Does Travel & Cadushi Tours start online ticket verkoop

7

Na vele maanden van ontwikkeling en voorbereiding start Does Travel & Cadushi Tours deze maand met de promotie van haar vernieuwde website Caribbean.nl, die de mogelijkheid biedt om nu ook online vliegtickets naar o.a. Suriname te boeken. Met vier kantoren in Nederland, een kantoor in Suriname en op Curacao verzorgt Does Travel & Cadushi Tours al ruim 47 jaar voor vele duizenden passagiers de vliegreizen naar en vanuit de Caribbean.

Steeds meer mensen boeken hun vliegticket via internet. In tegenstelling tot wat velen denken is Does Travel & Cadushi Tours ervan overtuigd dat deze behoefte ook bestaat voor vliegreizen naar Suriname. Does Travel & Cadushi Tours onderkent de groeiende behoefte en biedt de klant nu dus ook sinds kort de mogelijkheid om online te boeken.

Caribbean.nl biedt een aantal grote voordelen voor het online boeken van vliegtickets naar Suriname, Nederlandse Antillen & Aruba. De beschikbaarheid is ‘realtime’ en altijd gekoppeld aan de laagste tarieven per bestemming, luchtvaartmaatschappij en vertrekdatum. De klant hoeft niet meer te schakelen tussen de sites van o.a. de airlines. Met één klik wordt de beschikbaarheid van KLM, Surinam Airways of Martinair middels handige kalenders voor de gehele maand getoond.

Helemaal uniek is de Gespreide Betalingsregeling. Via Caribbean.nl hoeft de klant de reissom niet in een keer direct te betalen. Does Travel & Cadushi Tours biedt de klant als enige de mogelijkheid om met alleen een aanbetaling de vluchten definitief online te boeken. Zo kan de klant profiteren van lagere tarieven wanneer men in een vroeg stadium boekt, de vluchten zijn definitief vastgelegd en men krijgt meer tijd om het totale bedrag te betalen. De klant kan overigens online betalen via iDeal of met credit card.

Op dit moment kan men vliegtickets boeken met vertrek vanuit Amsterdam. Does Travel & Cadushi Tours werkt er hard aan om zeer binnenkort ook de vliegtickets met vertrek vanuit Paramaribo, Antillen & Aruba online te kunnen boeken. Men kan zich via Caribbean.nl aanmelden voor de Gratis Nieuwsbrief en wordt dan periodiek op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.


7 REACTIES

 1. hebben ze al die jaren geslapen,je kunt gewoon bij klm of martinair gewoon online tickets kopen. het enigste verschil is dat je verspreid kunt betalen, en dat zal in de toekomst zeker problemen met zich meenemen.


  Maak melding

 2. Voor een ticket van 10 juni t/m 10 juli met de KLM is een ticket via het internet site van de KLM 7 euro goedkoper. Kennelijk is deze 7 euro waarschijnlijk de rente die in rekening wordt gebracht.
  Dit is geen echte prijsvechter die de klanten naar zich toe wilt trekken.


  Maak melding

 3. online-boeken is al achterhaald , niets nieuws, ik viel stijl achterover van de prijzen, in de periode van 13 juni t-m 12 juli , slm voor 2personen 1608 euro, klm zelfde periode 1478 euro, martinair zelfde periode 1266 , met door berekende kosten voor online boeken, dus als je op afbetaling koopt moet men de rente niet vergeten ,over welke lage tarieven heeft does het , ze zijn overal het zelfde


  Maak melding

 4. Ik heb prijzen zitten vergelijken met de klm en martinair site en ze zijn precies hetzelfde. Alleen moet ik daar een half jaar het geld voorschieten en hier niet. Ik vind het ook veel gemakkelijker dat je kan zien of het een paar dagen eerder goedkoper is.


  Maak melding

 5. ben drie gweest,online boeken 2x bij klm en 1x martinair.Helaas SLM je loopt ver achter de concurent aan.Ouderwetse ticket is niet meer van deze tijd..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.