Nieuwe verlichting voor Andre Kamperveen Stadion in Suriname

2
Nieuwe verlichting voor Andre Kamperveen Stadion in Suriname

PARAMARIBO, 18 sep – Directeur Rabindernath Parmessar van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) heeft maandagavond de nieuwe verlichting van het Andre Kamperveen Stadion officieel in gebruik genomen. De nieuwe verlichting is gebaseerd op een 350 kv generator die onverwachte stroomuitval toch in energie kan voorzien.

Er gaat met dit project ruim US$ 710.000 gemoeid. Dankzij deze installatie voldoet de SVB aan de voorwaarden om Nations League wedstrijden te accommoderen. Het Surinaams elftal treed op 13 oktober aan tegen de British Virgin Islands.

Het stadion wordt binnenkort onder supervisie van de Concafaf gesteld.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.