Dronken man die buitenvrouw mishandelde aangehouden

22
gevangenis suriname

De politie van het bureau Zanderij heeft afgelopen vrijdag een 38-jarige man aangehouden op zijn woonadres, nadat hij zijn buitenvrouw in beschonken toestand had mishandeld. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De man Niel J. heeft de gewoonte om zijn concubine te mishandelen wanneer hij in beschonken toestand is. Op vrijdag 20 december was het weer raak. Niel kwam weer dronken thuis en bij die gelegenheid trof hij zijn vrouw en een oom van haar in huis aan.

Niel beschuldigde zijn vrouw ervan dat zij voor hem uitliep en mishandelde haar. Daarnaast verscheurde hij haar lijfkleren en vernielde haar gezondheidsbril.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd Niel dezelfde dag door de politie van Zanderij in verzekering gesteld meldt de politie.

- Advertentie -

22 REACTIES

 1. De zwarte man heeft nog steeds een trauma van de slavernij. De zwarte vrouw werd in zijn bijzijn verkracht door de blanke man en daarna werd hij verkracht.

  De blanke man verwekte veel kinderen bij zwarte vrouwen. De gevolgen zijn nog steeds zichtbaar in Suriname. Dat is nog steeds taboe in Suriname.


  Maak melding

 2. Zoals gewoonlijk ben ik voor niemand bang hier of je negeert,of reageert .Beste Frantz waar staat het geschreven dat het om een zwarte man gaat,gezien jij de de geschiedenis weet .Hebben ze vermeld dat het om een Negroide man gaat.Jullie moeten ophouden iederkeer zwarte mensen naar beneden te halen.En trouwens jij weet niet veel van Geschiedenis.Het was juist dat zei de mannen die ze dwongen om kinderen te verwekken bij donkere vrouwen om meer slaven te creeren.zelden werden een mooie donkere vrouw verkracht ,maar die werd door de witte meester in de de keuken gezet en niet op het veld,een bekende was Madam Rochelle die ging met een blanke die haar stiekem onderwijs gaf.Er is nog iemand die ik in het vizier heb.die donkere mensen ergens stuurt maar komt nog niet in mijn val genaamd R .Jullie moeten ophouden oke .Niet ieder marrokaan steelt de Surineds weten waar ik op doeld ben echt moe .Zie nergens staan negroide man nog foto maar u brult als een briezende leeuw.Dus hoop dat jullie nadenken voor jullie wat roepen. Niet ieder blanke man in een speeltuin is pedo oke het moet bewezen worden.de blanken doen niet aan twijfelen gezegende kerstdagen Frantz en zalig uiteinde.


  Maak melding

 3. =Dit staat geschreven::::Niel beschuldigde zijn vrouw ervan dat zij voor hem uitliep en mishandelde haar.

  Doet Niel niet hetzelfde met zijn eigen vrouw die thuis op hem zit te wachten en denkende dat hij aan het werk is???
  Zie maar weer hoe “”””sommige”””” mannen denken de baas te zijn. Jammer dat zij de verkeerde aantreffen!!!!!


  Maak melding

 4. @Aswin zegt, “Het was juist dat zei de mannen die ze dwongen om kinderen te verwekken bij donkere vrouwen om meer slaven te creeren.”

  Frantz zegt “Dit is weer zo’n leugen” Bij afschaffing van de slavernij was meer dan 80% van de bevolking van Paramaribo kleurlingen.

  Gedurende de slavernij heerste in Suriname een totale zedeloosheid. De Blanke planters en soldaten verkrachtten kinderen, vrouwen en mannen.


  Maak melding

 5. Niel beschuldigde zijn vrouw ervan dat zij voor hem uitliep en mishandelde haar.

  De pot verwijt de ketel dat ie zwart is.
  Hij bedriegt zijn vrouw met deze buitenvrouw, dus wie loopt voor wie uit?
  Wat een koekenbakker.


  Maak melding

 6. Frantz je lieg gewoon er staat geen zwarte man daar maar een naam .

  Wat je schrijf over zwarte man ,het is ook de witte man over komen in Europa zie maar de laatste eerste en tweede wereld oorlogen .

  Lees Geschiedenis boeken van Nederland Frantz met je kinderen en vrienden in jou beurt .

  Je krijg nog de groeten van Bouterse Frantz .

  Laat mij je ook zeggen deze blaka of zwarte werk niet meer ik leef op de poft van wat mijn voorouders achter hebben gelaten .

  De Groeten

  van

  Bouterse aan Frantz


  Maak melding

 7. Lees maar hoe blanken en blanken de laatste 400 jaren hebben gewoond tot eerste wereld oorlog .

  Wij zijn er nog niet in Europa wel eten en drinken .

  De Groeten

  Aan

  Frantz de leugenaar van de aardbol


  Maak melding

 8. Twee vrouwen in deze tijd geloof niet dat er mensen zijn die het moeilijk hebben in dit land. Een tweede vrouw betekent dat je geld hebt want anders kan gewoon niet.

  De binnenvrouw weet nu wel zeker dat hij een andere had.
  Vrolijk kerst en Nieuwjaar skat ­čśĆ


  Maak melding

 9. @oom bert zegt, ” je voorouders hadden het zeker beter in de jaren 1800 tot 1945″

  Frantz zegt “weer zo’n leugen”. De Blanken en een paar kleurlingen hadden het goed in Suriname.


  Maak melding

 10. Als sommige beweren dat creolen nog steeds een trauma hebben van de slavernij dan liegen ze of nemen dit als smoes om hun smerige leefwijze goed te keuren.
  Ik zou als ik een creoolse was deze leefwijze willen doorbreken en tot mijn verleden laten behoren want vooruit komen ze nimmer.
  Het lijkt ze niet te storen als ze een aanhangsel zijn voor een getrouwde man/vrouw.
  Ligt ook aan de opvoeding denk ik.
  V.b: een buurjongen heeft een buurmeisje zwanger gemaakt in het begin trots als een pauw na een jaar begon zijn vaderschap schuurtjes te vertonen nu pakt hij wat hij pakken kan.
  Hij leef zich uit totdat hij een relatiegeschenk krijg en dan krijg bosje brug de schuld.


  Maak melding

 11. Klopt goed gezegd, en als Glennis Greece haar mening geeft heeft ze een paardenbek uit de Jordaan.Terug naar Afrika met Sylvana Simons klopt vind ik ook positief toppie man.Die voetballers die huilend het veld afgaan vanwege apen geluiden top die hebben zeker ook een smerig leven.Tuurlijk wat een smoes al die katten gejankt van die voetballers,die zwarte jongen die solliciteerde naar een baan toen stuurde degene die hem moest aannemen een email naar hem met de mededeling van is een zwarte ,terwijl ze een bbc naar haar Directeur had moeten sturen ,is het per ongeluk naar zijn cc gegaan.Misschien heeft hij ook een smoes verzonnen of lijdt een smerig leefwijze wat een gemene zwarte.Toch


  Maak melding

 12. Maar ik woon hier en eet hier ,en toch zal ik aan de blanke kant staan want als ik alles moet uitleggen dwaal ik af,want desondanks weet ik dat ze toch een donker kind adopteren ,kan ik niet van andere bevolkingsgroepen zeggen.dus blijf bij coke maar geef wel mijn mening.


  Maak melding

 13. Is het zijn buitenvrouw of concubine??
  Sommige vrouwen moeten een man.
  Wat is zo byzonder aan deze zuiplap??
  Wat heeft dr oom gedaan????
  Vrouwen jullie moeten steviger in je schoenen staan. Laat geen man zn poten aan jje branden


  Maak melding

 14. Niels je bent een waardeloze gast met een kleine stukje worst tussen je benen, die nietszeggend is.Je behoort tot 1 van de loopse straat honden die denkt elk gaatje te bespringen.Een echte vent, loopt niet uit voor zijn vrouw en slaat zijn of een vrouw ook niet. Echte mannen doen zulke dingen niet. Een echte vent praat tot zijn vrouw of vriendin en komen er samen uit. Gaat het niet meer in een relatie, stop ermee. Zijn er kinderen in het spel laat de kinderen hiervan niet de dupe worden en blijf zo goed als het kan voor ze zorgen. Je laat je eigen vlees en bloed niet in de steek. Niels jij had nooit geboren mogen worden. Je komt zelf uit een vrouw. Zulke gasten schromen er niet voor hun eigen moeder,broer, zussen en kinderen te mishandelen. God slaapt niet .Te sanie ow mietie joe no aksie fa datie kang.

  Jij Niels je krijgt je straf wel. Time will tell.


  Maak melding

 15. Maar wie heeft Niel eingelijk mishandeld zijn buiten vrouw, zijn concubine of zijn vrouw begrijpend lezen schijnt een probleem te zijn /// nadat hij zijn BUITEN VROUW in beschonken toestand had mishandeld /// Niel heeft de gewoonte zijn CONCUBINE te mishandelen als hij in beschonken toestand is /// Niel kwam weer dronken thuis trof zijn VROUW en oom in huis beschuldigd haar van overspel en gaf haar een mishandeling,gaan jullie maar weer lezen. sensatie zoekers


  Maak melding

 16. Heel veel vrouwen vinden dronkaards juist erg aantrekkelijk. Omdat deze dronkaards een afgetekend gezicht hebben, babbelaars zijn en makkelijk geld uitgeven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.