donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinam Airways organiseert vluchten op VS

Surinam Airways organiseert vluchten op VS

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 jun – De SLM treft voorbereidingen voor de eerste vlucht op Fort Lauderdale, in de Verenigde Staten. De vlucht is gepland voor 17 juli en is de eerste lijndienst met de VS na jaren. Er wordt samengewerkt met de Amerikaanse partner Travelspan. Andere potentiële partners lieten het afweten.

“American Airlines wil simpelweg niet en met Caribbean Airlines konden we het niet eens worden over tarieven en de doorvoer van bagage”, zegt SLM-onderdirecteur Clyde Cairo tegenover de Ware Tijd. Zelf vliegen op de VS gaat nog niet. De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten achten de Johan Adolf Pengelluchthaven nog niet veilig genoeg. De afgelopen jaren zijn wel aanpassingen gepleegd.

Met de Amerikanen wordt nu naar mogelijkheden gezocht voor een positiever oordeel. Aan de andere kant is het passagiersaanbod vanuit Suriname ook weer niet groot genoeg voor een aantrekkelijke eigen lijndienst. Fort Lauderdale komt goed uit, vanwege de redelijk grote concentratie Surinamers in het noorden van de staat Florida. Ook andere overwegingen hebben meegeteld. “Het is er goedkoper, minder druk en de meeste low budget carriers maken er gebruik van”, aldus Cairo.

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten achten de Johan Adolf Pengelluchthaven nog niet veilig genoeg. Maar waarom mag Travelspan er dan wel vandaan vliegen en Surinam Airways niet? Wat is het echte verhaal???


  Maak melding
 2. De aanpassingen die moeten plaats vinden op de luchthaven zijn al jaren bekend. Waarom hebben ze nog niet plaatsgevonden???. Dit gaat om overleven en concurrentie.

  Ik rust

  Djamoe


  Maak melding
 3. Er is een artikel verschenen onder de titel ‘SLM: “Wij gaan voor nóg meer klanttevredenheid”’
  Hierin wordt beweerd dat de klant koning is voor de SLM en dat men graag de mening van de klant wil weten om de dienstverlening naar de klant toe te verbeteren. Ik vind het dan op zijn zachts gezegd vreemd dat men bij dat artikel de mogelijkheid om te reageren heeft uitgeschakeld, hieruit blijkt slechts dat de SLM niet echt wel weten hoe de klant over de service van dat bedrijf denkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES