Man die vermoedelijke inbreker doodstak in verzekering gesteld

9

De 20-jarige C.S. die afgelopen nacht mee werd genomen naar het politiebureau, nadat een nog onbekende man door messteken om het leven kwam, is vandaag na te zijn voorgeleid bij een hulpofficier en na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld.

C. raakte in de vroege ochtend in een worsteling met een man, van wie de personalia nog niet bekend zijn. Het slachtoffer, waarvan werd vermoed dat hij meer zou afweten over de diefstallen in de straat, hield steek- en snijwonden in zijn buikstreek, oksel, nek en hoofd over aan de worsteling.

Toen de ambulance ter plaatse arriveerde bleek dat het slachtoffer het leven had gelaten. Er was ook reeds sprake van lijk stijfheid.

De redactie verneemt dat de buurt al enige tijd geteisterd wordt door inbrekers. Afgelopen nacht werden verdachte figuren tegen twee uur ’s nachts door buurtbewoners in de straat gesignaleerd. De politie van De Nieuwe Grond werd gealarmeerd, die een man van de plaats verwijderde.

Later werd weer een man gesignaleerd op een aangrenzend perceel voor een magazijn. C.S. ging naar hem toe om rekenschap te vragen, waarna ze in een worsteling raakten. Een vrouw kwam nog tussen de twee om partijen uit elkaar te halen.

Tijdens die worsteling is de man gestoken en zeeg hij neer. De politie werd gealarmeerd die ter plaatse ging voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld die de politie bij aankomst te kennen gaf dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde.

De politie starte een onderzoek in de omgeving en trof een gasbom gedekt met een vuilniszak, die reeds was weggenomen van een andere buurtbewoner in de straat. Ook een tas met lemmetjes werd in de directe omgeving van het slachtoffer aangetroffen.

Het is echter niet duidelijk of het slachtoffer ook daadwerkelijk betrokken was bij de gasbom diefstal.

Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer werd verwond werd aan de politie overgedragen. Ook een steen met bloed werd in beslag genomen door de politie. De verdachte werd in verband met het verdere onderzoek naar het politiebureau overgebracht en zit nu vast.

De zaak werd ter plaatse overgedragen aan kapitale Delicten die het onderzoek verder zal verrichten.

9 REACTIES

 1. Als niemand in de buurt die man kent, wat deed hij dan daar??
  1 steek is verdediging mr te veel.
  Waar komt de man dan vandaan??? Brom, auto, fiets?????
  gemodereerd

 2. Lijkstijfheid treed na 1 – 2 uur op en is na 6 uur voltooid. Het lijkt er dus op dat de verdachte en de getuige van de vechtpartij de politie niet meteen na het gebeurde hebben gebeld, of het is ook mogelijk dat de politie iets belangrijkers te doen had dan meteen uit te rijden voor iemand die neergestoken was.
  gemodereerd

 3. opgeruimd staat netjes
  justitie moet de dader bedanken dat hij het vuile werk heeft gedaan
  in de gevangenis kost hun verzorging bommen geld en..ze willen ook aanpassing voor het werk
  gemodereerd

 4. als het echt die inbreker was , dan moeten ze c.s. direct vrijlaten en dan moet amoksie c.s. bedanken voor de goede daad , een crimineel minder
  gemodereerd

 5. Als de politie niet in staat is de veiligheid in het land adequaat te waarborgen, dan zullen burgers gedwongen zijn dat te doen
  gemodereerd

 6. Jammer, als hij wordt veroordeelt !!!! Er lopen nog
  duizenden van dit soort gespuis rond, 1 of meer
  minder, maakt toch geen flikker uit !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.