maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname waarschuwt voor drug 'Sukru'

Politie Suriname waarschuwt voor drug ‘Sukru’

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft de gemeenschap gewaarschuwd voor ‘Sukru'(MDMA of Molly), een gevaarlijke, relatief nieuwe drugssoort in Suriname. Vooral jongeren op feesten gebruiken deze drugs, die lijkt op bruine suiker en vandaar de naam ‘Sukru’ heeft gekregen.

Volgens de politie wordt het op feesten in drank gedaan van mensen die zich hier niet bewust van zijn. Het effect is dat de mensen in een roes komen te verkeren, terwijl seksuele driften worden gestimuleerd.

Om de gemeenschap te informeren heeft de politie een video in elkaar gezet. Luister ook naar een uitleg van het Politie Journaal:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. En krijgen we weer een epidemie van rasta’s en andere hippie’s.Dit keer gaat het zich vanuit Sur. verspreiden.Waarin een klein land niet groot kan zijn!


  Maak melding
 2. Sukru is in opdracht van Desi ontwikkeld in een lab te broko baka als export product. Een nieuwe productie en goudmijn voor SU. Daar steun ik Desi voor 200%


  Maak melding
 3. Goeie zaak van de politie om te waarschuwen voor het gebruik van Sukru.
  Het wordt de hoogste tijd dat zij ook gaat waarschuwen voor het stemmen op die Sukru-bu bij de volgende verkiezingen. Want de gevolgen treffen de gehele Su bevolking en niet slechts de jeugd.


  Maak melding
 4. Andre, niet alleen steun je hem, maar wanneer desi heeft gepoept, ben jij degene die eh go vege a bille fa mang.

  Daarnaast help je hem ook met baden.


  Maak melding
 5. Voor dat een stel voornl. paarsgekleurde Holland/bakra haters er mee komen, het zou zo maar kunnen dat dit uit Nederland komt door op winst bejag handelende ex-slavendrijvers om de florerende econonomie onder leiding van de vakkundige leiding van hun afgod DDB, compleet te ontwrichten, met als dealers de geweldadige overvallers/inbrekers, die deze zaken wel willen doen voor een handvol euro’s.
  Of zie ik het nu helemaal verkeerd en is er wat anders in de hand in dit tropische paradijs waar alles pais en vree is


  Maak melding
 6. Daarom opa nanga opa lobi a president van de Fillepijnen. Maar nooit van hun leven de president van Suriname, een bij verstek veroordeelde drugscrimineel, wiens zoon in de VS opgesloten zit voor drugssmokkel. Een staatskas rover wiens stiefzoon voor roof in Santo Boma zit opgesloten en ook nog een velvuldig moordenaar, aanbeden door een paars misdadig vervloekt slecht verdoemd arm volk, de na dagu persoon, de ndper’s, de hoofdschuldigen van alle misere en paarse kommer en kwel.


  Maak melding
 7. Niet zo snel negatief oordelen over mijn baas Desi.
  Bij de volgende meting in OCER zal SUKRU opgelost in BBR en kip worden opgediend. Het wordt een groot feest met pokoe. Wat de politie doet met sukru is nonsense. De politie leden gebruiken zelf sukru


  Maak melding
 8. Misikeba Dubai,

  Goed dat je zelf aangeeft dat dat uitwerpsel desi delano JOUW baas is. Want zoals men weet, alleen dagoes hebben een basi

  Je ma roerde toen jij klein was al sukru in jou pap, daarom zijn jouw gezicht en je stem zo onverdragelijk.


  Maak melding
 9. Aai boi, straks moeten grotere maten broeken en onderbroeken geproduceerd worden omdat sukru aai blaas a sani op.
  Let op je zaakje, mensen. Als het ineens groter is geworden, wie weet, kande ie yang sukru en ie no sabie srefie.


  Maak melding
 10. @Johan

  Je hoeft geen Hollandhater te zijn om vast te stellen dat Sukru vrijwel zeker uit Holland komt. Sukru is MDMA ofwel Ectasy. Nederland is een belangrijke producent en exporteur


  Maak melding
 11. Ik heb hierover een stuk gelezen. Feit is dat je hersenen door dit te gebruiken naar de knoppen gaan. Mensen die dit gebruiken zijn zelfs instaat ontlasting te eten en urine op te drinken. Zombiegedrag vertonen.Vroegtijdig dementeren. Ze worden een gewillig prooi waar je alles mee kan doen.Worden weerloos. Het verlies van de realiteit. Sterven vroegtijdig.


  Maak melding
 12. Ach Bien, dat je hersens naar de knoppen gaan geld voor alle harddrugs dus ook voor alcohol wat medisch gezien ook een harddrug is, met name de voorste kleine hersenen, daar waar het kortdurende geheugen wordt opgeslagen krijgen het flink te verduren, de gaten vallen er in en leidt op de lange duur tot het Korsakov syndroom, niets nieuws onder de zon dus


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES