Verkeersexamen scholieren 5e klas afgelast vanwege COVID-19

1
Verkeersexamen scholieren 5e klas afgelast vanwege COVID-19
Foto: VVOS Facebook

De afdeling Verkeersvoorlichting, Onderwijs en Statistieken (VVOS) van het Korps Politie Suriname heeft gisteren bekend gemaakt dat het verkeersexamen, dat elk schooljaar van de vijfde klassers wordt afgenomen, is afgelast voor dit jaar vanwege de COVID-19 pandemie.

Leerlingen van de vijfde klas van het Gewoon Lager Onderwijs zouden op woensdag 10 juni het verkeersexamen afleggen; maar dat ging niet door. Vanwege het vroegtijdig sluiten van de scholen zijn de leerlingen verstoken geweest van het verkeersonderwijs meldt de Surinaamse politie.

Aan de ouders van deze leerlingen wordt gevraagd hiermee rekening te houden.

1 REACTIE

  1. Ma as die kinder nie av legge eksaame, dang hoe se moete op straat. Dang ovviesiejeel se weete nie wat is viets, wat is auwtoo, wat is bromviets en mootorviets, wat is ferkeer lig. Dang ovviesiejeel wort heel gefaarlik foor die klijne kinder.
    Ma geluk. Er is ook gesont ferstang. Dang die kinder weete meer dang dengk regeering. Se redde sig wel sonder die dieploomaa.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.