C-47: regering kan crisis Suriname niet oplossen

52
Koopkrachtversterking ambtenaren Suriname niet om vingers aan te branden

PARAMARIBO, 19 aug – De regering blijkt niet in staat oplossing te brengen in de ontstane crisis. Dit stelt de Progressieve Vakcentrale C-47. Elke maatregel die genomen wordt, blijkt het volk verder te verarmen.

De ontwikkeling van de wisselkoersen is schrikbarend. “Met de praktisch dagelijkse verhoging van de koers, hoewel de president tot tweemaal toe gezegd heeft dat hij de koers zou verlagen, zijn prijzen en tarieven niet meer voorspelbaar”, stelt C-47. De Surinaamse dollar verliest zijn waarde met de dag. Onlangs is de douanekoers losgelaten en de brandstofprijs verhoogd. Prijzen van goederen en diensten schieten omhoog.

Wat ook verontrustend werkt is dat in de afgelopen maanden honderden bedrijven de deuren hebben moeten sluiten. Ziekenhuizen en scholen komen ook in problemen. C-47 wijt ook dit aan het zigzag beleid van de regering. “Er ontbreekt een leiding die richting kan geven. C47 maakt zich ernstig zorgen, omdat het zo niet verder kan.” De vakcentrale zal met aangesloten vakbonden bepalen welke stappen te ondernemen.

Bekijk ook:

52 REACTIES

 1. Van een crimineel verwacht je niks goed ,hoe verwacht je van een NDP regering die bestaat uit moordenaars,overlopers,landverraders,dat deze criminelen een land kunnen besturen??!!
  C-47 aan praatjes hebben we genoeg ,kom met ACTIE,toon dat je het meent!!


  Maak melding

 2. Is dit wat de paarse aanhang zo graag wilde hebben???? Ze verlangde terug naar de jaren 80/90??? Dat verklaard waarom men op de NDP heeft gestemd!!! Ik denk dat ze nu allemaal smachten naar de Front regering onder Venetiaan….toen alles stabiel en degelijk was!!!


  Maak melding

 3. – De beste stuurlui staan aal wal.
  – De toeschouwers weten het altijd beter dan de bestuurders.
  – Mensen die zelf niets ondernemen hebben vaak de grootste mond wat over wat een ander moet doen.
  – Iemand die een karwei niet hoeft te doen en toekijkt denkt / wekt de indruk het beter te kunnen dan de uitvoerder zelf.


  Maak melding

 4. @RobG
  Ik denk niet dat jij de kranten leest.
  LEES EN JE ZAL ZELF WEL OPMERKEN dat NIEMAND in Suriname GELUKKIG en TEVREDEN is met DEZE Criminele regering!!!Zelfs de rechters kunnen hun taken niet uivoeren zonder bemoeienis van je baasje!!
  Stel je voor een moordenaar komt de rechter vertellen hoe het hoort te zijn,het moet juist andersom zijn ,maar goed wij wonen in Suriname en een crimineel ,liefst een ndper,is heden de lijder en je hoeft geen rocket scientist te zijn om te zien dat alles goed fout gaat in Suriname!!


  Maak melding

 5. Arme RobG. Het moet pijnlijk zijn om met de dag steeds ongeloofwaardiger te worden. Jouw geloofwaardigheid devalueert even hard als de SRD.

  Het is wel knap van je hoe je die moordenaar onvoorwaardelijk blijft steunen. Waarschijnlijk heb je een ka Groot blok voor jouw hoofd of je bent een heel trots persoon. Ik hoop van Harte dat het het laatste is.


  Maak melding

 6. Er is maar één oplossing voor de crisis in Suriname

  Weg met DDB en de Gangsters

  Sranansma Oe Wiki No!?

  Alle Kracht Berust Bij Het Surinaamse Volk
  Jullie zullen het moeten doen.

  Time4Chan(ge)!
  Chan4Pres!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 7. Water naar zee
  19 augustus 2016
  Eigelijk hebben we al alles gezegt het volk uit alle milieu groepen steken hun hoofd in het zand zijn kortzichtig en willen geen samenwerking of kennis kopen voor ontwikkeling van onze geliefd land ALS jullie daar RIJK/ARM/JONG/OUD/GEZOND/ZIEK HET LEF HEBBEN met gevaar voor eigen leven MET ELKAAR SOLIDAIR TE GAAN STAAN 500.000 MENSEN HET hele VOLK op het plein DAN ZULLEN WIJ HIER SAMEN MET JULLIE 327 DUIZEND SURINAAMSE NEDERLANDERS OOK OP het plein SOLIDAIR GAAN STAAN OM DE WERELD AANDACHT TE VRAGEN AANDACHT af te DWINGEN INGRIJPEN TE EISEN WANT ER IS HEEL WAT MIS VAN OPSTAPELINGEN er is MEER KENNIS samenwerking nodig om een land te kunnen laten bloeien en groei en VOLK VAN SURINAME HET STERFTE IN HET LAND IS TE HOOG HET AANTAL ONGEZONDE OOK te te veel onder de 500.000 TOON LEF RUGGEGRAAT het volk sterft uit chinezen haitianen gquanezen enz vullen de doden aan.KOMEN WE OP VOOR ONZE RECHTEN EN PLICHTEN laten we simpele voorbeelden nemen die ook veranderingen hebben kunnen brengen..we hebben nog heel wat te goed van andre landen maar eerst moet het volk het waard zijn anders.lijkt het water naar zee dragen wat ik vanaf 1991 heb gedaan dus zolang het hele volk niet op straat ga stuur ik NIKS meer ook niet om daar vrijwillig te gaan werken of te investeren hoogmoed mentaliteid discriminatie emphatie AUB VOLK LAAT JE ZELF ZIEN WAT MENSWAARDIG IS IPV LEVEN ALS RIOOL RAT LAAT DE WERELD ZIEN DAT WE HET WAARD ZIJN OM IN TE GRIJPEN!!HET IS een MONOPOLI hier in nederland zitten alle goede surinaamse nederlanders af te wachten on samen te kunnen werken voor ons land we willen met kennis en daad helpen OM ALLES IN KAART te BRENGEN WAARHEID EN ACCEPTATIE DAT hET VOLK MASSAAL PSYCHOLOGISCHE HULP NODIG HEEFT IS DUIDELIJK MEN BRENGT HET OVER VAN GENERATIE NAAR GENERATIE TRAUMA…of is dit onmogelijk een droom marther luther king ghandi nelson mandela en vele anderen hebben volkeren op de been gebracht welke HELD STAAT OP ONDER DE SURINAMERS ZODAT WE DE WERELD OOK MASSAAL MEE KRIJGEN GEEF AUB JE KENNIS DOOR TIPS LATEN WE NU OPHOUDEN HOE MOEILIJK HET OOK IS OM HET VOLK UIT tE SCHELDEN OVER Hun HANDICAPS LATEN WE HET ANDERS DOEN SANCIES 327.000 die op geen manier vanuit ned.meer iets toevoegen is ook een optie gaar laten koken in hun eigen vet MAAR HOE KUNNEN WIJ IETS BETEKENEN MET Z,N ALLEN IK NEEM AAN WEL DOOR DRUK.WIE WIL INVESTEREN CONNECTIES PLAN VAN AANPAK GRAAG


  Maak melding

 8. Moe word ik van dat gebral van de vakbonden en de oppositie. Het zijn allemaal dwergen met een enorme zakbreuk. Veel geschreeuw weinig wol.
  Ook aan jullie heeft land en volk geen moer.
  Ga nou een keer tot echte aktie over. Jullie softie houding werkt alleen maar op de lachspieren van die criminelen. Ze weten ook dat ze daardoor ongehinderd hun gang kunnen gaan.
  Btw, ik vind het verdacht stil rondom Lonny; is hem door die collega-boeven iets in het vooruitzicht gesteld? Of hebben ze bedreigd met stopzetting van z’n illegale praktijken.


  Maak melding

 9. Kunnen ze wel, met verenigde krachten de straat op gaan. Het volk heeft de macht niet een Simons of Bouterse of wie dan ook. Het is het volk, zij kiezen en verjagen.
  Slappe houding van de bonden.
  Ga de straat op laat zien waar je voor staat ipv zoete broodjes bakken.


  Maak melding

 10. Het volk van Suriname krijgt de rekening voor de “gratis” bordjes BB met R van OCER.
  Het is een hele dure BB met R geworden.
  Als jullie niet opstaan en deze bende wegjagen blijven jullie tot in lengte van dagen betalen voor het wanbeleid van deze incompetente maffiosi


  Maak melding

 11. Wat een stel arrogante apen deze regering onder leiding van een opperaap, praktische ieder normaal en objectief denkend en observerend mens, behalve RobG den nog een paar idioten hier op WKN ziet dat het totaal maar dan ook totaal de verkeerde kant is gegaan en nog verder gaat met Suriname. en srd die in nog geen jaar tijd in waardemeer dan 200% naar beneden is geduikeld en dat zal binnenkort wel 300% worden. ik kkrijg in een keer een flashback van de jaren negentig toen je met een boodschappentas aan papiergeld terugkwam als je een briefje van Fl. 100 wisselde en als je een liter cola wilde kopen je wel een lege fles bij je moest hebben, maar wel voor een habbekrats een pakje Tacoma kon kopen, en dan heb je ook nog van die paarse zultkoppen die vol blijven houden dat het nog niet zo slecht gaat, zullen wel flink aan de middelen zitten zodat je realiteit niet meer kan zien, ik heb al vast een groter portemonnee gekocht voor als ik binnenkort weer in Su ben en geld moet wisselen


  Maak melding

 12. Avanavero, de grootst mogelijke schreeuwers staan altijd aan de kant. Ik heb veel ervaringen met dit soort onhandige en onbetrouwbare types.Het krioelt van deze figuren zonder op WN. Mijn uitgangspunt is altijd als je iets zelf niet kan,moet je niet over zeuren.


  Maak melding

 13. RobG, fa ie dong so?
  Als je iets zelf niet kan, moet je mensen inhuren die dat wel kunnen. Surinaamse regering huurt alleen ministers in die niks kunnen. De president zelf kan al helemaal niks. Het is een puinhoop daar.


  Maak melding

 14. Daar heb je de Paarse bochten specialist, lees zijn bijdragen. De man/vrouw zit hoog en droog in Groningen Nederland.
  Vertel, wat heeft de ndp wederom met ons vermogen gedaan?! Naar China met 220 man/vrouw met uiteindelijk een rendement van 0,000000. De beste verdraaiers zitten in Groningen Nederland, niet Groningen Saramacca.


  Maak melding

 15. C47 is op het goede pad. De leden voelen de economisch
  druk op het alledaagse leven. Verder analise en besluit van een actie programma onder de leiding van C47. Dat klinkt goed en het is hoog tijd. Suri gaat met de dag verder onder.Nu weer een nieuwe miljoenen lening van de Arabieren.


  Maak melding

 16. W. Whome
  Daar heb je de Paarse bochten specialist, lees zijn bijdragen. De man/vrouw zit hoog en droog > in Groningen Nederland.<
  ——
  Heeft u nooit getwijfeld of deze veronderstelling ( ga ik van uit) wel klopt?


  Maak melding

 17. De kiezers vonden dat de jaren ’80 lang geleden is en dat ze niets van afweten.Nu mogen ze een beetje ervaren hoe het toen was.Het valt hun voorlopig erg moeilijk om de algemeen geaccepteerde westerse leefwijze te verlaten voor een bananen schil republiek leef niveau.Hoop voor hun dat er ook nog de tijd aanbreekt dat ze lemen hutten voor zich gaan moeten bouwen en heel milieu vriendelijk zichzelf als ezels gebruiken om de kar te trekken.


  Maak melding

 18. Dit zijn het aantal faillissementen 8 376, 6 645 en 5 266 van bedrijven en instellingen in het Koude Kikkerlandje over respectievelijk 2013, 2014 en 2015. Dan zijn de eenmanszaken niet meegerekend. Als dat het geval zou zijn dan kom je op drievoudige van het aantal.

  Die C – 47 wil doen overkomen alsof dit alleen in Suriname gebeurt. Terwijl het in Nederland vele malen relatief erger was, ondanks de betere voorzieningen en dergelijke in dat land.

  Dat bedrijven sluiten hoort bij een crisis. C – 47 met hun handlanger SPA stellen zeer weinig voor. Dat Guno Castelen niet eens één (1) zetel in de wacht wist te slepen geeft alleen maar aan hoe de Surinaamse bevolking deze BEDRIEGERS BEU was en is.

  Zie de cijfers van Faillissementen in Nederland zonder de Eenmanszaken meegerekend, dan ziet u de VALSE MISLEIDING van C – 47.

  De voortslepende crisis in Suriname is mede dankzij het SABOTEREN van Santhoki’s ROLMODEL Somo. Onze aller GEESTESZIEKE Somo.

  Geen SABOTEURS en/of BEDRIEGERS aan de macht in Suriname.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 19. Al die paars verarmde oerdomme aanhangers van de baas der misdadiger zijn te beklagen. No mercy voor dit paars volk die dit te danken heeft aan haar eigen oerdomme stomme keuze. Door de jaren heen werden deze oerdomme stommelingen tot op het paarse bot keer op keer gewaarschuwd voor de onberechte misdadiger, moordenaar en bij verstek veroordeeld drugsbons, wiens zoon, stiefzoon en vele dieharde aanhangers verworden misdadigers zijn. De toekomst ziet er vreselijk paars duister somber uit voor het gros van al die verarmde paars verdoemde idioten en domkoppen, die keer op keer, arrogant hun schouders ophalen en krijsen………neks no fout, is de schuld van de rijken, van die en zus en zo. De werkelijkheid is dat al deze oerdomme paarse stommelingen geen onderscheid meer kunnen maken tussen goed en kwaad, net als hun lijder, ze leven om te overleven, hun naaste kwaad doende, moorden, stelen, roven, bedreigen…….ndp en de lijder zijn de paarse vloek die dit volk bedreigen. Oma nanga opa takki…..na wangt roe didibri sa deng dongsma stem tapoe en sa e regeri poeroe ka gi oenoe. Soso de WAARHEID, GERECHTIGHEID kan bevrij oenoe, ma deng oerdomme paarse aanhangers soso tang ori en lobi a paarse schijt en pis foe deng lijder vol van leugen en ongerechtigheid. Ai mek deng ka. Zucht


  Maak melding

 20. Deze regering heeft niet eens toiletpapier hun kont af te nemen, hoe gaan zij dan de financiële crisis oplossen.

  En!! als er toevallig toiletpapier was, dan hebben deze dieven mee naar huis genomen.


  Maak melding

 21. Toen Dr.Sedny premier was wisten deze klootzakken wel te staken en hem de bijnaam gaven van “bobbo julluke”

  Oeng tyek-now !!!!
  Jang-dringi-de-foe-nak-dagoe !!!!


  Maak melding

 22. @ do the right thing: In nl is geen crisis te bekennen, huizenverkoop gaat als een malle, je kunt makkelijk een hypotheek krijgen. Bouwbedrijven etc hebben meer vraag dan ze aankunnen, en het aantal zzp- ers neemt toe. Noorwegen leeft alleen van olie-export, voor de rest valt er niks te verbouwen daar. Geen crisis te bekennen. Tja, alleen in sur en in Venezuela enorme crisis… Hoe zou dat toch komen…


  Maak melding

 23. @ Brownberg,

  Er is een nieuwe wet in de maak: ” alle niet NDP-ers” moeten
  belasting betalen als ze in Suriname lucht/zuurstof ,inademen.
  Schaarste aan vrije zuurstof in de lucht, zuurstof-crisis!!!!!


  Maak melding

 24. Beste water naar zee,
  Ik denk dat je in de prehistorie leeft.water naar zee dragen is vanaf je kinder jaren bekend.
  Het nieuwste spreekwoord anno 2016 is.
  Hoeren naar Columbia dragen.


  Maak melding

 25. @Do The Wrong Thing :

  U zegt : “Geen SABOTEURS en/of BEDRIEGERS aan de macht in Suriname.”

  Dat IS ER AL, met Desi en de NDP hebben wij al genoeg Saboteurs en Bedriegers aan de macht !

  De NDP-machthebbers hebben Sranang FAILLIET gemaakt en die beweerden maandenlang dat MONI DE ! Terwijl het land al lang door deze Sjoemelaars bankroet was gemaakt !!

  De bedriegers trachten NU de Rechterlijke Macht te saboteren via ONGRONDWETTELIJKE acties !

  Door het NDP-WANbeleid STIJGT de Staatsschuld nog steeds en is de Monetaire reserve GEDAALD, zie de gisteren gepubliceerde cijfers van de maand juni 2016 !

  De PAARSEN blijven TEVEEL geld uitgeven aan ONRENDABELE ZAKEN en hebben totaal geen begrotingsdiscipline ! De WITMANGS vh IMF zullen DESI binnenkort NOG MEER DWANGMAATREGELEN OPLEGGEN !!!
  Het Volk van Sranang zal verder worden UITGEKLEED door DESI en zijn IMF-Witmangs !

  Desi en de NDP hebben nu een LENING gesloten bij de Islamitische Ontwikkelingsbank, voor CONSUMPTIEVE UITGAVEN !
  Gewoon een lening tbv ondersteuning minder draagkrachtige Surinamers ! Deze Lening van 192 MILJOEN is niet bestemd voor investeringen, die ons land valuta zullen opleveren !
  Weggegooid geld dus,wel hogere schulden !

  Dit is een voorbeeld van het DOMME en FUNESTE NDP-financieel beleid ! WIJ LENEN ONS KAPOT !!!!!!!

  PS :Wanneer worden de17.620 Volkswoningen die de NDP aan het volk heeft beloofd, sleutelklaar AFGELEVERD ?????


  Maak melding

 26. ja nog dit gaat nog heel lang zo blijven sur kennende , bang als een haas , feest en drinken en heel veel street food , is net een rat gedrach kijk naar het de coca daar al het geld gaat zwart weg en silos todo laat het maar gaan , simons moet naar poelepantje straks kijk maar self sardine komt niet op je bord , baas , dit baas dat nonsens et is aan jullie het volk heeft de macht , hup met zen alle de straat op alles stil zetten , groetjes sombo


  Maak melding

 27. @ RobG,
  Avanavero, de grootst mogelijke schreeuwers staan altijaan de kant, ik heb veel ervaring met dit soort onhandige en onbetrouwbare types. het krioelt zonder van deze figuren op WN. Mijn uitgangspunt is altijd als je zelf iets niet kunt, moet je niet zeuren.

  Ach gut RobG. heb je het nu echt over je zelf, wat een zelfkennis


  Maak melding

 28. Beste @10- ik ben een beetje langzaam van begrip leg eens uit? Wat is er mis met een spreekwoord van alle tijden kun je je reactie ook wat meer onderbouwen..waar de mond van vol zit☺of zoals de waard is …😂😜


  Maak melding

 29. Het heeft geen zin om terug te blikken. We moeten verder kijken en redden wat er te redden valt. We zien dat we richting dictatuur opgaan. De enige oplossing voor dit verschrikkelijk fenomeen is de kracht en durf van het volk. VOLK VERENIGT U EN KOM IN ACTIE!! Laat een kleine groep van hebzuchtige burgers u en uw nazaten niet leegroven. Hierbij hebben uiteraard de politieke partijen en de vakbonden een trekkersrol. Geen tijd meer voor discussie over het verleden. DOEN WAT WE MOETEN DOEN. Iedereen massaal op straat. Neem het voorbeeld van de gedurfde burgers in het Middenoosten. Het gaat ons zeker lukken. Hierdoor zal de machtstaat in gevaar worden gebracht. WEG MET DE MACHTSTAAT!!


  Maak melding

 30. Kolonialisme!

  Sinds 25 februari 1980 heeft het Kolonialisme weer een wedergeboorte gemaakt in de republiek Suriname. Het heeft er zelf veel van dat deze ook vele malen erger is. Er is weer spreke van een machtsstaat. Het proletariaat moet muisstil zijn en in heel grote armoede leven. Zij die aan de touwtjes trekken hebben recht op vermogen en goederen.

  In de 21 ste eeuw vinden er in Suriname handelingen plaats die overeenkomen net als toen Columbus dacht dat hij in India was aangekomen in 1492.

  geen sprake meer van:
  – vrijheid, gelijkheid, broederschap,
  – grondwet wordt vertrapt, zie amnestiewet 1992, terugroepwet,
  – internationale Verdragen, cq mensenrechten,
  – indianen/inheemsen die van hun gronden verjaagd worden,
  enz.

  De leerling DDB en de gangsters overtreffen het kolonialisme van Europese landen die toen de dienst uit maakten in de nieuwe wereld.

  DDB en de gangsters gaan vanuit dat sommige mensen meer zijn dan andere mensen.

  Wedergeboorte van het Kolonialisme in Suriname, repeat!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 31. wat een leven silos simons 4 uur snacht for een wet als iedereen slaap dit is maffia , in het parlement , iedereen kijk er naar , echt niet te filmen maak een cd bang bang ik ben een surinamer , simons wat voor mens ben je , ik stop met deze niets nutten , tang boeng


  Maak melding

 32. Srafu passant karma brownsberg de feiten spreken voor zich het verleden herhaald zich alleen in een ander jasje WIE HEEFT ENIG IDEE WANNEER HET VOLK OP GAAT STAAN WANT ALS DE DICTACTUUR IN HET LAND NOG DUIDELIJKER ZICHBAAR WORD LOPEN DE MENSEN DAAR GEVAAR VOOR EIGEN LEVEN zat ik zo stilletjes te denken ER IS EEN DEEL DAT DE HAZE PAD OP GAAT die zich wel buiteland kunnen permiteren KUNNEN WIJ MISSCHIEN HIER MET ONS 327.000 SURINAAMSE NEDERLANDERS ONS VERENIGEN MASSAAL OP HET PLEIN IN NEDERLAND GAAN STAAN AANDACHT VRAGEN VIA RADIO TV EN ALLE BELANGRIJKE SURINAAMSE NEDERLANDDER STEUN ERBIJ BETREKKEN VOOR FINANCIELE INZET OM TE ZORGEN DAT WE DE CIJFERS WILLEN WETEN VAN MISBRIJK KINDEREN STERFTE CIJFERS ONDER DE SURINAMERS ONBEHANDELDE ZIEKTES SCHENDING VAN MENSEN RECHTEN RECHT VAN HET KIND UITSTERVEN VAN HET VOLK DAAR IS IN RAP TEMPO IN ZICHT..HULP VRAGEN OF INKOPEN VOOR ONDERZOEK OM TOCH IN KAART TE BRENGEN HOE ERG HET GESTELD IS MET DE RISICO FACTOREN WAARAAN HET VOLK IS BLOOT GESTELD in kijk ook regelmatig naar 1 voor 12 .we moeten niet vergeten dat Suriname niet te vergelijken is en het schandalig is dat er daar maar 500.000 mensen wonen en die ondanks dat zware moeite hebben om van het land en bevolking een paradijse te maken MOEDER NATUUR HEEFT AL RIJKELIJK FLORA EN FAUNA KOSTBARE GRONDSTOFFEN GESCHONKEN AAN HET VOLK ..MAAR LOPEN DAAR NOU ECHT VERVLOEKTE PAARSE MACHTS GEILE EGOISTISCH EZELS ROND LOPEN DIE HUN ZIEL TE VERKOPEN!!!OVER LIJKEN/ZIEKTES/KINDERMISBRUIK/ARMOE LOPEN alleen voor een stuk land bep.privilleges functie bij de staat geschoold of niet om zich zelf belangrijk te voelen GELD WAS ER
  MAAR WAAROM ALLES OP MAKEN zo bouw je toch geen zaak op terwijl je er meer uit kon halen er is een vloek over de mentaliteit van surinamers we trekken elkander naar beneden steken mekaar in de rug en gooien elkaar weg RAYMAN&GULLIT als jullie dit lezen zijn jullie nou bezig water naar zee te dragen…of onbewust helpend zand in de ogen te strooien .


  Maak melding

 33. Het wordt interessant te zien of de huidige bundeling van krachten het voor elkaar kunnen krijgen deze regering vroegtijdig naar huis te sturen. Er heeft zich een samensmelting gevormd vanuit de politieke sfeer ,actoren uit het bedrijfsleven ,de vakbond en individuele lieden die alles op alles stellen het ijzer te smeden als het heet is.

  Wat ik wel mis is dat als het zover zou komen wat het alternatief dan is. De fase waar men nu bezig is behelst slechts de regering vroegtijdig naar huis sturen en dan zien we wel. Ben benieuwd naar het plan van aanpak om Suriname uit de sloot te helpen.


  Maak melding

 34. Weet je wat jullie problemen zijn? Jullie lullen allemaal hier in et niets. Niemand durft verder op te staan tegen deze regering alleen maar losers en bluffers. Neem een voorbeeld van de arabische lente. Daarom jullie kaolo surinamers zijn waardeloos. Alleen maar praatjes en geblaf!


  Maak melding

 35. @passant
  Je praat een hoop stront!
  In plaats van je de straat op gaat en mensen wakker maakt loop je hier weer te lullen met je grote bek!
  Kom laat me je effe bakpoenne


  Maak melding

 36. Ai baya, mi kong weli kba yelleh. A piena sa we piena djaso na sranan. Mi gado alla dey deng pkin no mang jang. Mi wang axi un alla brada nanga sisa sai tan na tappoe tata fu kan stort wang pkin money dji un dja na sarnan.


  Maak melding

 37. De tweede tekst volgend op mijn bericht als zijnde Pakira Tigri is niet van mij afkomstig. Iemand noemt zich dan ook Pakira Tigri en komt met vulgaire taal. Daar distantieer ik me van .


  Maak melding

 38. Hans, ik geef altijd mijn mening met kennis van zaken.Ik kan het soms ook mis hebben, maar dat is een menselijke eigenschap.Ik lever geen kritiek op de regering als ik het zelf niet kan.Maar aangezien ik mij wel kan handhaven/redden in een politiek-bestuurlijk omgeving voel ik mij wel goed bewapend om commentaar te leveren.


  Maak melding

 39. Nee RobG, jij zult ook eens kritiek leveren op het falende en zelfverrijkende beleid van de regering Bouterse, maar wel kritiek leveren op de voorgaande Regering Venetiaan, lekker hypocriet wel weer, maar dat was al wel bekend hier het WKN,
  en die zelfverheerlijking van jou kennen we ook wel., dan moet ik steeds aan de hit van Peter Blanker
  “het is moeilijk bescheiden te blijven,
  wanneer je zo goed bent als ik” denken, Zum kotzen


  Maak melding

 40. @Robje-de-Desi-slaaf :

  De slaaf zegt : “Hans, ik geef altijd mijn mening met kennis van zaken.”

  Met Kennis Van Zaken,

  blijft Robje de slaaf het Desi-faillissement van Sranang ontkennen !!

  Ontkent hij dat Gilmore ruim 1 MILJARD dollars heeft VERSPEELD bij de Centrale bank !

  Ontkent hij dat de Desi-Amnestiewet, voor 100 %, in strijd is met Onze Grondwet !

  Ontkent hij dat de, 17.620 door NDP-beloofde Volks-woningen NIET zijn gebouwd door Desi !

  Ontkent hij dat de NDP ALLE Surinamers ten minste 70 % ARMER heeft gemaakt door WANBELEID !

  Ontkent Robje dat Desi en clan, de UITGAVENZIEKTE hebben ! Soso CONSUMPTIE-uitgaven !!!

  Ontkent de slaaf dat de begrotingen in juni 2016 WEER zijn overschreden door kabinet-Desi !!!

  Ontkent de leeghoofdige slaaf dat onze MONETAIRE RESERVES in juni WEER zijn GEDAALD, door WANbeleid van opa Desi !!!

  Ontkent huisslaaf Robje dat Desi meerdere malen de Grondwet verkracht om uit het gevang te blijven, Sranang en Bevolking zijn niet in tel bij de machthebber !

  Tja Robje, u reageert steeds met “kennis van zaken”, TJAAAAAJHHHAAAAAAA !!!!

  U zit zeker in de SNELTREIN van Paramaribo naar Onverwacht !!!


  Maak melding

 41. @Robje-de-Desi-slaaf

  Ontken je dat je op mijn anus geilt?
  Ontken je dat je mijn pik in je strot heb gehad?
  Ontken je dat je graag met een dildo word besprongen?
  Ontken je dat je mee doet aan poepsex?
  Ontken je dat je graag in mijn bek wilt scheiten?
  Ontken je dat je mijn anus wil vingeren om vervolgens na te ruiken met een likje?
  Ontken je dat je bouta hebt gebaft?


  Maak melding

 42. Aan NEP Srafu, (misbruiker van mijn nickname) :

  gebruik uw eigen naam aub !

  @Robje-de-Desi-slaaf :
  Bij goed slaafs-gedrag door de week,
  mag je op zondag naar de kerk !!


  Maak melding

 43. hoe kan deze regering de ” problemen niet zelf oplossen ”’
  ze hebben het zelf veroorzaakt.,
  ze hebben het zelf gemaakt..
  ze weten precies waar het geld is gebleven of bewaard..

  hoe zo kunnen ze het niet oplossen..

  vraag het persoonlijk aan de moordenaar,, aan miesie-kaa ba , aan abrahams , simons, diekhie, enz enz ..

  zij zelf leven als prinsen in het land..


  Maak melding

 44. Suriname heeft wel een hele grote mijlpaal bereikt in haar geschiedenis. In deze reaguursels wordt Nederland niet meer de schuld gegeven dat het slecht gaat met Suriname. Goed zo jongens, ga zo door!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.