Vrouw dodelijk in het hoofd geraakt bij schietpartij in Suriname

12
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 17 sep – Een vrouw die een schietpartij gadesloeg, is in het hoofd geraakt. Ze was op slag dood. Het drama voltrok zich in de dichtbevolkte wijk Sunny Point, in het zuiden van Paramaribo. Volgens de Ware Tijd was de directe aanleiding een beroving. Het slachtoffer van de beroving, een man, heeft de schoten gelost. Hij is nog voortvluchtig.

Inbrekers hadden uit zijn woning een gouden halsketting meegenomen. De man vond later een mobiele telefoon in de woning. Het toestel bleek van één van de inbrekers te zijn. De politie werd ingeschakeld. Maar de man vertelde niet dat hij een telefoon had gevonden in zijn woning.
“De man ging zelf rechercheur spelen en belde het laatste nummer waar op het toestel gebeld had”, zegt Humphrey Naarden, woordvoerder van het Korps Politie Suriname.

Hij wist een ontmoeting te regelen met de persoon die opnam. De laatste ging naar Sunny Point, waar hij werd opgewacht door vijf mannen, onder wie de eigenaar van de halsketting. Hij werd hardhandig aangepakt, maar wist te ontkomen. Korte tijd later keerde hij terug met een een jachtgeweer. Hij loste enkele schoten, waarbij enkele omstanders gewond raakten. Enkelen zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

UPDATE:
Het Regio Bijstand Team-Paramaribo heeft een 21-jarige man aangehouden die bekend heeft dat hij met een jachtgeweer, met ingekorte loop, heeft geschoten te Sunny Point. De man gaf aan dat hij in de lucht had geschoten omdat het niet zijn intentie was om mensen te raken.


12 REACTIES

 1. Dit verhaal is niet juist verwoord. Er staat :”Het slachtoffer van de beroving, een man, heeft de schoten gelost. Hij is nog voortvluchtig”. Niet het slachtoffer heeft de schoten gelost maar de man (inbreker) die werd afgeranseld en terugkeerde met een jachtgeweer heeft de schoten gelost waarbij de vrouw dodelijk verwond raakte. Ai , na wan sari tori. Een mens die helemaal niets te maken heeft met de zaak en zich opmaakt om te gaan werken wordt vanuit het niets doodgeschoten. Zal wel een verdwaalde kogel zijn geweest. Maar het kan gewoon niet.


  Maak melding

 2. Suriname is 1 grote wild westen geworden
  Erg voor die vrouw
  En er zijn nog steeds van die domme Suri s die vinden dat Suriname n paradijs is
  Kijk maar naar NL
  Dat is n echte paradijs
  Pro Hollandmang


  Maak melding

 3. babylovesloly 17 september 2018 at 19:56
  Jan , In sur worden geen vrouwen van 85 verkracht ,geen kinderen van 9 mnd geneukt ,in ned wel.
  Ned is paradaijs voor boeven en verkrachters.

  Ik leef liever NIET in een land van moordenaars


  Maak melding

 4. @baby love lolly.Je nickname zegt al genoeg.
  Weer afgeven op alles wat met Nederland te maken heeft.
  Gifkikker dat je bent.
  Nee jy leest zeker geen kranten en weet geen eens wat onder je eigen dak gebeurd MAFKEES


  Maak melding

 5. Het in je bezit hebben van Vuurwapens moet zwaar gestraft worden. Hoe komt zo’n jongen van 21 aan een vuurwapen??Het weer elke dag schering en in slag. Je bent je leven niet meer zeker in dit land. Op straat ben je niet veilig in je huis nog minder.Het heeft totaal geen zin om Nederland met dit soort zaken te vergelijken. Suriname is geen Europa.Overal is er wat. Maar dat onze kleine bevolkingsgroep door eigen mensen wordt uitgemoord door geld en aardse goederen gaat wel heel erg ver.De saamhorigheid en medemenselijkheid is ver zoek.Geweldenaren voor goed opbergen.


  Maak melding

 6. @Jan. NL is geen paradijs. Veel regen veel binnenzitten veel kou veel overheidsgezeur veel en hoge belastingen veel luchtvervuiling veel kanker en vooral:veel te vol.In Su heb je nog de ruimte


  Maak melding

 7. Hè Cornelis Nelis ju lee mofo mang
  We hebben t niet hier over de natuur maar de situatie in t land waar jij in leeft namelijk jouw switi sranang
  1 van die domme Surinamers waaronder jij dus
  Ga terug naar school jochi


  Maak melding

 8. Ach ja er zijn altijd van die gasten die menen anderen te kunnen beledigen en te beoordelen zonder de flauwste notie te hebben wie die andere persoon is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.