Tiener in diepte verdwenen nabij Blanche Marievallen

2
blanche-marievallen-suriname

Een 15-jarige jongen is zaterdag tijdens het zwemmen te Blanche Marie in Suriname, verdwenen in de diepte. Vermoedelijk is hij verdronken.

Waterkant verneemt dat de tiener samen met familieleden naar de plaats ging waar zij zouden overnachten. Op een bepaald moment ging hij in het water en was ineens niet meer te zien.

Vermoedelijk is de 15-jarige door de sterke stroming meegenomen en verdwenen in de diepte. Een zoekactie is op touw gezet maar heeft tot op het moment van schrijven niets opgeleverd. De zoekactie wordt voortgezet.

2 REACTIES

  1. Mensen mensen hebben jullie nooit gehoord van zwemvesten , denk niet dat het mij niet kan overkomen, te jong om op deze manier aan je einde te komen zoveelste geval,


    Maak melding

  2. Familie, heel veel sterkte. Ik vind het zo jammer dat iemand op zo’n jonge leeftijd aan het einde van zijn leven komt. Hij heeft niet oud mogen worden.Familie ik hoop dat er een leven na de dood is. En dat hij in het hiernamaals zijn leven als een engel mag voortbrengen. Veel, veel sterkte. IK zou niet weten als mij dit als ouder zou overkomen hoe ik dit zou handelen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.