DJ Duo Blasterjaxx op Phagwa Festival Suriname

1
DJ Duo Blasterjaxx op Phagwa Festival Suriname

Het internationaal bekende producer/deejay duo Blasterjaxx is dit jaar aanwezig op het Lustig Events Gives Back Phagwa Festival in Suriname. Ook de wereldbefaamde Surinaams-Nederlandse DJ Chuckie zal van de partij zijn. Dat meldt de organisatie Lustig Events. Het Phagwa Festival vindt plaats op maandag 13 maart van 12.00u – 24.00u op het Onafhankelijkheidsplein te Paramaribo. De Hindoe feestdag Holi-Phagwa is een nationale vrije dag in Suriname.

Met het ‘Gives Back’ Phagwa Festival, geeft Lustig Events terug aan de Surinaamse gemeenschap. “Vaak betalen mensen een toegangsprijs voor een evenement van Lustig Events. Dit maal worden de bezoekers verwend met een geweldig festival met top artiesten, groepen en Dj’s zonder dat ze daar een prijs voor hoeven te betalen”, vermeldt de organisatie.

Blasterjaxx, afkomstig uit Nederland, wordt gezien als één van de meest belovende EDM artiesten ter wereld. Zo vroeg Tiësto hen persoonlijk om zijn wereldhits te remixen en een collaboration te doen op de remix van “United”, de officiële anthem van Ultra Music Festival. Verder behaalde hun samenwerkingen met Quintino, Laidback Luke & Dimitri Vegas/Like Mike top noteringen in de Beatport chart top 100. Dit vertaald zich in support door de grootste deejays ter wereld: David Guetta, Hardwell, Afrojack, Tiësto, Laidback Luke, Nicky Romero en nog veel meer.


1 REACTIE

  1. De muziek wat deze 2 gasten gaan draaien, past helemaal niet bij een Phagwa feest, maar voor uit dan maar !
    Als je toch al dronken bent, maakt het niks meer uit wat je hoort .

    sari tori

    jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.