Documentaire op NPO 3 over zanger Typhoon

0

Typhoon, de artiest die in korte tijd heel Nederland veroverde met zijn muziek, werd vijf jaar lang met de camera gevolgd door zijn beste vriend en huisgenoot. Het resultaat is een documentaire getiteld ‘Typhoon: Blues and Blessings’, welke zaterdagavond 27 februari te zien op NPO 3.

Herbert Alfonso volgde zijn vriend Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, jarenlang met een camera. Dat resulteerde in een goudeerlijke en hartverwarmende documentaire over twee vrienden van wie er één in een baan om de aarde wordt gelanceerd en de ander in verbazing toekijkt.

Glenn de Randamie (’t Harde, 6 augustus 1984) is een Nederlandse rapper/zanger van Surinaamse afkomst. De Randamie groeide op in het Veluwse dorpje ’t Harde en komt uit een muzikale familie. Zijn vader speelde gitaar en saxofoon, zijn moeder zong in een koor, zijn broers Kevin en Earlrandall rappen en zijn zus Sharon is r&b-zangeres.

Typhoon: Blues and Blessings
Zaterdagavond 27 februari
Van 22:20 – 23:18 op NPO 3

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.