Damaru brengt nummer uit geschreven door Bouterse

27

PARAMARIBO/ROTTERDAM, 23 mei – De Surinaamse zanger Damaru brengt direct na de verkiezingen zijn nieuw nummer ‘De mooiste vrouw’ uit. Het is niet zomaar een nummer, maar een waarvan de tekst is geschreven door niemand minder dan de president van Suriname: Desi Bouterse. Dat vertelde Damaru vandaag aan Waterkant.net.

De inspiratie voor de tekst van het nummer ‘De mooiste vrouw’ haalde de president uit zijn relatie met zijn vrouw, Ingrid Bouterse-Waaldring, waarmee hij al twintig jaar samen is. Damaru zorgt voor de melodie en zingt het nummer. Hoewel hij nog niet getrouwd is, kon hij zich heel goed in de tekst vinden aldus de zanger.

Damaru, die onlangs een kort pauze nam vanwege zijn werkzaamheden voor de partij van Bouterse, had zijn fans beloofd dat hij na de verkiezingsperiode weer muziek zou maken. Het nummer wordt woensdag officieel gelanceerd.

27 REACTIES

 1. RICHTING KUMA KOISIE MET HET NUMMER.

  SONGWRITER DDB, DEZE MAN IS INDERDAAD VEELZIJDIG.

  EEN GREEP: MEERVOUDIG MOORDENAAR/VEROORDEELDE COCADEALER/SCHATKIST GRAAIER/ CEO FIRMA LIST EN BEDROG/MOPPENTAPPER/ ZANGER EN NU SONGWRITER

  PS; ZOONLIEF IN NEW YORKER PRISON!!!!


  Maak melding

 2. Damaru wat ben je dom, wanneer gaat bij jou het roer om?

  Zie je dan werkelijk niet, dat Bouterse Suriname onderdompelt in verdriet?

  Ik luisterde graag naar jou muziek, maar nu maakt het mij ziek!

  Domme, domme man, geld verdienen over de ruggen van je landgenoten, dat gaat je kosten mi boy!


  Maak melding

 3. Staat Damaru nog onder contract bij Top Notch in Nederland? Nou, dan wordt hem dit in Ptata niet in dank afgenomen. Ook al is de tekst misschien a-politiek, bij het zien van de naam Bouterse gaan alle schuiven dicht. Maar misschien heeft Bouterse zijn contract wel afgekocht. Kost een schijntje van die half miljard op een Zwitserse bank. En het feit dat Damaru dezelfde voornaam heeft als de zoon van Bouterse zal ook wel meegeholpen hebben. Maar ik verwacht geen “boost” in de verdere carrier van Damaru. Wereldberoemd in NDP-City.


  Maak melding

 4. De tekst van “De mooiste vrouw” kan na de verkiezing volgens mij niet anders dan als volgt klinken:

  “Praat bajes taal met me Even bajes taal met me Mijn gevoel zegt mij Dat wij volgend jaar via de Champs-Élyséés en de Notre-Dame en de Seine samen landen op Schiphol, om afgevoerd te worden naar de Bijlmer Bajes.

  Praat bajes taal met me, praat bajes taal met me, Ah ah ah yeah”


  Maak melding

 5. Blaka bakra, Damaru denki dat ‘so moesje e go na Parijs’. Als Kenny een hit heeft met Parijs, ‘mi tu wani go na Parijs’. Hij vliegt daarom, na de verkiezingen, mooi mee met DDB, op weg naar de Bijlmer bajes, hij stapt wel uit in Parijs.


  Maak melding

 6. Er is een kans dat de mooiste vrouw wegloopt na een slechte verkiezingsuitslag. Er is ook een kans dat hij haar naar voren schuift als presidentskandidaat indien hij wil samenwerken met de VHP.


  Maak melding

 7. Wederom een president onwaardige actie. Tel daar bij op, de massa moorden, coke transporten, verkrachten van vrouwe justitia, schreeuwen in de ocer, lopen in versleten hawai overhemen en dronken lopen in birkenstocks. De man is totaal de wegkwijt. Vindt je het gek dat investeerders het land mijden.


  Maak melding

 8. Danaru’s Bouterse song:

  Mooiste vrouw, mooiste vrouw, ik heb de mooiste vrouw….
  20 jaar, 20 jaar, 20 jaar ben ik haar trouw …..

  Ogen heeft zij zo mooi, als de knikker van een hert…
  Nooit is zij kwaad op mij, hoewel ik soms ben een snert…

  Wat heeft Santokhi dan, hij loopt altijd zo alleen…
  Uit pure fustratie, die man schopt tegen mijn been….

  Maar mijn lieve vrouw zegt, luister eens beste schat……
  Laat die arme man toch, hij is en blijft een rat…..

  20 jaar, 20 jaar, nog eens 20 jaar…..
  Daarna pas ben ik helemal klaaar…..


  Maak melding

 9. Dit is ook een manier om wereldberoemd te worden moet domme Damaru gedacht hebben, om een lied uit te brengen geschreven door een moordenaar zonder gevoel, Bouterse zou er goed aan gedaan hebben om een lied te schrijven ter nagedachtenis van alle nabestaanden waarvan hij de vaders en zonen van deze nabestaanden op een lafhartige wijze vermoord heeft.


  Maak melding

 10. Ik voorspel dat Bouterse na de verkiezingen een paar toontjes lager zal zingen, omdat het volk hem en zijn partij gaan castreren. .


  Maak melding

 11. He sold his soul to the devil. Efoe baas lassie ai ookto go lassie. Ma kut, alleen dommer dan oliedomme stommelingen verlenen hand en spandiensten aan de duivel in de hoop op nog meer, hebzucht, geldzucht en erkennning. De jeugd is reddeloos verloren als ze de duivel nog vijf jaren geven. Het worden jaren tot hij door de Rechtvaardige Rechter ter verantwoording wordt geroepen. Ondertussen sterven vele paarsen, en verdrinken vele kaljes, alsook vele jonge paarse oliedomme jonge stommelingen, aanbidders der didibri. Hahahahahaha. Sos lafoe te baas wini, want zeker weten, do kies alle soortoe tingi paarse takroe wetten, erg moro amnestiewet. Hahahahaahahahahahahahahahhahaahahaha


  Maak melding

 12. Ik heb een tuintje in mijn hart mi bere gowtoeee.
  Damaru wil ook heel graag een portie met bruine bonen en zoutvlees eten en de jaren daarna gaat hij honger lijden.


  Maak melding

 13. Damaru heeft voor mij als zanger/artiest definitief afgedaan. Bouterse aanhangen onder het mom dat je de geschiedenis niet kent, is een slap excuus. Damaru is het toonbeeld van de leeghoofdigheid van de Surinaamse jeugd die geen kritische vragen stelt bij de persoon Bouterse. Geef ze Njang Dringi Prisieri en ze stemmen op je. Dat is het niveau van de Surinaamse jeugd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.