Surinaamse meester drummer Ernie Wolf gehuldigd

2
Surinaamse meester drummer Ernie Wolf gehuldigd

De Surinaamse meester drummer Ernie Wolf is door de stichting Kunjhe Akata Instituut gehuldigd. Hij wordt geprezen om zijn enorme kennis en kunde op het gebied van Afro Culturele drums. Kennis overdracht is voor hem van groot belang. Door middel van zijn drumschool in Suriname draagt hij die kennis over op jongeren.

Een vurige wens van de 47-jarige Wolf is om de Surinaamse apintiedrummers in kaart te brengen. “Er is al een lijst samengesteld van veertig tot vijftig apintiedrummers die al zijn overleden. De bedoeling is om een portret van deze drummers te maken waarin hun nalatenschap in beeldvorm terug te lezen is. Het moet dan als een soort Wall of Fame bij de drumschool hangen”, meent hij.

De bijdrage die Wolf levert en de manier waarop hij de wintireligie uitdraagt was voor het Kunjhe Akata Instituut een belangrijke reden om hem in de watten te leggen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.