woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman overleden bij eenzijdig verkeersongeval

Politieman overleden bij eenzijdig verkeersongeval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval in Suriname is zojuist een politieagent om het leven gekomen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een eenzijdig verkeersongeval rond 20.15u aan de J. Lachmonstraat ter hoogte van Huize Albertine. De man zou met een behoorlijke snelheid hebben gereden.

Het gaat om de 31-jarige agent van politie 1e klasse Artisch Nirmal. Hij kwam uit de middagdienst en reed naar huis met zijn uniform nog aan. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Is hij door de aanrijding overleden of aan de gevolgen van een hartstilstand, vraag ik me af. Zo veel schade zie ik niet aan de stuurzijde. Wellicht trapte hij heel hard op het gaspedaal, bij het uitblazen van de laatste adem bij een hartinfarct.


    gemodereerd
  2. Hy heeft een steun cabel van een ebs paal weg geruk de helf van zyn rechter achtef portier ook en zyn achter ruit stuk er is wel een ravage en niet gewoon hard heeft hy gereden


    gemodereerd
  3. Lijkt mij sterk dat deze man door een verkeers ongeval om het leven is gekomen mijn mening vind dat het lijk niet ( normaal ) ligt als hoe n lijk is die n aanrijding heeft gemaakt dan zou hij uit zn voorruit hangen of over zn stuur of naar de zijkant passagier zijde maar dan met zijn gezicht voorwaard . Niet zo helemaal omgekeerd op zijn buik met zn benen ook nog gekeerd als of hij op zn buik is geplaats en zijn gezicht naar passagiers kant. En er lijkt geen schade of minimale schade te zijn aan het voertuig . En zijn er mensen die wat hebben gezien of wat hebben gehoord ??.


    gemodereerd
  4. Jammer een voorbeeld functie en ook te hard rijden met alle gevolgen van dien.

    R,I,P.
    Familieleden sterkte.


    gemodereerd
  5. jij die een goed voorbeeld moet geven doet juist het omgekeerde.Voor hetzelfde stonden of liepen onschuldige burgers langs de weg.
    condoleren zal.ik niet maar ben blij dat er geen onschuldigen daar liepen.
    Een wegduivel minder…goodbye🥀🥀🥀🥀


    gemodereerd
  6. Heel goed voor hem .Rij maar lekker hard nu plukken de nabestaanden de vruchten van.
    Nota bene een agent moet toch minimaal zich aan de regels te houden.
    Stom zeer stom van hem.


    Maak melding
  7. @ Krantie, ik begrijp de boodschap maar jou openingszin daar kan ik mij helaas niet in terugvinden. Het is niet en nooit nodig om goedkeuring hieraan te geven. We are all human…..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES