Bijzondere handelsmissie voor vrouwelijke ondernemers naar Suriname

4
Bijzondere handelsmissie voor vrouwelijke ondernemers naar Suriname
Foto (c) nD Rw photography

Vanwege het grote succes van de reis in 2016 organiseert Women Entrepreneurs Netherlands van 28 januari 2020 t/m 31 januari 2020 opnieuw een handelsmissie naar Suriname, speciaal voor vrouwelijke ondernemers uit Nederland en België.

“Wilt u zakendoen in Suriname en/of uw exportkansen vergroten? Dan is kennis van de Surinaamse markt onmisbaar. Op die manier ziet u of er een potentiële markt voor uw product is” aldus de organisatie die verder zegt:

Sterke punten van de Surinaamse markt zijn: – Aanwezigheid van grondstoffen zoals olie, goud en hout – Afzetkansen, vooral op het gebied van transportmiddelen, ICT‒ producten, agrarische uitrustingen en machines, verwerkte voedingsmiddelen en bouwmaterialen – Gunstig belastingstelsel – Lidmaatschap van het Caribische handelsblok Caricom.

Binnen dit blok zijn er minder beperkingen in het verkeer van goederen, diensten, personen, kapitaal en technologie. De potentiële markt is daardoor bijna net zo groot als de Nederlandse.

Aanmelden kan nog tot 20 januari a.s. maakt de organisatie bekend. De handelsmissie vertrekt op 27 januari met de KLM naar Paramaribo.

- Advertentie -

4 REACTIES

 1. Opmerkelijk …. waar zijn de Chinese en Cubaanse vrouwen gebleven. Immers de banden met die landen zijn bijzonder goed te noemen (volgens de NDP). Uitgerekend de vrouwen van de oud kolonisator komen straks zaken doen in Suriname. Blijkt maar weer dat de persoonlijke vendetta van Bouterse met Nederland het land meer kwaad dan goed. Het is duidelijk dat Nederland bereid is om te investeren in Suriname.

  Zie recent Nederlandse studenten die in Suriname aan landbouw kennis overdracht doen, politie, brandweer en verpleegpersoneel welk bijgeschoold worden in Nederland. Nederlandse artsen die belangeloos zieke kinderen in Suriname opereren en nog veel meer om op te noemen. Wanneer gaan de ogen open van de Bouterse adepten.


  Maak melding

 2. De NDP is totaal niet geïnteresseerd in dit soort initiatieven, het is niet in hun belang dat het goed gaat in Suriname. De missie van deze bende is dat het niet gaat in het land en dat zij inmiddels zich verrijken met alles wat het land ten goede zou komen.. Vandaar dat het volk wordt opgeroepen om in mei 2020 deze partij massaal de rug toe keren


  Maak melding

 3. Ja, Suriname, heeft veel grondstoffen en het land is ook nog vruchtbaar.
  Europeanen, doen veel voor landen, die op velerlei manieren potentie heeft, maar niet die deskundigheid.

  Zo leren ze ook veel van het land en passen het toe, daar waar het kan.
  In België en Nederland, zijn ziekenhuizen en gekwalificeerde personen, die ook ziekenhuizen in Afrika ondersteunen.

  In Suriname, doen ze ook heel veel goede activiteiten, ten goede van het land en volk.

  Het is jammer, dat wij niet willen begrijpen, dat de wil er is, om ons te helpen.
  Surinamers, verwijzen om de haverklap naar de slavernij en de kolonisator, maar die ligt inmiddels ook heel ver achter ons.

  Wij zijn in vrijheid geboren; onze grootouders en zelfs onze overgrootouders zijn in vrijheid geboren.
  Maken, wij gebruik van deze bevochten vrijheid? Ik wel!

  Nee, het ligt niet aan de twee boven genoemde feiten. Het ligt aan het land Suriname zelf. En gedeeltelijk is ook te verwijten aan ons zelf.

  Ons land lijkt verwikkeld, te zijn om iemand die veroordeelt is voor enkele delicten, te produceren om zijn onschuld te bewijzen , terwijl het land verder glijt naar de verdoemenis.

  Denk aan O. J. Simpson, die zo rijk was dat ze hem arm hebben geprocedeerd in de rechtzaal waar hij zijn onschuld moest bewijzen.

  In Suriname, wordt het land, armer geprocedeerd. Triest dat er zoveel mensen zijn die het niet snappen dat ze een rechtstaat, moeten respecteren.
  EN HET IS ECHT NIET DE SCHULD VAN NEDERLAND.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.