zaterdag, februari 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe Amerikaanse ambassadeur: goede band met Suriname voortzetten

Nieuwe Amerikaanse ambassadeur: goede band met Suriname voortzetten

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 21 nov – De nieuwe ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika is gereed voor haar werkzaamheden in Suriname. Ambassadeur Karen Lynn Williams heeft haar geloofsbrieven in Paramaribo aangeboden aan president Desiré Bouterse. Williams zei uit te kijken naar een goede samenwerking met de regering van Suriname. “Ik zal de goede band voortzetten die mijn voorganger en de medewerkers van de ambassade in de afgelopen jaren hebben opgebouwd”, zei de diplomaat.

Bouterse heeft ook de geloofsbrieven aanvaard van Rosario Asela Molinero van de Verenigde Mexicaanse Staten en de niet-residerend Apostolisch nuntius (ambassadeur) van het Vaticaan, Fortunatus Nwachukwu. Volgens het Nationaal Informatie Instituut, NII, was minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken ook aanwezig bij deze gelegenheid. De ambassadeur van Mexico wilt zich sterk maken voor meer samenwerking.

Op het oog zijn de mogelijkheden op het gebied van landbouw, toerisme en klimaatverandering. Ook feliciteerde Asela Molinero de Surinaamse gemeenschap met drie en veertig jaar staatkundige onafhankelijkheid. Zelf kan de Mexicaanse ambassadeur de festiviteiten niet bijwonen, vanwege andere verplichtingen. Suriname profiteert vooral van het studiebeurzenprogramma van Mexico.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

27 REACTIES
 1. Ėėn en al schijnvertoning, alsof die Amerikanen een goede band willen met die moordenaar, ze zitten daar met een heel andere missie, vooral drugsbestrijding.


  Maak melding
 2. @. Manu 21 november 2018 at 06:52
  Ėėn en al schijnvertoning, alsof die Amerikanen een goede band willen met die moordenaar, ze zitten daar met een heel andere missie, vooral drugsbestrijding.
  ———————————————————————-
  …………………………………………………………………………….
  JA JA,…BITTERE PIL VOOR JOU,..SAKKA SAKKA REDIE MOESOE DAAAGOE JOE.


  Maak melding
 3. Het blijven onderhouden van de goede banden is in het belang van beide landen. Op velerlei terreinen. Er zijn Surinaamse militairen die opleidingen volgen in de US en Amerikaanse soldaten maken ook gebruik van de jungle. Gezamenlijke drugsaanpak en mensensmokkel en nog andere sectoren waardoor het niet anders kan dan de redelijk goede samenwerking voort te zetten. Uiteraard inachtneming van wederzijds respect.


  Maak melding
 4. @ Revo,

  Jij hebt deze naam aangenomen vanwege jouw zogenaamde paarse revolutie, die nooit een revolutie is geweest, daarvoor is meer nodig, maar aangezien jouw afgod een minderwaardigheidscomplex heeft, heeft je moordenaar er een naam aangegeven, en een zogenaamd revolutiemonument neergezet, om het echt te laten lijken, maar blijf jij maar lekker geloven, dat die Amerikanen jouw afgod lusten.


  Maak melding
 5. Steeds maar weer die geloofsbrieven, maar wie gelooft nog in Bouta en kornuiten? Laat Yildiz steeds suiker in mensen hun ogen strooien, door de ambassadeurs geloofsbrieven te laten ondertekenen.
  Het volk wordt ook heel veel beloofd en sommigen geloven die onzin nog steeds. Waar blijft onze Dubai. Yildiz moet een andere baan zoeken, ze brengt Suriname steeds in verlegenheid met haar acties die niet waargemaakt kan worden. Een wat doet rode kool Bouta, die hijst zich in zijn pak en siersels en gaat op de foto. Wat een schijn vertoning. Waarom gaat hij niet zelf naar Amerika??
  Hij staat op de foto als of hij wil zeggen. Kijk mij nou, ik ben geliefd in het Buitenland. No way.


  Maak melding
 6. Alla sma e bukunu vr de Amerikanen vooral de Nederlandse premier een paar jaren terug zat Balkenende te klappen als ee kleuter toen de Amerikaanse pres de ruimte binnen kwam dat was zo gênant om te zien,zelfs de slijmerige ned moesten er van kotsen Rutte de boeler met een poepgat breedte van 15 cm waardoor hij gedwongen is pampers te dragen doet hetzelfde,onze geliefde pres doet dat soort Shitty BS niet


  Maak melding
 7. @ Dagoebal

  M. Rutte is niet mijn vriend, Dagoebal je schijnt hem goed te kennen als ik het zo leest wat je schrijft.
  Nou veel plezier samen zou ik zeggen, maar doe het rustig aan !!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 8. Nieuwe Amerikaanse ambassadeur: goede band met Suriname voortzetten.
  Als Bouterse een echte leider was had hij deze dame direct op d`r plaats gezet. Maar ja privé belangen gaan voorts ook de ongeregeldheden met de Alcoa moet verder uitgepraat worden.

  Hoe geloofwaardig komt deze man over? Hij moet maar oppassen dat hij niet gegijzeld wordt door deze zelfde Amerikaanse ambassadeur. Wie weet misschien brengt hij ook nog een bezoek op de markt met de ambassadeur. De tijd zal leren.


  Maak melding
 9. @Revo
  Maar idioot ,hoezo goede banden onderhouden?!
  Amerika houdt papa en zoonlief dinootje gescheiden van elkaar!!
  Amerika is niet meer de Amerika van vroeger,Amerika is nu een grap.De wereld lacht Amerika uit.Jij bent traag van begrip…Amerika betekent niks meer.
  Trump is ern idioot ,een clown net als jr revo en coke boss bouta.


  Maak melding
 10. @Revo
  We gaan Amerika dankbaar zijn als ze Suriname verlost heeft van je achterbakse revo boss bouta.Amerika mag bouta hebben.We gaan hem niet missen.Jullie ndpers mogen ook mee.Suriname is dan verlost van alle last.Opgeruimd staat netjes.


  Maak melding
 11. De USA is in Suriname voor bondgenoten of beter gezegd in haar achtertuin haar/zijn belangen te beschermen. Wie een lastige luis in de pels is zal vroeg of laat worden ontruimd. Zie voormalige bondgenoten, Afganistan, Irak met Saddam Hoessein, Noreiga van Panama, enz.

  De geschiedenis van ddb en kliek kennen ze als hun eigen achter broekzak en houden hem met hun geheimedienst, CIA, FBI, DEA, hun equipment, satellieten, drugshonden, vingerafdrukken, dna onder andere van dino, gewicht, hoofd van de schedel, omvang van de schedel(inhoud), vorm van de ogen, brillen, sokken, stemkleur/klank, zangkwaliteiten, toespraken, grappen, schoenmaat en merk, kledingmaat, whisky, inkoper van adidaspetjes, stropdassen, fruit of the loom ondergoed, buitenlandse bankrekeningen in het buitenland, goudpontons in het stuwmeer, limousine, voedsel dat hij verorbert, gebit, info over zijn ene nier van Abraham, die hij gehad heeft, de ferme klap die hij van Linscheer gekregen had, toen hij ex-president Jules wijdenbosch ook een ferme klap van gegegven toen die president was, Ook toen hij in zijn onderbroek voor Café Talk Of The Town in Rotterdam stond, toen zijn huis in de zijstraat van de West-Kruiskade in brand stond toen hij in Nederland woonde, hij sexboeken Lach verkocht toen hij in het Nederlands Leger diende, enz heel goed in de gaten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 12. Diep in haar hart, verafschuwd ze zijn onberechte misdaden, maar toont respect voor de oerdomme stemkeuze in 2010 en 2015 door die oerdom tot in hun botten zijnde dwaze debiele idiote ndp zombie paria’s. Het oerdom paars verdwaasd misdadig verdoemd volk hebben deze misdadigers aan de macht geholpen vanwege hun zeer slechte inborst, want geen enkele mens, gelovig of niet, laat zich verblinden door duistere machten en krachten in de persoon van didibri. Oma en opa weten slecht een ding, de duivel heeft nog een korte tijd en zal letterlijk en figuurlijk alles doen in 2020 om de harten van de verloren dwaze ndp zombies te herwinnen. Zijn deze ndp paria’ s zo blind en doof om weer voor vijf te gaan in 2020. Oma taki, dan zijn ze honden die hun eigen braaksels vol misdaad, onrecht en armoede, zevenmalen telkens weer zullen moeten opeten. Opa taki, hun eigen ontlasting gaan ze opeten van de honger, want nu al eten ze die van ddb, zijn paarse schijt vol onrecht en misleiding. Ndp staat voor armoede, onrust, onvrede, misdaad in al zijn vormen.


  Maak melding
 13. Dagoebal,…..die geliefde drugsveroordeelde meervoudig moordenaar van jou rent met de staart tussen zijn paarse poten, en een bek vol valse tanden DNA uit als hij met zijn volgesnoven neus op de feiten wordt gedrukt door Belfort en Gajadien. De laffe zwerfhond!!!!


  Maak melding
 14. Dit soort taal gebruiken diplomaten altijd. Het hoort bij de diplomatieke relaties. Het gaat om het iitwisselen van bekeefdheden over en weer.
  Of ze er wat van menen, zullen wij nooit achterhalen.
  Daarom maak ik mij er niet druk om.
  Put your money where your mouth is.


  Maak melding
 15. Geloofsbrieven overhandigd. Heb het gemerkt. Reed over Anton Dragtenweg. Ineens achter mij twee militaire motorfietsen met groot licht en sirene en zwaaiend dat ik opzij moest. Daarachter een grote grijze Nissan limousine. Kwamen vanaf Leonsberg. Alles met een noodgang van dik over de honderdtwintig km p.uur . Moest de berm in schieten om niet geraakt te worden. President was blijkbaar te laat.
  Ik stopte even bij Paleis. Alles afgesloten. Amerikaanse volkslied.
  Dit is het wilde westen and I love it.


  Maak melding
 16. Een google search over de nieuwe amba; Eerste conclusie bouta’s dagen zijn geteld.

  Karen Lynn Williams
  Senior Advisor
  BUREAU OF POLITICAL-MILITARY AFFAIRS
  Term of Appointment: 05/2016 to present
  A career member of the Senior Foreign Service with the rank of Minister-Counselor, Karen Williams assumed her duties as Senior Advisor in the Bureau of Political-Military Affairs (PM) in May 2016. In this role, she leads all aspects of bureau management and acts as head of the Bureau in the Principal Deputy Assistant Secretary’s absence.

  Senior Advisor Williams had previously served as Deputy Coordinator for Military Coordination and Operations Policy in the Counterterrorism (CT) Bureau. Prior to joining CT, she was the Office Director for the Foreign Policy Advisor (POLAD) network based in the PM Bureau.

  She also served as Embassy Kabul’s Transition Director for two years. As part of those duties, she was co-director of the International Security Assistance Force’s Interagency Operational Planning Team on the Transfer of Tasks (August-December 2012). Prior to this, she was Foreign Policy Advisor to the Commander of U.S. Special Operations Command. From 2008 to 2010, she was assigned as DCM in Georgetown, Guyana where she served 21 months as Charge d’Affaires.

  Her government career began in 1991 when she joined the U.S. Information Agency. She has served tours in Paraguay, Kazakhstan, and Bosnia-Herzegovina and as Deputy Director of Caribbean Affairs in Washington, D.C. Prior to joining the government, Senior Advisor Williams directed the editorial department of a national specialty daily newspaper publishing company based in Kansas City, and was also editor-in-chief of the Springfield Business Journal in Springfield, MO.

  Senior Advisor Williams holds a Master’s degree from the National War College and an undergraduate degree from Drury University. She is the recipient of the SOCOM Outstanding Civilian Service Medal, Department of State Superior and Meritorious Honor Awards, as well as her university’s 2003 Outstanding Young Alumni Award.


  Maak melding
 17. @Dagoebal
  Blijkbaar ben je op de hoogte van de breedte van Rutte de boeler z’n poepgat, 15 centimeter.
  Een advies, zit niet te vaak met je hoofd erin. Het vertroebeld je beoordelingsvermogen.

  Moet je zien hoe die bobo van je er bij staat op de foto.


  Maak melding
 18. Een ambassadeur van een land dat geen problemen maakt met het gegeven dat een journalist vermoord en in stukken gehakt is. Lang leve de kampioen van de democratie, geweldig hoor.


  Maak melding
 19. Interessant verhaal Ram Singh. Deze dame lijkt mij ook wel een wat al te zwaargewicht voor een land als Suriname. Bouterse schijnt zich ook niet op zijn gemak te voelen, hij staat er nog al besodemieterd bij terwijl de ambassadrice een nogal triomfantelijk lachje heeft. Ik heb je in mijn zak lijkt ze te denken.
  Wellicht heeft ze voorafgaand aan de foto een stevig gesprek gehad met de president waarin ze hem duidelijk heeft gemaakt wat ze van hem verwacht.
  Waarom heeft de president een speelgoedleeuw in het paleis staan. Is dat niet en beetje kinderachtig?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES