dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie onderzoek naar aanwezigheid van drugs op Jules Sedney Haven

Politie onderzoek naar aanwezigheid van drugs op Jules Sedney Haven

-

Does Travel - naar Suriname

Op de Jules Sedney Haven in Suriname is er vanmorgen onderzoek geweest naar de mogelijke aanwezigheid van drugs. De verboden middelen zouden ontdekt zijn door de douane tijdens controle.

De redactie van Waterkant.Net nam waar dat verschillende eenheden van de Surinaamse politie ter plaatse waren. Bij navraag bleek het te gaan om de narcotica brigade alsook andere eenheden van de politie die ter plaatse waren. Vermoedelijk zijn er drugs in deuren van containers met rijst ontdekt.

Milton Bisschop woordvoerder KPS bevestigt een vermoedelijke drugsvangst op het havencomplex. “De Narcotica Brigade en overige gespecialiseerde diensten zijn nu bezig op het havencomplex. Er is vermoedelijk drugs aangetroffen”, zegt hij.

Wat er is aangetroffen en of er daadwerkelijk sprake is van een drugsvangst, is nog niet duidelijk. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht aangevuld en/of bijgewerkt.

UPDATE: De redactie van Waterkant.Net verneemt dat in de deuren van diverse containers met rijst (foto) cocaïne zou zijn verwerkt. De Surinaamse brandweer werd ingeschakeld om assistentie te verlenen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Deze regeerperiode in Suriname blijkt de gouden tijdperk te zijn voor criminelen en drugsdealers. Suriname is een narcostaat geworden. Wat een schande.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES