Sportdag voor kinderen met een beperking

5

De Ilonka Elmont Foundation heeft afgelopen vrijdag haar derde sportdag voor kinderen met een beperking van het jaar georganiseerd. Dit maal was het district Wanica aan de beurt. Ruim 140 kinderen van SO Lelydorp, SO Welgedacht C en Stichting Matoekoe konden zich naar hartelust uitleven in het George Deul Stadion te Hanna’s Lust.

Voor de Stichting Matoekoe is het de eerste keer dat zij participeren in een sportdag van de Foundation. De kinderen hebben naar hartelust kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes van de andere scholen. reageerden uitgelaten op de mogelijkheid zich met leeftijdsgenootjes te kunnen uitleven in verschillende spelletjes zoals Chinees voetbal, touwtje springen en bokspringtikkertje. ‘Het is een ideale manier om de kinderen in contact te brengen met elkaar’ zegt Erienne Lourens van de Ilonka Elmont Foundation. Voor de muzikale ondersteuning kon de Ilonka Elmont Foundation rekenen op ondersteuning van Caribbean Drive. Ook heeft de Bikers Unit van het Korps Politie Suriname flink mee gesport. Dit tot groot plezier van de kinderen maar ook de Bikers zelf.SONY DSC

De Ilonka Elmont Foundation kijkt met tevredenheid terug op de dag. “De kinderen, docenten en begeleiders hebben absoluut genoten!” zegt Lourens. Voor de sportdagen in 2014 wordt samen gewerkt met het Bureau Speciaal Onderwijs van het Ministerie van Onderwijs. Ook dankt de organisatie haar sponsoren die het wederom mogelijk maken dit project structureel uit te voeren.

De Ilonka Elmont Foundation organiseert vier keer per jaar een sportdag voor kinderen met een beperking. Dit jaar viert de Foundation het eerste lustrum van dit project. In het kader hiervan is de organisatie druk doende een passende activiteit te vinden om dit te gedenken. Op 20 november aanstaande zal de Ilonka Elmont Foundation haar laatste sportdag voor kinderen met een beperking organiseren in Paramaribo Noord.

5 REACTIES

 1. @Yere No

  Neen geen van bovenstaanden hebben meegedaan aan dit evenement. De Llonka Elmont Foundation en overige sponsers verdienen alle eer.
  Zie je Bellie zijn birthday is op 9 augustus en deze evenement was gehouden op 8 augustus.Alleen op zijn jaardag trakteert belly sociale instellingen met fondsen gestolen door hem uit staatskas zogenaamd … in naam van ikke,belly…
  Voor de rest van het jaar doet hij NIKS voor niemand met uitzondering van een paar criminelen die zich bij hem AANMELDEN om beloond te worden met een spoed ULO en computer diploma zodat zij hun ciminele brein nog verder kunnen uitbreiden.


  Maak melding

 2. Ik denk dat zo een sportdag ook georganiseerd mag worden voor de kinderen van het DNA en wel voor allemaal en niet specifiek voor de coalitie.
  Alhoewel de coalitie die liegen en bedriegen terwijl kinderen vaak genoeg de waarheid spreken.

  Proficiat Ilonka Elmont Foundation en de sponsors voor deze dag.
  Vraag
  Hebben jullie een waardebon van 500 SRD ontvangen van Belfort???


  Maak melding

 3. @ Yere No

  De personen die je noemt waren in therapie, en trouwens : ze mochten niet mee doen. Want, ze lappen de spelregels aan hun laarzen !!!!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.