Mettendaf wil jonge sporters in Suriname helpen

3
Mettendaf wil jonge sporters in Suriname helpen

Sportinstructeur Spencer Mettendaf, op de foto in het midden met grijs shirt, is onlangs teruggekeerd in Suriname nadat hij een internationale cursus voor atletiektrainers met goed gevolg heeft doorlopen. Hij is uitgeroepen tot best geslaagde. Mettendaf zal zijn opgedane kennis de komende tijd inzetten voor de ontwikkeling van jonge sporters in Suriname. Hij is atletiektrainer bij sportvereniging Tropical Runners en heeft onlangs deelgenomen aan de cursus voor atletiektrainers aan de academie voor buitenlandse atletiektrainers in Mainz (Duitsland). Hij maakte deel uit van de jongste lichting van twaalf atletiektrainers uit verschillende landen van de continenten: Afrika, Azië, en Zuid- Amerika.


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.