zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieStraatrover mishandelt vrouw voor 100 SRD

Straatrover mishandelt vrouw voor 100 SRD

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een vrouw is vorig week door een straatrover beroofd en mishandeld voor SRD 100 op de hoek van de Nieuw Weergevonden- en de Corresburgweg in Suriname. De politie van Santo Dorp kreeg aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer het vermoeden dat het gaat om oud bekende Kendy C., waarna hij is opgespoord en aangehouden.

Kendy heeft de vrouw van haar schoudertas beroofd waarin zij enkele persoonlijke spullen en SRD 100 had bewaard. Tijdens de beroving heeft hij haar ettelijke vuistslagen toegebracht. Na de daad rende de verdachte weg met de tas.

Kendy gaf bij zijn aanhouding toe dat hij de straatrover was en op zijn aanwijzing is de schoudertas met inhoud terug gevonden. Echter was het geld niet meer in de tas. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kendy door de politie in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

17 REACTIES
 1. Er hebben soort gelijke berovingen plaats gevonden de laatste tijd. De slachtoffers waren alleen en bruut geweld is toegepast . Zo de authoriiteiten zijn aangewezen op de cameras en de slachtoffers on de perpetrator te iidentificieren.Meer politie patrouiles zou ook helpen berovingen te voorkomen. Er zijn meet pickups. Hopen dat ook benzine beschikbaar is voor deze extra autos.


  Maak melding

 2. Produkt van “Tigri Barba” en awariedomrie Misieka.bakka> Wanneer gaan ze hun achterban tot de orde roepen!
  Het blijkt duidelijk dat vooral al die nieuwe “awarie-domries” met allerlei loense gemeenten duidelijk falen in hun tot “God” brengen van hun volgelngen !! Er zijn teveel “awarie-apostellen” in het land.
  Vroeger toen R.K en EBGS actief waren, scoorden ethiek voerden ze ethiek en moraal hoog in hun vaandel>En zo ook de Surinamers !!
  “Shoot-out ” zou ik zeggen aan Skoto en veiligheids mensen !!!


  Maak melding

 3. Straatroven, inbraken en andere vormen van mishandeling is bekend bij het volk. De autoriteiten, zijn met heel andere dingen bezig dan REGEREN.

  Samenwerking tussen, land, regering en het volk is allang zoek. De enige weg die er is, leidt naar een onplezierige leven.

  De groeten en ik wens u heel veel gezondheid en vrede.


  Maak melding

 4. Het laagste wat een man doen kan is een vrouw beroven en haar nog mishandelen ook. Onder bepaalde bevolkingsgroepen leeft dan het beeld dat de man de baas over de vrouw is en dat dit soort gedrag snel als normaal wordt gevonden vooral als op dit forum mensen zijn die het als ” kesi mooi’ vinden.


  Maak melding

 5. @Diampolo
  Waarom de daad op etniciteit beoordelen ????
  Veroordeel het individu en niet een hele groep.
  De daad is verwerpelijk . Wat ook de achtergrond mag zijn van dit addergebroed , hoop ik dat hij mag wegrotten in een isoleer cel .


  Maak melding

 6. @@@Mokro
  Ook zonder sharia is het probleem op te lossen. Bij een eerste delict begin alvast met de rechterduim en de wijsvinger. Dan heeft hij/zij nog genoeg mogelijkheden om te kunnen werken en voor zichzelf te zorgen. En geloof mij het zal voor anderen ook een afschrikkende effect hebben. Pas bij een tweede misdrijf hand eraf. Het zijn allemaal ziellose gasten en heel moeilijk in het gareel te krijgen.


  Maak melding

 7. Om Suriname weer een beschaafd land te maken, geef CHAN het MANDAAT, NO SPANG CHAN É KONG,
  SORI SA NA NORMEN EN WAARDEN. “WIE NIET LUISTERD ZAL DE GEVOLGEN ERVAREN.


  Maak melding

 8. @ Mokro,
  Eerste keer 1-hand en de volgende keer de 2e-hand !!
  Wanneer komt de Alcatras die ons was beloofd door “fatoe mamma” Silos ???
  Heeft ze al een “toiletpot” waarop ze past ook al besteld ???


  Maak melding

 9. Dames koop een vuurwapen en knal ze neer. Loop niet ongewapend op straat, heb je geen vuurwapen heb dan altijd een mes op zak en verdedig je. No mercy.


  Maak melding

 10. Ik heb een goed idee voor deze flinke lummels. We kunnen boks en kooigevechtwedstrijden organiseren dan kunnen ze lekker elkaar goed bewerken. Ze zijn toch zo sterk en flink. Misschien schoppen ze het ook ver met een carrière in de MMA of kickbokswereld. Wie niet sterk en snel genoeg is die loopt dan rond met blijvende hersenschade en blessures, dat zal toch niemand erg vinden?

  Suriname kan de gevechten uitzenden en er ook een zakcentje aan verdienen. Wat we alleen nog nodig hebben is een arena oud-Romeinse stijl, het bloed komt vanzelf wel.


  Maak melding

 11. Getrouw met zijn NDP gaat dit nooit aanpakken, reden: het gaat hun electoraat/stemmen kosten, dus doen alsof er niets aan de hand is, ander kant opkijke. TIME FOR CHANCE, TIME FOR CHAN, AND CHAN É KONG. NO SPANG


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES