Weer dubbel platina voor Kenny B

3
Weer dubbel platina voor Kenny B

In 2015 kreeg Kenny B dubbel platina voor zijn populaire single Parijs. Afgelopen week was het weer zo ver: de in Suriname geboren zanger mocht opnieuw dubbel platina in ontvangst nemen en dit keer voor het nummer ‘Lets go’ met Ali B en Brace:

(FOTO: Kenny B/Facebook)


3 REACTIES

  1. Ja echt hey hoofdverdachte deze man maakt goede nummers en ik luister graag naar zijn pokoe.
    Die andere rommel die word gemaakt vindt ik vreselijk met die broeder liefde zedendelinquenten en die domme boef die denkt dat hij geweldig is en die ronny flex shitzooi allemaal ik word behoorlijk depressief van die nederlandse rap rotzooi echt verschrikkelijk ik luister nooit naar hun domme muziek allemaal flikkers


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.