Delen van boom gevallen op wegdek door zware regenval in Suriname

22
Delen van boom gevallen op wegdek

Delen van een boom nabij de kruising van de Johannes Mungrastraat en de Kolonistenweg zijn zaterdag in de vooravond op het wegdek gevallen door de zware regenval. Het verkeer richting de Johannesmungrastraat ondervindt enorm veel last.

Doordat delen van de boom op de weg zijn, moeten autobestuurders eerst wachten totdat de rechter rijbaan vrij is om zodoende langs te rijden. Langzamerhand ontstaat er een file die loopt tot de Margarethalaan. Omstanders laten weten dat de autoriteiten inmiddels zijn ingeschakeld.

22 REACTIES

 1. zijn die rukwinden gekomen uit The Nederland of delen van internet box sport van banden club van anaal of sus minigame terecht op de wegdek maar gelukkig geen ongeluk


  Maak melding

 2. Tydt voor de klimaatsveranderings Besef, ja ook Suriname behoort tot de Planeet AARDE
  en zullen wy aan moeten wennen aan het Feit dat we ons land teveel met onde randere Plastics vervuilen en heel wat vervuilende uitlaatgassen en van alles verbranden, Dat allemaal vervuild de atmosfeer en dat maakt dat ons klimaat veranderd


  Maak melding

 3. Heeft in deze niks met klimaatsverandering t maken,maar meer met ONDERHOUD v kanalen trenzen en bermen. Rijd er elke dag langs en merk met de dag dat de weg smaller wordt door de begroeiing aldaar…dus ja laten wij in deze klimaatsverandering niet als schuldige aanwijzen…mijn mening


  Maak melding

 4. Met zware regenval gebeurt er wel meer, de komst van de Russische Buza is toch belangrijker dan deze dingens. Die boom was niet sterk meer, gaat nu plaats maken voor een andere plant boom, dat hoort bij de natuur.


  Maak melding

 5. Goed zo Rbrown, daarom ben ik politiek neutraal. Door hebzucht en roofbouw van de mens, op onze planeet aarde ontstaat klimaatsverandering wereldwijd. De bossen worden op grote schaal geplunderd en gekapt. Struisvogel politiek veranderd de feiten niet. Mensen gaan dit probleem NOOIT kunnen oplossen, wat ze ook doen of proberen! http://www.worldmeters.info geeft een overzichtelijke prognose van wat er gebeurd per dag aan milieuvervuiling.


  Maak melding

 6. Goed zo Rbrown. Daarom ben politiek neutraal. Worldmeter-real time (zoeken op google) kijken op milieu, geeft een overzicht wat er wereldwijd aan milieuvervuiling gebeurd. Straks krijgen we ook leeuwen en tijgers hier in Nederland door de hoge temperaturen😋


  Maak melding

 7. @Perry 28 juli 2019 at 08:50,
  Volkomen gelijk als ze niet kunnen, laat het over aan hen die echt iets moois van het land willen make. Ik hoop en hoop dat velen dit beseffen.


  Maak melding

 8. We weten een paar dingen, dat het klimaat verandert, dat ontbossing samen gaat met
  overstromingen en modderstromen. Preventief kan men zieke bomen kappen of takken
  verwijderen. En wie waar voor verantwoordelijk is zeg het maar ……………


  Maak melding

 9. De natuur begint zoetjes aan wraak te nemen en let op : alleen onschuldige mensen gaan eraan. Waarom niet op de kale dak van de president ! En over 3 weken komen al die extreme hoge temperaturen , zoals is voorspeld door weerplaza. Mensen veel sterkte .


  Maak melding

 10. Zwakka…..Het zeer slechte wegdek is op de boom gevallen toen is een deel van de boom op de net weg gewaaide weg gevallen toen is de boom ook gevallen wat een geval zeg


  Maak melding

 11. Met zn allen langs se weg parkeren en kijken wat jullie alvast van de weg kunnen verwijderen.
  Gelukkig niet op mensen gevallen. Sommige bomen zijn ook te hoog en groot voor die kleine erven.


  Maak melding

 12. @Bert 28 juli 16.30 u: 😂😂 heel flauw maar toch wel leuk en als je de aanleg van onze straten ziet, klopt het ook nog 😂.

  Ik ben de laatste die alles onderschat, maar af en toe wat humor is nooit weg. Zeker niet voor ons “verzuurde” Suriname.


  Maak melding

 13. @Wendy 28 juli 19.50.

  Ik snap je basis gedachte wel. Echter zonder kennis van zaken, takken ruimen in een omgeving van bomen, die wellicht in zeer slechte staat verkeren?
  Ook niet wetende waar je al het puin moet laten?

  In het kader van de veiligheid zal de Overheid die een bepaalde zorgplicht heeft, dit ook niet toejuichen. Tenminste dat hoop ik.

  Maar in principe moeten we hier meer verantwoordelijkheid nemen ja en letten op ons gedrag, om sowieso een in vele opzichten veiliger en schoner klimaat voor onze nakomelingen te creëren.
  Niet alles op de Overheid afschuiven, maar gezond verstand en fatsoen doen al veel.


  Maak melding

 14. Olgaap,wat probeer je te zeggen??!! Wel opruimen of niet opruimen? Wel aan de overheid overlaten en dan weer niet afschuiven op ze??
  Gezond verstand ontbreekt overduidelijk bij jou Olgaap. Zo dom als een aap,😂🤣😂🤣 beetje humor verzuurde kip die je bent. Verzuurde Surinamer,,,jij bent die verzuurde Surinaamse kip bajaa.


  Maak melding

 15. Ervaringsdeskundige??? Hahahahaha en dat zeg jij??
  Je bent een verzuurde soepkip,eerst zeg je dit en dan zeg je dat!! Je weet het zelf niet eens meer en begint over “Ervaringsdeskundige”. Hahahahah 🤣🤣😂 je naam zegt al genoeg. Olga de oude verzuurde soepkip.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.