Verbetering netwerk Waterleiding Maatschappij Suriname

4

Edmund Blufpand, communicatie chef van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij NV(SWM), geeft een toelichting op het bedieningssysteem van de waterdistributie vanuit het station Van Hattemweg te Lelydorp. De waterleverancier is recentelijk begonnen met werkzaamheden aan het distributienetwerk in het kader van het project getiteld ‘Water Supply Infrastructure Rehabilitation’, dat wordt gefinancierd door de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB). Het project zal de drinkwatervoorziening in de kustvlakte aanzienlijk verbeteren, zoals dat is verwerkt in een masterplan ter garantie van de watervoorziening tot 2024.

4 REACTIES

 1. masterplan 2024 = lange termijn tjoekoe.
  gefinancierd door de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) Hoeveel geld hiervan zal verdwijnen of in het water vallen?


  Maak melding

 2. @amaranta.

  dat heeft U heel goed geformuleerd, vele Land genoten kunnen amper hun hoofd boven water houden, laatstaan een Hydrofoor aanschaffen. De SWM moet het toevoer vergroten grotere water buizen aanleggen zodat iedereen
  normaal kan gaan baden (douchen ) Er is genoeg water in SU, alleen het infra structuur is waardeloos, dat moeten ze aanpakken en geen gezeik, tenslotte betaald iedereen er voor !!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.