Jandino speelt nieuwe show ‘Hoe Dan Ook’ in Suriname

1

De Nederlandse stand-upcomedian van Antilliaanse afkomst Jandino gaat zijn gloednieuwe theatershow ‘Hoe Dan Ook’ ook in Suriname opvoeren. Dit vindt plaats op zondag 9 augustus in het Flamboyant Park. Het is niet de eerste keer dat de cabaretier Suriname aandoet. In 2013 bezocht hij het land twee keren; de eerste keer in maart en de tweede keer in augustus.

Er komt ‘Hoe Dan Ook‘ een nieuwe show. Het gaat ‘Hoe Dan Ook’ spetteren. Hij zal u ‘Hoe Dan Ook’ overdonderen. U gaat ‘Hoe Dan Ook’ genieten. U moet dus ‘Hoe Dan Ook’ komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe Dan Ook …!!!

Jandino Asporaat zoals hij officieel heet wordt ook wel de man met de breedste lach van Nederland genoemd. In juni 2014 wordt een jongensdroom werkelijkheid als Jandino als eerste Nederlandse cabaretier in Ahoy staat. Na zeven succesvolle seizoenen nam hij vorig jaar afscheid van De Dino Show. Nu is hij terug met een nieuw televisieprogramma, een hilarische comedyquiz genaamd ‘Bij Dino in de Straat’. Hij zal dit jaar te bewonderen zijn in een nieuwe bioscoopfilm waarin hij de hoofdrol speelt.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.