woensdag, april 17, 2024
HomeFotoCoca-Cola Christmas Caravan in Suriname

Coca-Cola Christmas Caravan in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Coca-Cola is onlosmakelijk verbonden met Kerst, en ook dit jaar pakt Fernandes Bottling Company wederom uit met een sfeervolle kerstcommercial, -radiospot en de Coca-Cola Christmas Caravan. Op donderdag 18 december, vrijdag 19 december en zaterdag 20 december rijdt de karavaan van Coca-Cola trucks versierd met lichtjes een route door de stad en worden onderweg zogenoemde ‘Happiness Stops’ gemaakt. De Happiness Stop is een eindhalte waar de kerst, met iedereen die wil komen, wordt ingeluid. De Kerstman zal dit jaar per koets arriveren.

Het thema van de Coca-Cola kerstcampagne dit jaar is ‘Make Someone Happy’, een boodschap die ook terug te horen en te zien op onder andere de Coca-Cola labels en in de speciale radio- en tv-commercial. Voor Fernandes Bottling Company is de Coca-Cola Christmas Caravan een manier om trouwe Coca-Cola fans te ontmoeten en trakteren op een avond gezelligheid, spelletjes en mooie prijzen.

Er wordt ook aandacht besteed aan mensen die wat extra happiness kunnen gebruiken. Door een bijdrage van SRD 3,- te vragen voor een draai aan het Wheel of Happiness en/of een foto met de Kerstman, zamelt Fernandes Bottling geld in dat gedoneerd zal worden aan een sociaal doel. Zo kunnen bezoekers van de Coca-Cola Christmas Caravan concreet bijdragen aan het geluk van iemand anders.

Happiness Stops
Het startpunt voor alle dagen is Fernandes Bottling aan de Indira Gandhiweg. De Coca-Cola Christmas Caravan wordt gepresenteerd door Gail Eijk.
Op donderdag 18 december rijdt de karavaan vanaf de Indira Gandhiweg naar enkele kinderhuizen om daar kerstcadeaus,gekocht door medewerkers van Fernandes Bottling Company te bezorgen. Op vrijdag 19 december is de eerste Happiness Stop, op het parkeerterrein van de BVSS aan de Johannes Mungrastraat. Op zaterdag 20 december is de tweede Happiness Stop, bij Choi’s Noord aan de Twee Kinderenweg. De Coca-Cola Christmas Caravan komt naar verwachting beide dagen rond 18:00u bij de Happiness Stops aan en de activiteiten duren tot ongeveer 22:00u.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Koos, waarom praat je zo slekt over onze geliefde president. Onze president heeft ontwikkeling gebracht. Net als Molenaar ben je een landverrader van het ergste soort. Niemand verplicht je om naar Sranang te komen ympp.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES