Man in woning overvallen en beroofd van geld en gympies

7
politie-op-pd-suriname

Een man is maandagochtend rond 04.45u in zijn woning aan de Shammi Hoeblalpersadweg te Hanna’s lust, gewelddadig overvallen en beroofd door drie rovers van SRD 5000 en drie paar gympies.

Naar de redactie van Waterkant.net verneemt, waren de criminelen allemaal gemaskerd en in het zwart gekleed. Een van de daders was gewapend met een jachtgeweer met afgezaagde loop, een andere met een vuurwapen en één was ongewapend.

Het slachtoffer was gekneveld achtergelaten in zijn woning. Hij wist zichzelf te bevrijden en schakelde de politie in Suriname in die ter plaatse kwam voor onderzoek.

De criminelen zijn nog voortvluchtig. De Surinaamse politie werkt aan hun opsporing en aanhouding.

- Advertentie -

7 REACTIES

 1. Jammer voor deze man. Ondanks wij als volk achter de tralies wonen, wordt je toch beroofd.
  Ben blij dat deze man het heeft overleefd en dit na kan vertellen. Wanneer houdt dit op???
  Niemand is veilig in ons land. Niet in huis of op straat.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Als je in je eigen huis wordt beroofd is de veiligheid van het land wel op een laag niveau. Dit gebeurt al jaren en met een groot deel van de bevolking. Sommige mensen zijn gedood in hun eigen huis. De ndp regering geeft de politie niet genoeg middelen om hun werk goed te doen inclusief goed opgeleide manschappen.


  Maak melding

 3. Daarom zal ik bij Torarica logeren als ik op vakantie kom. De rovers hebben een neus voor als je uit Nederland komt. Toen ik weer woonde in Su zag ik meteen als iemand uit Ned. kwam


  Maak melding

 4. Vervelend. Shit happens everywhere. Drie rovers, 5000 srd en drie paar gympies meegenomen. Wat nu als de schoenmaat niet past? Een knellende schoen geeft blaren. Ze gaan de schoenen verkopen. Volg het spoor van de schoenen en krijg je de rovers te pakken. En mochten de schoenen passen , gaan ze die dragen en krijg je ze ook te pakken. Sterkte.


  Maak melding

 5. Op straat kan je ook overvallen worden, ongeacht waar je woont.
  Charles Darwin wordt soms belachelijk gemaakt, maar de evolutie van de apen is doorgegaan. Nu kunnen ze zelfs roven, stelen en moorden en geweren, messen, bivakmutsen en auto’s bedienen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.