41 personen bij Penitentiaire Inrichting Duisburglaan positief getest op coronavirus

2
Penitentiaire Inrichting Duisburglaan

In Suriname zijn de afgelopen 48 uur maar liefst 89 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd. Een groot deel van die gevallen komt voor rekening van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Daar zijn maar liefst 41 personen positief getest op het gevreesde coronavirus.

Naar aanleiding van deze zorgelijke ontwikkeling, hebben de ministers van Volksgezondheid, Justitie en Politie en de minister van Defensie onmiddellijk acties ondernomen om de verdere verspreiding tegen te gaan.

De positieve gevallen zijn onmiddellijk afgezonderd van de rest en er wordt door een medisch team een analyse gemaakt van de medische conditie van de geïnfecteerden.

Het ministerie van Justitie & Politie zal middels het instellen van een crisisteam de beheersing en het vervolgtraject bepalen. De gemeenschap mag erop rekenen dat bij de beheersing rekening gehouden wordt met de gezondheid en veiligheid van eenieder.

De penitentiaire inrichtingen werken volgens de richtlijnen en de situatie is vooralsnog onder controle.

2 REACTIES

  1. Een goed begin van 12 Covid-19 gevallen naar de duizenden gevallen die nog gaan komen. Een reden voor bepaalde figuren om massaal de hulp van Nederland in te roepen. Zo zien we maar weer. Het loopt hen uit de klauwen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.