Oorzaak verschrikkelijke brand ‘Antonio do Brinco’ nog niet bekend

6
Oorzaak verschrikkelijke brand 'Antonio Bringo' nog niet bekend
De situatie voor en na de brand.

Rond twee uur in de ochtend op de eerste kerstdag werden bewoners van het dorp A kon Tuu, dat bekend staat als Antonio do Brinco, opgeschrikt door een erge brand. Vier supermarkten werden door deze brand in de as gelegd en een vijfde winkel werd leeggeplunderd. Dit gebied met de reeks winkelpanden ligt langs de lawarivier.

In gesprek met het Nationaal Informatie Instituut geeft districtscommissaris (dc) Bado aan dat hij het voorval betreurt. Ook deelt de dc mee dat het ministerie van Regionale Ontwikkelingen bezig is om in samenwerking met alle nodige actoren om de ontstane situatie te bekijken.

De burgervader treurt ook om het verlies van een jong chinees echtpaar tijdens de brand. Hij verliet dit gebied na een meerdaags bezoek afgelopen maandag. Voorts waagt de DC zich niet aan een uitspraak over de reden van deze brand. Hij wacht de bevindingen van de terzake deskundigen af in deze.

Dc Bado belooft al hetgeen te doen wat in zijn vermogen ligt is om het leed, dat met tragisch geval gepaard gaat, te verzachten.

https://www.facebook.com/SMEVANDAAG1/videos/835212420250820/


6 REACTIES

 1. Dit is toch verschrikkelijk wat hier is gebeurd.Een jong echtpaar heeft hierdoor het leven verloren. Het zijn volgens informatie bronnen de boslandcreolen die de brand hebben aangestoken en de winkel hebben leeggeroofd. Geld is des duivels. En het gaat zo goed in ons landje zoals sommigen beweren.Ik ben vorige week nog hier geweest. Je schrikt van al die onfrisse figuren die hier wonen en rondhangen. Kijk je in hun ogen zie je de wreedheid uit hun ogen stralen. De misdaad ruik je op een afstand. Heb je geen speurhond voor nodig. Deze gasten moeten opgepakt worden en direct op dezelfde manier vernietigen. Het komt nooit meer goed in ons land met dit soort volk. Een zelf vernietigend volk.
  R.I.P voor deze jongeman en zijn vrouw.
  Familie sterkte.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Wat moest je daar boeboe als je zo bang voor die mensen bent?je hebt vaak genoeg hele wrede commentaren hier gepost jammer dat wij je niet in de ogen kunnen zien om de wreedheid van je te zien maar ja je behoort tot de oranje partij dus volstaat het om naar je voorzitter te kijken om de wreedheid in Jouw ogen te zien.Idioot dat je bent.Nogmaals wat deed je daar?


  Maak melding

 3. Zyn het die bosland creolen die de soldaten hebben vermoord?Zyn het die boslandcreolen die drugs sturen in pakketten met andermans namen?Zyn het boslandcreolen die anderen doden in het verkeer?Zyn het boslandcreolen die de vreemdelingen werk geven en de Surinamers met een bulldozer hun huis vernietegen .Vieze leugenaars en duivelse harten denken dat ze altyd beter zyn dan boslandcreolen. Oenoe kaba nanga takroe mofo mang.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.