vrijdag, december 8, 2023
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19: 1 persoon overleden en 10 nieuwe gevallen

COVID-19: 1 persoon overleden en 10 nieuwe gevallen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De afgelopen 24 uur is er in Suriname weer 1 persoon overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Het aantal overleden personen bedraagt daardoor 110. Ook zijn er 10 nieuwe gevallen bijgekomen en 5 genezen, waardoor het aantal actieve gevallen is gestegen van 29 naar 33.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. President Santokhi zei zondag dat de situatie in Suriname onder controle is, maar dat men echter waakzaam moet blijven. Ter vergelijking: in Nederland waren er maandag 10.353 nieuwe bevestigde coronabesmettingen. 

Vanwege deze toename aan besmettingen in Nederland, is het personenverkeer met Nederland verder beperkt. Personenverkeer is uitsluitend toegestaan voor repatrianten, essentieel personeel of in verband met spoedgevallen van persoonlijk aard.

In alle gevallen kan reizen uitsluitend nadat de desbetreffende persoon toestemming heeft verkregen van de bevoegde Surinaamse autoriteiten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Mooi. Goed nieuws in deze barre tijden. Bedankt dames en heren dat jullie de zaak goed hebben aangepakt. Gelukkig geen flauwekul meer en denken dat je boven alles en iedereen staat. Mar beware, er kan en zal een tweede golf komen net als in Holland. laten we er klar voor staan


  Maak melding

 2. Hmmmm, er komen dagelijks steeds meer positief getesten bij, maar het totale actieve gevallen op het overzicht daalt. Hoogst interessant!


  Maak melding

 3. Lucien Karwafodi 27 oktober 2020 At 16:48
  Hmmmm, er komen dagelijks steeds meer positief getesten bij, maar het totale actieve gevallen op het overzicht daalt. Hoogst interessant!
  ==============

  Niet iedereen die positief getest is wordt ook ziek. Dus dat kan wel.


  Maak melding

 4. Hmm, 18 in het ziekenhuis, (waarvan of en?) 5 op ICU, 19 in isolatie. Er wordt gesteld 33 actieve gevallen. de 22 in het ziekenhuis en ICU zijn actief, de 19 in isolatie niet? Want dat brengt het geheel op 40. Wie het weet mag het zeggen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES