouta lekgeslagen en leeg geplunderde schip drijvende te houden.


  Maak melding
 7. Srefidensie is niet om te vieren maar wel om stil te staan bij alle doden en moorden gepleegd door paars. Alle mislukkelingen die het land hebben geregeerd waardoor het land een failed state is, achtergesteld, derde wereld land en failliet is. Surinamers zijn zo dom. Hersenloos. Bankroet en dan nog mammoet vlaggen hangen. Bah bah.


  Maak melding
 8. Zwartje , enigszins hebt jij gelijk , maar er zijn velen hier op WTK , die paarse ratten , , paki-RAT-igri , luci-en , robles , robg , schipper , en noem ze maar op , , hebben niets met de Surinaamse vlag , veel te veel kleuren en een gele ster , , deze paarse gasten willen maar een vlag , en dat is een paarse vlag met een afbeelding van bouta er in verwerkt , ze willen oorlog , nou mensen laat maar komen


  Maak melding
 9. hé pony , hebt jij paki-RAT-igri , , al gevraagd voor een date , aan de waterkant , echt een match hoor , en jij zult zeker wel in het paars verschijnen , oh mensen hier op WTK , ze zullen toch wel een foto sturen en op facebook zetten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES