Vrouw overgiet zich met terpentine en steekt zichzelf in brand

16
vuur suriname

Een 40-jarige vrouw in Suriname is op maandag 13 januari in het ziekenhuis overleden, nadat zij zich had overgoten met terpentine en zichzelf in brand had gestoken. Ze liep daarbij tweede- en derdegraads brandwonden op, meldt het Korps Politie Suriname.

Onderzoek van de Surinaamse politie wees uit dat de vrouw en haar echtgenoot in de middag van zondag 12 januari een woordenwisseling kregen in relationele sfeer. De ruzie dreigde uit de hand te lopen en op een moment nam de vrouw een fles inhoudende terpentine, waarmee zij zichzelf overgoot en het vuur aanstak.

Toen haar echtgenoot dit zag, schoot hij haar te hulp en probeerde de vlammen met de hand te doven. De man liep brandwonden op aan zijn handen. De politie van het bureau Munder deed na de melding van het ongeval de plek aan. Per ontboden ambulance werd de vrouw met tweede- en derdegraads brandwonden voor medische hulp afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Zij werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, waar zij op 13 januari overleed. Haar ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Het dossier wordt opgemaakt en verzonden naar het Surinaamse Openbaar Ministerie voor verdere afhandeling, aldus de politie.

- Advertentie -

16 REACTIES

 1. Voor het eerst in de geschiedenis van dit land heeft een vrouw zichzelf overgegotem met een brandbare substantie. Vreselijke pijnen en het bevrijdend gevoel uit het lichaam te treden kan zij alleen beschrijven, maar niemand zal deze ervaring, de bewuste oerdomme keuze om zo een einde aan je leven te maken voelen. Ondertussen gaan de paarse demonen der misdaad, geestelijk en moreel verval briesend verder te keer op zoek naar mensen die sindfs ze paars stemden, hopeloos en zonder vooruitzichten verder moeten leven. Ze was een fervente ndper, die hetgeen baas en meedogenloze trawanten van land en volk hebben gemaakt, zat. A beng pina moro dagoe.


  Maak melding

 2. @IVANOF LIMBURG,

  En als ze dat wil doen wil ik de vloeistof voor haar kopen. Gratis kost haar niets. Van mij krijgt ze nog de Vriendelijke groeten. Ook gratis.

  Nabestaanden strekte met het verlies.


  Maak melding

 3. @Lulwig foe abrabroki
  JE MOEDER!!
  Voordat je je onzin commentaar spuit moet je eerst de achtergronden zien te achterhalen. Steeds weer blijkt dat je compassie met anderen die een geliefde kwijtraken c.q moeten missen zoek is.
  Wel, ik ben afgelopen maandag een geliefd familielid kwijt geraakt die al heel lange tijd, wel 20 jaar lang, worstelde met haar leven.
  Dat je haar neerzet als ndp adept en dat a beng pina lik wan dagoe is lager dan laag.
  Wel ik heb nieuws voor je. Jij bent een beest van de laagste orde, minder dan wan wc worong.


  Maak melding

 4. Faya lobi is hier wel erg letterlijk genomen.

  Maar heeft die vrouw die terpentine gegooid of heeft die man gegooid. Die vrouw kan niet meer navertellen wat er precies is gebeurd…


  Maak melding

 5. Sta steeds versteld van de meeste waanzinnige commentaren, wat een niveau en dan steeds schelden op de partij die ik absoluut niet bewonder.


  Maak melding

 6. Vreselijk. Wat nu als deze vrouw wroeging kreeg en haar daad wilde rechttrekken. Gaat niet lukken als je in lichterlaaie staat. Dan is het beter dat je een overdosis aan pilletjes inneemt (het beste is natuurlijk helemaal niks). Je maag kan alsnog leeggepompt worden in het ziekenhuis. En wanneer je herstelt vraag jij je af waarom je zo gehandeld hebt. Ik geef geen oordeel maar ik heb gevallen meegemaakt waar iemand een poging ondernam om zichzelf van het leven te beroven. Gelukkig werd er op tijd ingegrepen. R.I.P.


  Maak melding

 7. pero 15 januari 2020 At 08:05
  @Lulwig foe abrabroki
  JE MOEDER!!
  Voordat je je onzin commentaar spuit moet je eerst de achtergronden zien te achterhalen. Steeds weer blijkt dat je compassie met anderen die een geliefde kwijtraken c.q moeten missen zoek is.
  Wel, ik ben afgelopen maandag een geliefd familielid kwijt geraakt die al heel lange tijd, wel 20 jaar lang, worstelde met haar leven.
  Dat je haar neerzet als ndp adept en dat a beng pina lik wan dagoe is lager dan laag.
  Wel ik heb nieuws voor je. Jij bent een beest van de laagste orde, minder dan wan wc worong.

  Ook je moeder en hetzelfde wat je schrijft ben jij honderdvoudig, een paarsdomme ndp beest van de laagste orde, minder dan wan wc worong.


  Maak melding

 8. Zelfmoord, plegen, ik kan tig oorzaken en redenen opnoemen, maar denk dat ik altijd een verkeerde op- noem. Ik ken de beweegredenen, van de vrouw niet.

  Normaal gesproken, zou een echtgenoot, zijn echtgenote moeten beschermen tegen het kwade.
  Nogmaals, ik ken de motief niet van de vrouw.

  Deze tragedie, heeft heel veel vragen.
  Heel verdrietig, condoleer ik de familie.

  Is het zelfmoord, of is het een moord?
  Een goede recherche, zal alles doen, om de complete waarheid, bloot te leggen.
  En dan kan de familie, enigszins in berusten, hoewel het moeilijk en pijnlijk zal zijn.

  Rechercheurs en het o. m.
  ,laat je kunnen en deskundigheid, er op los.


  Maak melding

 9. Surinamers houden van elkaar kopieren.Aub zoek hulp voor je problemen en bespaar je familie van nodeloze drama en verdriet.
  Surinamers herhaal nooit wat de dame hier tersprake uitgehaald heeft.Er is een oplossing voor alles.Dood is niet het einde,het is het begin voor een hoop ellende en vragen zonder antwoorden voor de rest van de familie.


  Maak melding

 10. Een woordenwisseling??? Nou had die man mij moeten hebben dan groef hij zeker zijn eigen graf want ik scheld hem zijn graf in.
  40 jaar en zo wanhopig, maar snap vrouwen soms niet hoor.
  Nogmaals geef je dochter goede scholing zodat ze financieel NOOIT afhankelijk wordt van een man moeders knopen jullie dat maar in jullie oren.
  Kennis maakt je sterk en onafhankelijk van uitlopers vreemdgangers en zaadstrooiende kerels.


  Maak melding

 11. Hoezo ga je zo een dood tegemoet, denk je echt dat die man er lang om zal treuren, geen enkele man of vrouw is het waard om op deze manier jezelf van het leven te beroven, je bent toch geen eeneiige tweeling. Ieder individu heeft zo zijn eigen maniertjes, en gedachten als het niet match, dikke pech, en gewoon verder gaan met je leven.😍 er is genoeg liefde buiten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.