Criminelen verkochten gehuurde auto’s na vervalsen papieren

11
Archieffoto: manschappen van het Regio Bijstandsteam (RBT)

De Surinaamse politie heeft een voortvluchtig crimineel duo aangehouden en opgesloten wegens oplichting en verduistering. Het gaat om twee mannen die auto’s zouden hebben gehuurd en deze met vervalste documenten verkochten. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De mannen genaamd Anan M. en zijn kompaan Xavier D. werden door leden van Recherche Regio Paramaribo, in samenwerking met het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), opgespoord en aangehouden. Anan opereerde onder de valse naam Kevin Doekhie. Daarnaast bezat hij een vervalst rijbewijs met zijn foto onder dezelfde valse naam.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Anan bij drie auto verhuurbedrijven een auto had gehuurd. Anan en Xavier maakten vervolgens valse nummer- en verzekeringsbewijzen op naam van Kevin Doekhi om de auto’s te kunnen verkopen. De voertuigen die zij verkochten waren een Toyota Crown, een Toyota Ractis en een Toyota Noah.

Alle drie voertuigen zijn terug gevonden bij helers en intussen terug gegeven aan de rechtmatige eigenaren. Anan M. en Xavier D. zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. De drie helers zijn na verhoor heen gezonden meldt de politie.

11 REACTIES

 1. Voor de genen hier die altijd zeggen dat er alleen creoolse dieven zijn in suriname. Er zijn ook hindustanenen die het criminele pad kiezen.
  Veel door het witte goud. Voorbeelden genoeg.
  In nederland zitten veel hindustanen in de gevangenis. Door het vervoeren van het witte goud in Hout,groente, waaronder pampoen. In rijst,meel. In den haag via een koekjes fabriek. Vervoer op melk basis, enz.

  Het mag ook een keer gezegt worden.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 2. Dieven heb je in alle soorten , er is geen ras of kleur die de stempel van dief niet krijgt.😏
  Dus daar hoeft niet specifiek een opmerking over gemaakt worden, overal ter wereld heb je mensen die zich willen verrijken ten kosten van een ander. Zelf eerlijk ervoor werken komt niet in hun boekje voor. Dus ga a.u.b. niet generaliseren.🙄 Het is alleen jammer dat het gebeurd, je hebt altijd wel gedupeerden, die wel heel hart voor hun spullen hebben gewerkt, het is nooit leuk als er dan iemand ermee vandoor gaat. .


  Maak melding

 3. Mica,

  Ik ga niet generaliseren. Twee neven van mij zijn met hindustanen getrouwd.

  Maar er zijn bepaalde figuren hier op dit forum die altijd de de creolen de schuld geven van diefstallen in suriname.

  En daar reageer ik op.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. telegraaf.nl/nieuws/1420803477/tuigjeugd-den-haag-berooft-14-jarige-op-straat-passant-start-succesvolle-achtervolging
  zo doen jullie dat bij jullie, als het bakras waren zou je dit niet lezen

  I rest my case
  Wendy heeft gelijk


  Maak melding

 5. Criminaliteit kent geen ras. Het is jammer dat er nog steeds mensen zijn die ons elke dag weer het tegendeel van proberen te bewijzen.
  Wat zegt het over deze mensen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.