Viering carnaval in Suriname

4

PARAMARIBO, 3 feb – Zoals in vele andere delen van de wereld werd ook in Suriname dit weekend carnaval gevierd. Vrijdag hadden diverse basisscholen al hun carnavalsviering. Daarbij deden leerlingen mee aan hun carnavalsoptochten. Ook gistermiddag (zaterdag) stond de binnenstad van Paramaribo in het teken van dit jaarlijks terugkerend feest.
Viering carnaval in Suriname
Zo was er een carnavalsoptocht in de binnenstad van Paramaribo. Hieraan deden diverse groepen en praalwagens mee. ’s Avonds hadden diverse uitgaansgelegenheden het carnaval als thema. Populair was het grote carnavalsfeest bij ’t Vat.

Carnaval is het feest dat gevierd wordt in de dagen voorafgaand aan de huidige Aswoensdag, waarmee de vastentijd van 40 dagen aanvangt tot aan Pasen.
Viering carnaval in Suriname
Viering carnaval in Suriname


4 REACTIES

 1. Vieren die leuke dames met erotische figuren en rondingen geen carnaval in suriname? Ik zou echt niet langs de weg gaan staan voor deze mensen hoor. Sorry!!!


  Maak melding

 2. @nr 2:
  Je verwijst naar Rio(de Janeiro) Waarom vertel je er niet bij dat 9 maanden na de viering van carnaval in Brazilie een geboortegolf komt en dat veel van die vrouwen niet eens weten wie de vader van hun kind is. Dan heb ik het niet eens over al die SOA’s die ze oplopen. Het is zo erg daar dat de braziliaanse overheid condooms en geboortebeperkingspillen moet verstrekken, en toch helpt dat niet. Het is algemeen bekend dat buitenlanders speciaal met carnaval naar Brazilie gaan om met al die wijven te neuken. Door dit heben braziliaanse vrouwen de reputatie dat ze hoeren zijn.

  Wil je die HOERERIJ in Suriname hebben???? Ik niet hoor, ik vind dat wat er allemaal gebeurd op de Avond Vierdaagse al erg genoeg is.
  Dus WEG met carnaval men moet leren om te WERKEN en niet om te FEESTEN als een stel BEESTEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.