Roué Verveer Bij Fatu in Bijlmerparktheater

0

Zondagmiddag 25 maart is het weer FATU in het Bijlmerparktheater om 15.00u (Hollandse tijd!). Deze keer met niemand minder dan; Roué Verveer, Martijn Oosterhuis (o.a. De Lama’s en Raymann Is Laat) en coming man Dara Faizi.

In 2006 vatte stand-up comedian Jeffrey Spalburg het idee op voor een stand-up comedy podium in Amsterdam Zuidoost. Het bleek een succes te zijn: elke maand treden stand-up comedians en cabaretiers op voor een uitzinnige zaal in Amsterdam Zuidoost.

Host: Jeffrey Spalburg. Muziek: DJ Phantom (Raggadonz, Hot O Twenty Radio). Info en kaarten: www.bijlmerparktheater.nl.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.