donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVuurwapengevaarlijke man gezocht door de politie

Vuurwapengevaarlijke man gezocht door de politie

-

Does Travel - naar Suriname

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Guillermo Elton Dissels gelast.

De man die ook bekend is als ‘Gebo’ of ‘Gilly’ wordt ervan verdacht zich onder andere schuldig te hebben gemaakt aan moord, doodslag, deelneming aan een criminele organisatie, opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding van de wet verdovende middelen.

In het opsporing bericht van de Surinaamse politie is te lezen dat deze verdachte vuurwapengevaarlijk is.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Cold Case Unit (CCU) op de telefoonnummers 402134, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. De politie valt vaak op verkeerde plaatsen binnen en mishandelt onschuldige burgers. Onlangs zijn er een aantal van deze ellendelingen achter de tralie verdwenen vanwege buitensporig geweld, waardoor burgers onnodig letsel hebben opgelopen. Daarnaast heb je corruptelingen in het korps die zich zelf proberen te verrijken , omdat zij te weinig verdienen of zich bezighouden met drugs gerelateerde zaken. Normen en waarden zijn zoek en een ieder probeert zijn hachje te redden door te stelen. Kinderen leren uit voorbeelden en die krijgen zij van de REGERING.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES