Maikel Deira van Aptijt in Suriname aangevallen door man met hamer

12
Maikel Deira van Aptijt in Suriname aangevallen door man met hamer
Foto: Maikel Deira (screenshot Kijkje in de Keuken TV)

PARAMARIBO, 23 sep – De voorzanger tevens bandleider van de bekende Surinaamse kasekoformatie Aptijt, Maikel Deira, is zaterdagochtend in Suriname aangevallen door een man met een hamer. De aanval leverde hem een barstwond op aan het hoofd. Deira is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis meldt de Facebookpagina News, Entertainment & People.

De 50-jarige Deira zou na de slag met de hamer een poos roerloos op de grond hebben gelegen, aldus het bericht op de pagina. De aanval zou gebeurt zijn na een optreden in Flora en is uitgevoerd door een tot nog toe onbekende persoon. Na de laffe daad maakte de dader zich uit de voeten.

Het is nog niet bekend wat de aanleiding voor dit voorval is geweest. Later meer.

12 REACTIES

 1. Van harte beterschap meneer Deira. Ik luister niet zo vaak naar Surinaamse muziek maar “Boeke boeke”, kan ik me heel goed herinneren. Een hamer is een gereedschap en tegelijkertijd ook uitstekend te gebruiken als moordwapen. We mogen van geluk spreken dat het niet zover gekomen is. En nu maar hopen dat deze onverlaat gauw opgepakt wordt.


  Maak melding

 2. Ik ga geweld niet goedpraten, maar alles heeft een andere zijde. Van Deira is bekend, dat hij niet voor schroomt zich schuldig te maken aan feitelijke aanranding. Jammer dat tot nu toe, geen enkele vrouw de lef heeft gehad om aangifte te doen.


  Maak melding

 3. Suriname heeft alle internationale verdragen getekend, alleen deugd het in het praktijk thuis voor geen meter…preutsers zijn het…puinhoop op alle tak van gebieden…


  Maak melding

 4. Te triest voor woorden. Je zal maar zelf afgeslacht worden met een hamer. Deze idioot moet je gewoon een spuitje geven en voorgoed opbergen.Deira ik wens je heel veel sterkte toe, met het herstel. Er is totaal geen reden om iemand zo te behandelen.Je zal maar zelf slachtoffer worden van dit soort handelen van een idioot met een kort lontje of psychische problemen. Tegenwoordig wordt er niet meer normaal met elkaar gecommuniceerd, er moet geweld aan te pas komen.


  Maak melding

 5. De man met de hamer. Dat is een term die gebruikt wordt voor de marathonlopers. Als je de 35 kilometer bent gepasseerd zeggen ze: uitkijken voor de man met de hamer. Ja, want als je hem tegenkomt haal je de finish niet.
  Kom je hem niet tegen dan haal je de finish. Natuurlijk is deze term figuurlijk bedoeld.
  Deira had pech. Hij kwam de echte man met een echte hamer tegen.
  Suriname lijkt wel de Efteling. Zelfs sprookjes worden werkelijkheid in een land als Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.