woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname waarschuwt voor nieuwe drugs genaamd 'Pokemon'

Politie Suriname waarschuwt voor nieuwe drugs genaamd ‘Pokemon’

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 19 sep – De politie in Suriname waarschuwt voor een een nieuwe drugssoort genaamd ‘Pokemon’. Volgens de autoriteiten gaat het om de vloeibare vorm van de partydrug ‘sukru’. De drugs worden in ampullen verkocht met daarop een afbeelding van ‘Pokemon’, vandaar de naam.

Volgens het hoofd van de Narcoticabrigade in Suriname komen de drugs uit uit Nederland en Frans-Guyana en is het de bedoeling om het spul aan kinderen te verkopen. Het wordt vooral in de partyscene gebruikt.

Waarnemend korpschef Roberto Prade stelde dat in het kader van drugsbestrijding de komende periode ook meer aandacht zal worden gegeven aan dot soort synthetische drugssoorten die Suriname binnenkomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Zo wat een reis dat zo een drug maakt, zeg gewoon het wordt in verborgen laboratorium gemaakt.
  Als het toch uit het buitenland komt zijn er mensen met functie erbij betrokken, zodat de mark wordt
  overspoeld.


  Maak melding
 2. Zo zie je maar weer tot wat de productie van de narcostaat Nederland in Suriname kan aanrichten. De productie van deze drugsoorten in Nederland bedraagt per jaar meer dan 19 miljard Euro.


  Maak melding
 3. Voorlopig is het de narcostaat die jou uitkering betaald Rob g. En wat een waardeloos mens ben jij om gelijk Nederland de schuld te geven, hoeveel van surinaamse coke wordt in nl gedumpt en daar hoor ik jou niet over. Jij ben een lage hond.


  Maak melding
 4. Het is makkelijker om drugs vanuit Nederland en Frans-Guyana naar Suriname te smokkelen dan omgekeerd. Pas maar op dat de markt niet overspoeld raakt. Aangezien Suriname qua inwonersaantal zeer gering is, zou het een ramp zijn als de Surinaamse jeugd veelvuldig drugs gaat gebruiken.


  Maak melding
 5. Zorgen dat je dat spul onderschept voordat het op de markt komt, maar zolang ze niet instaat zijn de uitvoer van Coke aan banden te leggen zal dat een utopie blijven


  Maak melding
 6. Je moet er toch niet aan denken dat deze rotzooi populair gaat worden onder de jongeren. Dan is het eind helemaal zoek.

  Verder vind ik het een merkwaardige gewoonte dat mensen een ander er steeds van betichten dat zij een uitkering hebben als de reactie van die ander hen niet aanstaat. Een beetje goedkoop.


  Maak melding
 7. Tjha…het is betaalbaar en het gaat niet in kilo’s van hot naar her…waar men de afkomst of zelfs de personen niet kunnen halen….hahaha poppenkast…schuif wat doekoes onder de tafel en er gaan nog steeds deuren open…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES