zaterdag, juni 15, 2024
HomeFotoSuriname Herald blijft erbij: Bouterse met militaire ambulance naar hospitaal en dan...

Suriname Herald blijft erbij: Bouterse met militaire ambulance naar hospitaal en dan naar Cuba

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 sep – De Surinaamse newssite Suriname Herald blijft erbij: ‘Bouterse is met een ernstige complicatie naar Cuba‘. Sterker nog, de site heeft een paar uur geleden een tweede verhaal gepubliceerd waarin ze stelt dat de president gisteravond een ernstige complicatie heeft opgelopen en met een militaire ambulance is vervoerd naar het Militair Hospitaal. Van daar uit zou hij naar Cuba zijn vertrokken schrijft de site.

Het artikel komt kort nadat het Nationaal Informatie Instituut met een verklaring naar buiten kwam dat het bericht over Bouterse’s vetrek naar Cuba onjuist zou zijn. Volgens het NII is de president goed herstellende van zijn laatste ingreep en verkeert hij in goede gezondheid.

Het staatshoofd ontving vanmiddag nog de minister van Buitenlandse Zaken van de Volksrepubliek China, Wang Yi. Daarvan is bovenstaande foto vrijgegeven waaruit moet blijken dat het goed gaat met de president.

UPDATE 1:
Het NII heeft deze foto vrijgegeven van de president met de Chinese minister:

UPDATE 2:
Suriname Herald schrijft nu zelf dat hun berichtgeving niet klopt. Hiervoor biedt Suriname Herald haar verontschuldigingen aan. De newssite zegt daarbij: “Maar wat wel schijnt te kloppen, is dat onze president gisteravond naar verluidt ‘onwel was geworden’ en met spoed met de militaire ambulance naar het Militair Hospitaal is vervoerd. Dit heeft een bron bij het Militair Hospitaal aan Suriname Herald bevestigd. De militaire ambulance werd door negen voertuigen begeleid naar het ziekenhuis.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. Als een krant zo stellig is in zijn bericht dan is er meer aan de hand, anders
  had Bouterse wel een persconferentie gegeven of zich in het openbaar laten zien.


  Maak melding
 2. Ook de komende bezoeken van Bouterse aan Servië, Rusland, Turkije zijn
  geschrapt. De krant zegt dat de informatie dat Bouterse naar Cuba is
  vanuit een betrouwbare bron van de regering komt. Bouterse zal niet
  naar Cuba gaan om een sigaar te roken.


  Maak melding
 3. Als Bouterse niks mankeert dan had hij wel even een kort interview
  kunnen geven om alle geruchten te ontzenuwen, maar het blijft
  stil aan de overkant. Het lijkt het oude Rusland wel daar ontkennen
  ze ook altijd dat de president ziek is.


  Maak melding
 4. henkmolenaar2016 23 september 2018 at 20:20
  Men kan mij een overloper noemen,maar men moet eerst bewijzen hebben,voordat men beweert dat hij ziek vertrokken is.

  Hier weer een laffe trol die mijn nickname gebruikt.


  Maak melding
 5. wie heeft nou gelijk, als het is waar is, laten we hopen dat het waar is..

  laat de man dan, als hij werkelijk een kerel is, even op de t.v. verschijnen en als zijn woorden kloppen, als een volks held duidelijk zeggen,, ik ben hier en niet daar…

  al de geheimzinnigheid brengt alleen maar frustraties met zich voor iedereen..


  Maak melding
 6. Het eerdere bericht dat president Desi Bouterse naar Cuba is vertrokken klopt niet. Dat heeft de directeur van het Nationaal Informatie Instituut, Clifton Limburg, bevestigd aan Suriname Herald. Hiervoor biedt Suriname Herald haar verontschuldigingen aan.

  Maar wat wel schijnt te kloppen, is dat onze president gisteravond naar verluidt ‘onwel was geworden’ en met spoed met de militaire ambulance naar het Militair Hospitaal is vervoerd. Dit heeft een bron bij het Militair Hospitaal aan Suriname Herald bevestigd. De militaire ambulance werd door negen voertuigen begeleid naar het ziekenhuis.

  De vraag is nu, wat er in feite aan de hand is


  Maak melding
 7. Clifton Limburg? Een grotere leugenaar is nog niet gevonden. Als Bouterse een scheet laat stinkt Limburg ernaar. Ik ga op dit moment van niets uit. Het lijkt me inderdaad mogelijk dat Bouterse inderdaad een complicatie heeft opgelopen en daarvoor naar het ziekenhuis is vervoerd. De doktoren hebben hem, volgens zeggen, afgeraden om vermoeiende vliegreizen die nog op het programma staan, afgeraden.


  Maak melding
 8. C.A. Schipper,

  Wanneer laat je jezelf weer gewoon Parbo noemen? Of koop een meer moderne laptop of iPhone, eentje die geen puntjes geeft als je de spatiebalk indrukt en eentje die ook kleine letters heeft. Of vindt je jezelf zo belangrijk dat alles in hoofdletters moet?


  Maak melding
 9. Is het waar of is het niet waar de veiligheidsdiensten moeten gaan onderzoeken waar the Security breach is want die mol moeten ze eruit trappen voordat hij geheime zaken naar buiten brengt ,j wordt betaald vr j diensten en daarvoor heb j een eed afgelegd,in Amerika maken zij geen grapjes met verraders,in Saoedi Arabië wordt j onthoofd,alleen in Su doen ze er laconiek over


  Maak melding
 10. Geen moment komt het in het Paarse hoofd van
  van de hr PLEE-HEUVEL op dat het regiem zelf
  valse berichten verspreidt, ter aankondiging van
  afwezigheid DDB in DNA ivm de JAARREDE en
  SURALCO-UITLEG !

  PS : Bij de zittingen van de KRIJGSRAAD is deze heer ook AFWEZIG !!!
  DURFT, OOK DAAR, NIET TE VERSCHIJNEN !!!


  Maak melding
 11. De verplaatsing van Bouterse van plek A naar plek B kan de nodige aandacht opwekken. Hij heeft immers zijn escorte en mensen die vooruitgaan om de boel (plek B) te verkennen. Als hij bijvoorbeeld naar het MH gegaan is, heeft het dienstdoende personeel dat uiteraard in de gaten. Het verhaal wordt dan kennelijk doorverspreid en tenslotte is er een personeelslid dat banden heeft met Suriname Herald en het aangeeft.

  Zo kunnen zaken lekken. Maar Suriname Herald heeft niet de volledige en juiste informatie gehad. Blij als ze was met dit unieke nieuws, heeft niets haar weerhouden om het gelijk de ether in te lanceren om dan weer later weer verontschuldigingen aan te bieden. Slordig werk hoor, zeer slordig. Ook slordig werk van andere media die niets anders doen dan knippen en plakken.


  Maak melding
 12. C.A. Schippers,
  Zijn reacties mogen wel verwijderd zijn door de administrator vanwege de hoofdletters en puntjes wat inderdaad lastig is om te lezen. De mogelijkheid bestaat dat hij niet anders kan. Geen idee. Ik heb hem op een andere site gezien waar hij dus ook met hoofdletters en puntjes schrijft. Dus het is niet alleen op deze site. Het ligt aan de lezers van dit forum daardoor heen te prikken en gewoon lezen wat hij schrijft en al dan niet reageren op het geschrevene in het kader van vrije meningsuiting.

  Wat mij wel verbaast is dat er openlijk racisme bedreven wordt en dat de administratie dat toestaat. Racisme is verboden bij de wet. Ik zou eerder racistische teksten verwijderen dan iemand die met hoofdletters en puntjes schrijft. Dus ik ben niet eens met deze zaak. Het is ook jammer dat lezers niet ingaan op deze mensen met een racistische boodschap of verhaal.

  Men staat het toe en wordt in feite medeplichtig en dat versterkt alleen maar de actieradius van zo een persoon om maar ongelimiteerd zijn/haar gang te kunnen gaan in de wetenschap niet belemmerd te worden. Dit is de omgekeerde wereld en dat moeten we niet hebben. Een beetje site die zichzelf respecteert verwijdert onmiddellijk dit soort berichten. Kijk eens naar andere sites die wel dit soort dingen in de gaten houden.


  Maak melding
 13. Damage controle en toch volharden in leugens dit is ongekend in de journalisten wereld;amateurisme en kleinburgelijk,net een klein kind die koste wat het kost gelijk wil hebben en over lijken gt,de andere media huizen moeten hun stem laten horen en dit soort verwerpelijke gedrag afwijzen,anders gt niemand ze meer serieus nemen,of ze begrijpen het ernstige van deze zaak niet,anders gt Su herald ze meeslepen het ravijn in,vr mij is alles wat Su herald nu publiceert van generlei waarde,hoe moet j zo een ding nog vertrouwen


  Maak melding
 14. Men heeft gemanipuleerd met die foto’s en de ondertiteling
  Wat maakt het uit als de president met spoed naar Cuba is vertrokken of niet. Is hij een afgod? Mag hij niet ziek zijn? Dit is slap gelul van de man bij de regeringsvoorlichtingsdienst , we zijn beland bij de reconstructie van de vijftien moorden in het fort zeelandia. Men blijft het volk maar dom houden met leugens. Het arme volk wordt steeds op de verkeerde been geplaatst door de pajong waaier van de ex militairen lafaards. Hun allemaal van de 16 couplegers hebben geprobeerd de waarheid te ontlopen met laffedaden en leugens. Maar hun geweten kan niet tot rust komen en gaan stuk voor stuk zwaar gemarteld hun dood tegemoet. Bouterse voert een strijd om te blijven leven maar dit gaat hem niet lukken. Dit kan hij op z’n buik schrijven. Na san yu saai na dati yu go koti.

  Waar is zijn macht? hij rent nu als een mopi dagu om zijn leven te rekken. Dan blijft er nog een paar van die lafaard leugenaar en militaire kuiken over.
  De vijand van de N is de N zelfs, deze laat zich leiden door zijn zintuigen en niet door wijsheid.
  Een mens zonder Geweten en Verstand zal altijd een roofdier blijven en de N zijn niet lui, maar bespaar zijn energie om overal vrouwen zwanger te maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES