Hertelling van de stemmen in Paramaribo

8

Een week na de verkiezingen in Suriname zijn er nog veel onduidelijkheden over de resultaten en de procedures. Een medewerker van een stembureau in Paramaribo laat het publiek en vertegenwoordigers van politieke partijen een stembiljet zien bij een gedeeltelijke hertelling zondag in het Nesty Indoor Stadion (NIS). Het Hoofdstembureau Paramaribo is zondag gestart met de openbare hertelling van 38 stembureaus in de hoofdstad die wordt aangeduid als Kiesdistrict I. Gisteren (dinsdag) vond de hertelling van de laatste 12 stembureau plaats.

8 REACTIES

 1. Geeft Bouterse al die stemmen in Suriname dan kan hij alleen doorgaan met zijn regering om het land helemaal naar de kloten te helpen want die kiezers willen hem hebben om door te gaan met zijn corruptie zaken.Het land komt toch nooit vooruit en niemand durft zijn mond open te doen anders krijg je de kogel.


  Maak melding

 2. Bouta zal alles doen om de verkiezingen te winnen gezien zijn vrijheid aan het doodbloeden is.
  Niemand anders behalve hemzelf doet aan raude.
  Fraude en bouta gaan hand in hand samen sinds 25 feb 1980.


  Maak melding

 3. Afgelopen 25 mei heeft de verkiezing plaatsgevonden. We zijn bijna 2 weken verder en nog steeds is men bezig te tellen.

  In een voor ons bekende continent komen deze taferelen nog steeds voor en van daaruit is het overgewaaid naar Suriname !!!


  Maak melding

 4. Waarom stemt niet iedereen op Bouta.

  Afgrlopen jaren sinds hij aan de macht is is het land alleen maar vooruit gegaan.

  Waar hij het van doet is voor het publiek niet belangrijk, sls ze masr op vooruit gaan. Andere presitenten in Sur hhebben niet gegaan voor het land nog voor het publiek. Alleen eigen zakken gevuld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.