donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePowisi: "Ik ben door de politie vrijgelaten met tanden uit m'n mond...

Powisi: “Ik ben door de politie vrijgelaten met tanden uit m’n mond en een verwond gezicht”

-

Does Travel - naar Suriname

Rinaldo Mussendijk, meer bekend als Powisi van goudopkoop Suriname, werd zaterdagmiddag aangehouden door de politie van bureau Nieuwe Haven en zondagochtend weer vrijgelaten.

Powisi zegt aan Waterkant.Net dat hij langs de Calcuttastraat-Kankantriestraat met zijn vrienden rustig aan het chillen was toen de agenten kwamen aangereden. Naar zijn zeggen werd hij zonder enige aanleiding aangehouden en overgebracht naar het bureau ter ontnuchtering.

Volgens Mussendijk verloor hij op een gegeven moment het bewustzijn. Hij was na enkele uren weer volledig bij en toen realiseerde hij dat twee tanden uit zijn mond waren en hij een verwond gezicht had.

Naar zeggen van Powisi vroeg hij aan de politieagenten hoe hij gewond is geraakt en zij beweerden dat het komt doordat hij met zichzelf heeft gevochten. “Ik ben door de politie vrijgelaten met tanden uit m’n mond en een verwond gezicht”.

Powisi zegt dat de bewering van de politie onmogelijk is, want hij kan zijn eigen tanden niet uit zijn mond slaan. Volgens hem hebben de agenten in opdracht ervoor gezorgd dat hij mishandeld is geworden.

Mussendijk laat weten dat hij veel pijn aan zijn gezicht heeft en zodra hij wat beter voelt zijn arts zal bezoeken.

Volgens de politie werd Powisi overgebracht omdat hij tekeer ging in de buurt. Op het bureau ging hij weer tekeer tegen enkele arrestanten en op een bepaald moment werd hij mishandeld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Mooi dan kan hij nu twee gouden tanden plaatsen.
    Van al die gestolen goud.
    Die hij opkoopt van al die dieven.


    gemodereerd
  2. Deze VHP getto-leider wordt van alle kanten belaagd. De mensen zijn boos omdat Powisie velen heeft misleid om slim te stemmen.Zijn beloften aan de mensen kan hij niet waarmaken. A mang moes dok..

    In een interview twee jaren terug zei hij het volgende….“Een fout is menselijk. I am sorry. Mi mek’ wan fout. U ben bar’ mi, maar toch mi go in de fout. Un’ no wraak tap mi,”. “Den sma e pina wreed. A no bun san y’e du president,”

    Boontje komt om zijn loontje. Hij krijgt de rekening gepresenteerd…….


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES