Big, Black & Beautiful op Koningsdag in Suriname

5

De Top Nederlandse Soul/Pop/R&B vrouwengroep Big, Black & Beautiful is dit jaar de hoofdattractie van het Koningsdagfeest van Paramaribo. Het feest vindt vandaag, 27 april 2016, plaats op de Pier van Hotel Torarica. De organisatoren zijn: Nederlandse Ambassade, Parbo Bier, Brainwaves Events, KLM Suriname en Torarica Group of Hotels.

Het Koningsdagfeest in Paramaribo, dat ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van koning William-Alexander wordt gehouden, vindt voor de tweede keer plaats in Suriname. Vorig jaar was de Nederlandse Dance Classics Band NoiseRBlack de hoofdact.

Big, Black & Beautiful is één van de meest inspirerende zanggroepen van Nederland. De dames van Big, Black & Beautiful zijn regelmatig in de Nederlandse theaters te bewonderen. De groep wordt gevormd door Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot. Er worden 1.250 mensen op het feest verwacht.

Bekijk ook:

5 REACTIES

  1. Ze zijn goed hoor. Suriname geniet van ze. Gelet op de vervelende omstandigheden van het land kunnen jullie best wat ontspanning gebruiken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.