dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen verbonden aan moneytransfer kantoor aangehouden voor witwassen

Mannen verbonden aan moneytransfer kantoor aangehouden voor witwassen

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlandse politie heeft op maandag 27 maart 2023 vijf personen in Rotterdam, Barendrecht, en Rhoon aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het op grote schaal ondergronds bankieren en het witwassen van crimineel geld.

Drie verdachten, mannen van 45, 49 en 73 jaar oud, zijn verbonden aan een geldtransactiekantoor, dat zich van oorsprong richt op money transfers tussen Suriname en Nederland, meldt de politie.

In Rotterdam werden twee andere verdachten aangehouden, mannen van 53 en 54, op verdenking van betrokkenheid bij het ondergronds bankieren en witwassen. Er zijn doorzoekingen gedaan in woningen en bedrijfspanden

De voorgeleiding van de verdachten aan de rechter-commissaris in Rotterdam zal naar verwachting plaatsvinden op donderdag 30 maart 2023.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Zogenaamde goudwinkeliers die hardwerkend en integer zijn maar achter de rug om alles doen om uit het zicht te blijven. En ze houden zich niet alleen met ondergronds bankieren bezig maar ook met andere duistere zaken.


    gemodereerd
  2. Overal waar er geld is, is “dit soort “, te vinden.
    Vervalsing, oplichting, drugs!
    De diaspora van Chan, die zouden investeren. In Nederland, Amerika, overal worden ze opgepakt.
    No mercy! Crime is Crime.
    Je bent echt niet beter dan een straatrover.


    gemodereerd
  3. Uit zeer betrouw bare bron vernomen dat dit … Diaspora Vrienden van Leandro … zijn.

    De bedragen uit Witwas praktijken verkregen zouden als … Diaspora geld …. in de Surinaamse economie geïntroduceerd worden … Leandro heeft één van zijn beloftes … fresh capital … dan uiteindelijk waar gemaakt.

    Leandro … draag jou Openbaar Ministerie op … de Nederlandse Regering onder druk te zetten … de gevangen personen hun vrijheid terug te geven en de gelden uit Witwas praktijken verkregen … vrij geven en overgemaakt op rekening van de CBvS.

    Wie denken deze Oranje Movement Criminelen anno 2023 te bedonderen ???????
    De Maya’s en de Baab re Baab’s misschien !!!


    gemodereerd
  4. stadsgerillia , wij en anderen hier hebben van bronnen gehoord , dat het paarse vrienden van de ndp zijn , en dat het aangespoord is door de lieden uit Suriname , omdat ze die 19 miljoen Euro kwijt zijn , het OM in Nederland zal deze zaak en die van het wiswassen door moneytransfer winnen , die vijf in Nederland gaan voor jaren de bak in , en daar is geen madam


    gemodereerd
  5. In nederland worden ze opgespoord en opgepakt in Su lopen ze allemaal vrij rond,nog nooit iemand opgepakt.


    gemodereerd
  6. Daar heb je dat onkundig WATje weer met z’n onzin paarse kleuterverhalen. Hij zegt ’’WIJ’’ hebben gehoord. Hij en zn andere persoonlijkheden zeker die met elkaar praten, die halve gare WAt. Ieder verstandig mens die Suriname kent weet vanuit welke hoek dit kan zijn en alleen iemand die er weer niks van snapt zal zulke onzin verkondigen. Hij heeft een trauma van de kleur paars opgelopen want hij dacht dat hij grond zou krijgen van zn ex ndp billemaatjes in die tien jaren. Dat krijg je gab als je teveel in de reet van politici wil zitten. En nou terug je kelder in en vergeet je mondkap niet ziek watje!


    gemodereerd
  7. WAT 28 maart 2023 Bij 04:05
    “stadsgerillia , wij en anderen hier hebben van bronnen gehoord , dat het paarse vrienden van de ndp zijn , en dat het aangespoord is door de lieden uit Suriname , omdat ze die 19 miljoen Euro kwijt zijn ….”!
    *************************************************
    Wij en anderen = dat zijn de rascistische, grond- en geiten, ’s Landskas rovende, stelende Oranje Movement Nietsnutters.

    @WAT= @Pjul … je kunt niet anders … je moet toegeven dat je in Nederland … in Den Haag woon en niet in Suriname. Thanks God Almighty !!!!!!

    Jullie = Oranje Movement Nietsnutters … die de zwarten uitmaken voor luilakken,
    wat nu. De 19 miljoen is niet van zwarte luilakken. De 19 miljoen hebben jullie niet verdiend door hardwerken, in weer en wind. Het is Drugsgeld … period … come o, who do you think to foul ????

    Wie zijn de Sur. Escobars … niet de zwarte luilakken !!! Het zijn de Baap re Baap Oranje Movement Nietsnutters !!!! Ze lijken op en zijn rasgenoten van @Wat=@Pjul, Latour Posse, Lesley, Leandro, Gajadin, de geitendief uit Saramacca.

    Ik heb begrepen dat jij … @WAT=Pjul … hoofddocent bent van de Diaspora Oranje Movement Dieven en Fraudeurs Academie.


    gemodereerd
  8. Heel veel Surineds die met deze Monitransfer onderneming in Rotterdam valuta naar familie Suriname over maakten, hebben heel veel zaken, zoals hun ID, uitkering, salaris, enz versterkt, waardoor het OM, justitie en politie, FIOD, belastingdienst, enz veel te weten gaat komen over de Surineds in Nederland.

    De Surineds die niet fris onder hun oksels zijn, kunnen hun borst flink nat maken. Ook zij zullen nader en zeer streng onder de loep worden genomen, goederen, huizen, valuta, auto’s, bankrekeningen, sieraden, enz.

    Op alle Surineds zal extra gelet en er last van ondervinden, maar die niet fris onder de oksels zijn, gaan de gevolgen keihard merken. Vluchten kan niet meer vanuit Nederland/ EU.

    Hun oefeningen zijn afgelopen en zitten als ratten in de Nederlandse val en zullen worden kaal geplukt.

    Velen gaan hun bolides en villa’s uit worden gezet en net als de bootvluchtelingen uit Afrika, Oost -Europa ook onder een brug op een stuk karton moeten slapen in de kou, regen, wind, zon.

    Let op als u Surineds op straat ziet en weet dan wat er aan de hand is.


    gemodereerd
  9. Politie in nl loert geld van in het bijzonder surinamers, want bij de politie zitten ook veel bruine en zwarte rioolratten die demoniseren eigen soort als de pest! De politie met zogenaamd grote buit arme rakkers zoeken geld De politie. De ene groep ratten doden mysterius weerloze oudjes om geld te claimen bij verzekering zogenaamd hebben hun goede baan maar grote vette maag vullen met geld van dode oudjes o.a met kees jan pietje rietje bietje mietje etc de ander gaat zaken doen met de onderwereld wel triest. Nederland zit vol met zielig rakkers de mietjes en travetieten hebben veel meer succes.


    gemodereerd
  10. Iemand heeft tijdens de inval in Rotterdam buiten staan filmen. De naam van het bedrijf in Nederland is toevallig ook in Suriname bekend als een officiële bankinstelling…


    gemodereerd
  11. Passant 28 maart 2023 Bij 12:03
    Heel veel Surineds die met deze Monitransfer onderneming in Rotterdam valuta naar familie Suriname over maakten, hebben heel veel zaken, zoals hun ID, uitkering, salaris, enz versterkt, waardoor het OM, justitie en politie, FIOD, belastingdienst, enz veel te weten gaat komen over de Surineds in Nederland.

    De Surineds die niet fris onder hun oksels zijn, kunnen hun borst flink nat maken. Ook zij zullen nader en zeer streng onder de loep worden genomen, goederen, huizen, valuta, auto’s, bankrekeningen, sieraden, enz.

    Op alle Surineds zal extra gelet en er last van ondervinden, maar die niet fris onder de oksels zijn, gaan de gevolgen keihard merken. Vluchten kan niet meer vanuit Nederland/ EU.

    Hun oefeningen zijn afgelopen en zitten als ratten in de Nederlandse val en zullen worden kaal geplukt.

    Velen gaan hun bolides en villa’s uit worden gezet en net als de bootvluchtelingen uit Afrika, Oost -Europa ook onder een brug op een stuk karton moeten slapen in de kou, regen, wind, zon.

    Let op als u Surineds o

    Ik kan deze stap van de Nederlandse autoriteiten alleen maar van hartelijk toejuichen. Het moet maar eens keihard deze kakkerlakken aangepakt worden. Ik heb totaal geen medelijden met dit soort als zij onder bruggen in de kou moeten leven. Hier schijnt het zonnetje al 26 graden.


    gemodereerd
  12. Stadsgorilla, je smoel en je go zijn hetzelfde als die paarse criminele roversbende olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D. Die fucking drugsidioten en witwassers zijn een lelekoe in de surinaamse samenleving vanaf 25 februari 1980 met die zg revo van je gotrofather van de patrijsstraat 28. Jo paarse djamoe ede, sebrefata, bongrobita.
    Letitia vriesdelaan over de brug linksaf. Daar hoor je thuis.


    gemodereerd
  13. Minder diaspora fresh capital nu. Weer pech voor de huidige regering om aan fresh capital te komen. Niets lukt meer, behalve family and friends.


    gemodereerd
  14. Dat Surichange kwalijke praktijken, ondergronds bankiert, is wijd bekend. Er zijn echter meer kwalijke aspecten aan deze organisatie, die gewoon als een criminele organisatie kan worden geduid doordat de lijnen met diverse bekende (beruchte) mensen lopen.
    Volgens de jaarrekening 2014 was de huidige Minister van Financiën Commissaris bij deze organisatie, hoe dan ? Zoek op Google jaarverslag Surichange en je ziet de illustere namen en de lijnen worden helaas duidelijk.
    Een eenvoudig journalistiek onderzoek brengt ernstige kwalijke zaken aan de orde. Tot zover het herstel van vertrouwen in het bankwezen ;-(


    gemodereerd
  15. Over een paar jaar is contant geld afgeschaft en bestaat dit probleem niet meer.
    Of zoals Klaus Schwab zegt: you will own nothing and be happy.


    gemodereerd
  16. @@Latour Posse … jij en ondergetekende waren … jaren … samen … huisgenoten aan de Letitia vriesdelaan over de brug linksaf.

    Ondergetkende= Stadsgerilla … is volledig medisch genezen verklaard … maar jij @@Latour Posse … voor de rest van je leven is je huisvesting … een speciale ISOLEER CEL { vanwege vlucht gevaar }Letitia Vriesdelaan.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES