zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man steekt eigen huis in brand in Suriname

Dronken man steekt eigen huis in brand in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 20 nov – Een 48-jarige man wordt ervan verdacht in beschonken toestand de woning waarin hij met zijn vriendin woonde in brand te hebben gestoken. Dat gebeurde afgelopen zondag meldt het Korps Politie Suriname.

Na te zijn ontnuchterd is hij voorgeleid en na overleg van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De man die een bekende is van de politie, ontkende het strafbare feit te hebben gepleegd.

Onderzoek wees uit dat het huis met gasoline is besprenkeld en daarna in brand gestoken. De man woonde samen met zijn vriendin in dat huis. De reden van zijn daad moet te maken hebben met relatie problemen tussen hem en zijn partner.

opening
Fernandes Express
BODO Party

16 REACTIES
 1. Hij heeft zijn onderkomen verruild voor een kamertje van 2 bij 3 met gemeenschappelijk bad, toilet en lucht ruimte. 3x daags eten en gratis gezondheidszorg. Misschien krijgt hij bezoek van familie en aanverwanten in zijn nieuwe verblijf en wordt hij getracteerd met groene cocos, waarvan het water dmv van een spuit eerst uitgezogen is en gevuld met palm; proost yu saka saka beest!


  Maak melding
 2. De meeste idioten die overgaan tot zelfdestructie van andersgoed of zichzelf hebben de typische geaardheid van menig verdwaasde, verdoemde debiele idiote ndper. Ze gebruiken zelden of nooit hun verstand, waarschijnlijk vanwege hun paars verschrompelde hersenen vol van alcohol of drugs. Vraag maar aan ddb en trawanten, hun denken is paars misdadig crimineel verduisterd, daarom verkondigen ze allerlei paarse kronkelige gedachten van……samen werken terwijl ze het volk bedriegen en beroven……oen egi sani, terwijl ze de bossen, kreken en rivieren en de grond van kwik voorzien….stree de stree oe no sa fredi, terwijl ze hun eigen mpp domme ndper’ s onderdrukken………slapeloze nachten, terwijl didibri en co. zelfs niet slapen en duivelse plannen zitten uit te broeden. Ndper’ s na wang mpp misdadig vervloekt oerdom volk. Die man is een ndper. Oma en opa taki, dankzij de mpp ndper’ s kondre dee nanga dee e go achteruit.


  Maak melding
 3. De meeste idioten die overgaan tot destructie van andersgoed of zichzelf benadelen zonder het te weten hebben de typische geaardheid van menig verdwaasde, verdoemde debiele idiote ndper. Ze gebruiken zelden of nooit hun verstand, waarschijnlijk vanwege hun paars verschrompelde hersenen vol van alcohol of drugs. Vraag maar aan ddb en trawanten, hun denken is paars misdadig crimineel verduisterd, daarom verkondigen ze allerlei paarse kronkelige gedachten van……samen werken terwijl ze het volk bedriegen en beroven……oen egi sani, terwijl ze de bossen, kreken en rivieren en de grond van kwik voorzien….stree de stree oe no sa fredi, terwijl ze hun eigen mpp domme ndper’ s onderdrukken………slapeloze nachten, terwijl didibri en co. zelfs niet slapen en duivelse plannen zitten uit te broeden. Ndper’ s na wang mpp misdadig vervloekt oerdom volk. Die man is een ndper. Oma en opa taki, dankzij de mpp ndper’ s kondre dee nanga dee e go achteruit.


  Maak melding
 4. Geef hem niet de schuld, het komt door sopi en niet van de NDP !
  Het is niet mijn partij maar bijna iedereen, geeft de NDP de schuld wat er fout gaat
  in Su. Oké de aanhangers van deze NDP, zijn nog stommer dan de achterwerk van een ezel
  dat wel, of ze zijn hardleers !!!!!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 5. Blame it…on tha alllll-cooooo-holllll…

  Dont blame it on rain (Milli Vanelli)…. Don’t put the blame on you.

  Gelukkig heeft deze gast niet iemand vermoord en daarna zichzelf!!!


  Maak melding
 6. Ps…. waar blijft “Slachtoffer-hulp” in Suriname???? We zouden 1 promile van die 8 miljard tekort, toch daarvoor kunnen inzetten??? Aangezien wij ons in Suriname toch ontpoppen naar “1-ste-werelds-maatstaven”!!!


  Maak melding
 7. Huis afgebrand, maar zijn auto staat nog voor de deur. Nu kan hij daarin gaan wonen.
  Deze man heeft niet veel nodig om ellende te veroorzaken. Glaasje op laat je rijden. Door de alcohol slaan alles stoppen bij hem door. Rijbewijs invorderen. Brandstichting is een misdaad, opbergen deze gast.


  Maak melding
 8. Ndpbesmetter Luti fu tingi olo uit abra broki ga j eerst verschonen en j medi innemen,palmzuipers of pure alcohol zuipers zijn lieden van de oranje gilde waar jij ook lid van bent,wanneer kom j met wat nieuws het afgezaagde poeperij van jou is the same BS every day net een kleuter die een paar dagen met een stront pamper moet rond lopen en hopende verschoond te worden


  Maak melding
 9. al die anti-NDP’s zijn slechte verliezers…naar hun arhimentaties lezend, concludeer ik dat het hersensloze losers zijn! Hoe kun je immers een causaal verband leggen met partij en een brandstichting door een gek kennelijk????
  Ik zou zeggen wacht rustig op jou beury in 2020….goede nieuws, de NDP wilt het zelf naar voren halen!


  Maak melding
 10. Retorische vraag aan beide kampen: wat heeft dit met politiek te maken.
  Het had erger kunnen zijn
  Er hadden doden kunnen zijn gevallen.
  Het had andermans huis kunnen zijn. (grapje)
  Als hij het huis in de fik heeft gestoken, omdat hij relationele problemen had is hij niet goed wijs (dus geen gevangenisstraf, maar LPI), of hij is licht ontvlambaar


  Maak melding
 11. henkmolenaar2016 21 november 2018 at 07:43
  @ DE..NDP..BESPOTTER,..alias,..BOERIEKIE VAN t JAAR !!!!!!!!!!!!!!
  Prijs af te halen bij president DESIREE DELANO BOUTERSE !
  PRIJS ,..ENKELE REIS NAAR DRUGSLAND BOEROE KONDRE AAN

  A waarheid tranga. Alle ndper’ s zijn dwaze mensen die werkelijk thuis horen in de nationale dwazen partij. Overal waar een ndper zijn of haar menig geeft, na soso lafu. Ndper’ s zijn het slachtvee van ddb en co. zonder het te weten, vanwege hun grenzeloze dom- en koppigheid. Ze zijn precies als drugsverslaafden in hun doen en laten. Ondertussen lachen en wrijven didibri, Boefdraad en de paars elite in hun klauwen vol van macht- en hebzucht. Dit land is van ons en wij gaan verder over tot uitverkoop en plundering van land en volk. Al die ka bouterhuisjes en al het andere waarmee de paarse roverheid aanvangt, na soso lening op lening, en raad wie dat zullen aflossen, Mientje en Nelis foe Abrabroki en Wi Kontreng, maar ook hun kinderen, kleinkinderen tot in de derde generatie. Na Haiti ai go kong met slechts een keline groep corrupte paarse elite vriminelen aan de macht. SURHAITI wordt een feit als die domme ndper’ s, wederom hersenloos gaan stemmen op de meest corrupte misdadige criminele politieke partij, de vervloekte verdoemde ndp en haar lijders. Wie ndp niet haten kiezen en gaan voor het onrecht en de misdaad.


  Maak melding
 12. Dagoebal 21 november 2018 at 11:13
  Ndpbesmetter ben ik, tingi olo uit abra broki ga me eerst verschonen en me medi innemen,palmzuipers of pure alcohol zuipers zijn lieden van de paarse gilde waar ik ook lid van bent,daarom kom ik met wat nieuws het afgezaagde poeperij van mij is the same BS every day net een kleuter die een paar dagen met een stront pamper moet rond lopen en hopende verschoond te worden, ieja mi dong no mpp.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES