Flinke schade aan auto’s en EBS paal na overval aan de Gongrijpstraat

13
Flinke schade na mogelijke overval aan de Gongrijpstraat

Bij een overval vanmiddag, op de hoek van de Gongrijpstraat en Flamingostraat in Suriname zijn twee auto’s beschadigd. Volgens onbevestigde berichten zou een van de voertuigen toebehoren aan een ondernemer, die het slachtoffer zou zijn van de overval.

Hij reed met zijn auto tegen een EBS paal aan die in tweeën brak. De andere auto zou toebehoren aan de overvallers die hun auto achterlieten en mogelijk met een ander voertuig zijn gevlucht.

Via Facebook en WhatsApp worden diverse foto’s verspreid en wordt ook de naam van de ondernemer genoemd: Rick Sardjoe. Die informatie is op dit moment niet bevestigd dus later meer.


13 REACTIES

 1. Meriba had zijn AK 47 gestolen bij Abraham.En dat onder wakend oog van militairen die bij het huis de wacht hielden.Hele ophef maakte Ramon Abraham van de zaak tot het bleek wie de wapens meegenomen.Toen suste hij alles weer.Het was ook een mede NDP er.


  Maak melding

 2. Oei zei opa, ooit werd hij door pleegzoon van baas beroofd en nu weer naar alle tekenen uitwijzen ndper’ s. Oma taki, wie weet krijgen ze de drugs die Flakka heet gratis, want langzamerhand raken vele ndper’ s aan drugs verslaafd en worden roofzuchtige zombies. Who know’s, alleen de ndper’ s niet want drugs, roven is de wijze om te overleven zoals baas en gangsters die ze de macht hebben gegeven land en volk te beroven, aanhangers te drogeren en te verarmen. Oma haat ndp sinds 1987 en ook de mislukte revo sinds 1982.


  Maak melding

 3. Haha kijk ze hier met hun afleidings geleuter.de politie pakt haast alle vhp drugs ladingen dus gaan ze over op plan B en natuurlijk moeten hun kornuiten een rook gordijn opwerpen door anderen aan te wijzen


  Maak melding

 4. @Rob

  heb je gelezen dat de ouders de kinderen niet naar school gaan sturen.Waarom?Omdat de grootste boef naar de rechtszaak komt in hun buurt.
  Het volk begint de NDP te vrezen net als de bewoners bang zijn voor Al Shabab in Somalie.De NDP verworden tot een terroristische organisatie.


  Maak melding

 5. Het valt niet te rijmen dat je met zoveel contant geld op zak loopt. Ondernemer of niet ,je moet toch wel voor bescherming zorgen. Juist als ondernemer moet je rekening mee houden dat er gasten zijn die op je zitten te loeren. Die gaan zich echt niet storen aan het feit je van andermans geld moet afblijven. Gelukkig kan deze ondernemer het navertellen.


  Maak melding

 6. Iedereen bewapenen.
  Als je word beroofd, meteen die schoften afschieten.

  Is vorige maand ook gebeurt op de cilinestraat gebeurt.

  Meteen afschieten!


  Maak melding

 7. haha, dit is leuk.
  Een onverlaat is de weg kwijt. Kan dat?
  Ja en nee.
  Ja, het overkomt ons allemaal wel eens vroeg of laat
  Nee, als je nooit op de juiste weg zat.
  Lees ik hier nu van papiratigri een verhaal over een slachtoffer die zij tot dader maakt.
  Love you babe 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.