Henk van Vliet uitgeroepen tot communicatieman van Suriname

5
Henk van Vliet uitgeroepen tot communicatieman van Suriname
Henk van Vliet nam zijn award in ontvangst

PARAMARIBO, 27 mei – Op 24 en 25 mei 2018 heeft het communicatiecongres plaatsgevonden in TBL Cinemas Suriname. De activiteiten zijn afgesloten met een wervelende ‘communication awards ceremony’, waarbij de winnaars van de categorieën: beste slogan, best geschreven stuk, beste TV commercial en de communicatie man/vrouw 2017-2018 zijn uitgeroepen. De titel communicatieman van 2017 – 2018 ging naar Henk van Vliet die hiervoor een staande ovatie van het publiek kreeg.

Henk van Vliet: “Al 52 jaar zit ik in het vakgebied, ik ben vandaag 70 jaar en het is de eerste keer dat ik een erkenning krijg voor mijn bijdrage in de media branche”. Een zichtbaar geëmotioneerde Henk van Vliet nam zijn award in ontvangst en zal zich de komende periode verder inzetten als voorbeeldfiguur in deze bloeiende branche.

De award voor de beste slogan ging naar taxicentrale 1660: Kleuren kunnen niet praten, maar die gele zie je in alle straten. Lolo mi boto van de SLM werd gekroond met de communicatie award voor de beste TV commercial. En de communicatie award voor de journalist van het best geschreven stuk ‘tien jaar’ ging naar Ivan Cairo. De communicatie award voor de columnist van het jaar is geworden Sharda Ganga met het artikel ‘speciale maand’.

Het Bestuur van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR), blikt terug op een succesvol congres, waarbij de belevenis van communicatie meer dan voldoende tot uiting is gekomen. Dit tweejaarlijks communicatiecongres, biedt mogelijkheden voor groei en zichtbaarheid in de communicatie branche in Suriname en de regio.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Prachtig. Ik wil bij deze allen feliciteren met de communication awards ceremony. Volgende stap is de hele klote regering leren wat communiceren is. De rest in onze samenleving mag ook een graantje mee pikken.


  Maak melding

 2. Altijd een genot om in Suriname weer jong talent te zien dat komt bovendrijven.

  Robbi Lachmising was ook zo’n goed voorbeeld.


  Maak melding

 3. Het werd tijd . We vergeten in Suriname om onze echte helden en voorbeeldfiguren de eer te geven die hen toekomt. Henk van Vliet is zeker een voorbeeld daarvan. Een media icoon , dat is hij zeker. Gefeliciteerd Henk
  Liever te laat dan nooit !!!!!


  Maak melding

 4. Wel een beetje of beter gezegd RONDUIT SCHANDALIG eerlijk gezegd. Dat iemand zo BUITENGEWOON GETALENTEERD, in mijn ogen de ALLERBESTE CONFERENCIER die Suriname heeft voortgebracht, NU, pas op ZEVENTIG JARIGE leeftijd zo’n prijs krijgt, zegt EERLIJK gezegd GENOEG over de INBORST van de SURINAMER.

  Gelukkig is deze MAN nog in LEVEN om z’n 100% VERDIENDE PRIJS in ontvangst te mogen nemen. Ik ben ERG TROTS en ZEER VERHEUGD voor deze ONVERVALSTE ICOON in de MEDIAWERELD. Laten SURINAMERS hier lering uit trekken en voor goed afstand doen van VRIENDJESPOLITIEK en NEPOTISME. Daarmee maakt men ZICHZELF niet alleen maar BELACHELIJK, maar SCHAADT men hun EIGEN BRANCHE en SURINAME als LAND.

  Henk van Vliet PROFICIAT. Dit heb jij ten VOLLE verdiend. Je bent GRANDIOOS!!! Een GROTE SURINAMER!

  How CAN you STOP, the SUN from SHINING?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.