zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor diefstal uit tas van slapende vrouw in bus

Man aangehouden voor diefstal uit tas van slapende vrouw in bus

-

Does Travel - naar Suriname

De 30-jarige Marciano Y. is op vrijdagochtend 18 december door de politie van het bureau zanderij aangehouden voor diefstal van een portemonnee met een groot geldbedrag en een zaktelefoon met oplader.

Marciano zat als mede passagier met een vrouw in een staatsbus, die de route Paramaribo-Zanderij onderhoudt. Op een bepaald moment viel de vrouw in slaap en bij die gelegenheid moet Marciano haar portemonnee met geld en haar zaktelefoon met oplader uit haar tas hebben weggenomen.

Kort na het uitstappen bij de eindhalte te Zanderij ontdekte de vrouw de diefstal. Marciano was eerder uit de bus gestapt. De politie van Zanderij werd ingeschakeld. De vrouw kon een goede beschrijving van Marciano geven waardoor het de politie gelukte om hem nabij de kruising van de Petrus Cairo- en Kennedyweg staande- en vervolgens aan te houden.

De verdachte is aangehouden nadat de oplader van de benadeelde in zijn broekzak is aangetroffen en de zaktelefoon in zijn directe nabijheid op de grond. Het staat vast dat de oplader van de vrouw is omdat zij haar initialen daarop had aangebracht. De portemonnee met geld is nog niet terecht, meldt het Korps Politie Suriname.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Marciano in verzekering gesteld voor diefstal.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. In Suriname heeft iedereen slapeloze nachten en worden overdag wakker uit de nachtmerrie. Sinds de onafhankelijkheid, heeft Suriname, niks te bieden aan surinamers. Te beoordelen, op deze site en andere noodkreten van surinamers.

  Volgens de tijd van afgelezen, van de horloge van Bouterse, breekt de gouden tijden aan.
  Dus wachten maar! !!


  Maak melding
 2. Als ik veel geld in mn tas had zou ik niet slapen in de bus. Of ik zou op mn tas slapen.
  Als ik buiten de stad ga zijn mn waardevolle spullen in mn bak van mijn auto en mn sleutel ver wegook zo een domme dief. Ik zou mn geld willen of zn leven.


  Maak melding
 3. Daar de banken zelfs onbetrouwbaar zijn en van Trik onzin loopt te verkondigen om de banken te beschermen, er veel inbraken in huizen zijn, lopen mensen met grote sommen geld rond uit angst om beroofd te worden. Zo zie je maar weer hoe onveilig ons land is geworden.Je bent nergens in ons land veilig.Hoe zal dit nou komen? Vroeger hadden wij dit niet. Dit komt nu elk uur van de dag voor in ons land. Honden en katten zijn ook niet veilig. Alles wat God geschapen heeft wordt gedood en mishandeld. Leven er nog echte mensen in ons land met hun hart op de juiste plaats of zijn ze harteloos geboren???? Honden en katten zijn net kleine kinderen, die geven nog om hun baasjes. De wreedheden die de laatste jaren in ons land plaatsvinden zijn veel erger dan de slavernij. De mensen die bezig zijn het slavernij verleden uit te zoeken, stoppen hiermee. Wijs niet met je vinger naar de ander. Kijk wat er al jaren in ons eigen land gaande is met mens en dier. Dan pas ben je goed bezig. Want onze Surinaamse kooi stinkt veel erger dan die over de grens.
  Werk aan de winkel.


  Maak melding
 4. Nergens in Suriname is men veilig meer met deze van moord berechte crimineel als lijder!Bijna een ieder probeert hem te kopieren.Geen goed voorbeeld figuur dus..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES