donderdag, mei 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSomohardjo: "Met seksgenoot bedoeld dat Sally, Adhin en Peneux van hetzelfde geslacht...

Somohardjo: “Met seksgenoot bedoeld dat Sally, Adhin en Peneux van hetzelfde geslacht zijn”

-

Does Travel - naar Suriname

Pertjajah Luhur (PL) – voorzitter Paul Somohardjo ligt niet wakker van de rechtszaken die recent door oud-vicepresident van Suriname Ashwin Adhin en oud-minister Robert Peneux tegen hem zijn aangespannen.

“Ik leef in een rechtstaat en ik herhaal het nogmaals: ik heb niemand beledigd”, zei Somohardjo aan D-TV.

Volgens de leider van de Surinaamse partij PL heeft hij in zijn uitspraken op politieke podia, waarin hij zowel Adhin als Peneux seksgenoten genoemd heeft van cabaretier Sally The Rising Star, alter ego van Rubesh Kartopawiro, slechts de nadruk willen leggen op de selectieve kritiek die er wordt geleverd wanneer iemand het besluit neemt om de PL te komen ondersteunen.

In die uitspraken heeft hij slechts de nadruk willen leggen op het feit dat alle drie personen van hetzelfde geslacht zijn, namelijk het mannelijk geslacht. Het is volgens Somohardjo daarom mensen hun zaak als zijn uitspraken verkeerd zijn begrepen.

“Maar wanneer meneer Adhin en meneer Peneux van hetzelfde seksgenoot…dan bedoel ik: ‘van dezelfde manengre’. Het zijn allemaal mannen. Met seksgenoot bedoel ik van hetzelfde geslacht. Ga het googlen. En dat bedoel ik met selectief.

Ik heb ook de naam van prins Charles en koning Willem genoemd. Dus wanneer de president zijn handen worden vastgehouden door de first lady, dan gaat men gaat janken, dit en dat doen. Maar wanneer de koningin van Nederland de koning Willem zijn hand vasthoudt, praat niemand erover. Dat is selectief”, aldus Somohardjo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
  1. Totaal geen VISIE voor de ontwikkeling van het LAND..alleen maar domme uitspraken om anderen onderuit te halen om zichzelf het gevoel te geven dat hij beter is dan de rest. OUDE BOZE GEESTEN als SOMO zijn niet meer van deze tijd …….trek toch lekker jou pyjama aan en ga slapen, maar val ons niet lastig met je domme praat. Vergeet je familie niet mee te nemen.


    Maak melding
  2. Somo: Je bent echt grappig hoor en steeds zeggen je bent iemand van Wet en Recht.

    Ik heb Santokhi dat ook vaak genoeg horen zeggen tot dat hij werkelijk president werd.
    Nu hanteert hij zijn eigen Wetboek van Strafrecht en Strafvordering.

    Zelfs praten over het boek van de heer Van der Bergh is strafbaar aldus Santhoki

    Macht heeft deze president BEDWELMD


    Maak melding
  3. Ik weet nog steeds niet wat Tjekre tjekre! wilde zeggen. Voortaan moet hij maar in het Javaans praten en een tolk het voor hem laten vertalen naar het Nederlands. Dan begrijp ik misschien wat hij bedoelt en wordt hij misschien ook niet aangeklaagd. Nu praat hij Ons Belang/Bakba Wenkri/Warung Nederlands, waar geen touw aan vast te knopen is.


    Maak melding
  4. Maarr……Somo wat voor zin had het om dat aan te halen, dat de 3 personen van hetzelfde geslacht zijn.
    Was dat nodig? Waarop slaat dat allemaal? Als je zulke uitspraken doet, dan gaat men natuurlijk verder nadenken, wat de bedoeling van jouw is. Het was nergens voor nodig. Je moet opletten wat je zegt. Jij onnozele javaan. Ik ben ook een javaan maar ik walg van zulke javanen die zulke domme uitspraken doen en niet eerst nadenken. Sally mi lob fa joe de, maar denk goed na als je nog verder wilt gaan in deze politieke partij. Ik geniet elke keer weer van jouw shows. Laat deze onnozele javaan jouw carriere niet ten gronde brengen. Joe na joe en mi lob fa joe de, gezellig en je tak lek fa sani de.


    Maak melding
  5. Konsensi 13 maart 2024 Bij 12:27
    Dit is het niveau bij de PL.
    Neen, jouw niveau is hoog.

    Jullie zullen voor ze gaan stemmen. Mag toch ? We leven toch niet in een totalitaire staat waar het volk op slechts 1 persoon of 1 partij moet stemmen?

    Succes ermee
    Dat maak ik wel uit.


    Maak melding
  6. Boesskowtoe, je ziet de ontwikkeling door Bouterse op gang gebracht, net als de meeste Syrinamers, niet? Dat is niet zo vreemd, de tweede Dubai, de snelwegen met fly overs en de spoorlijn, die Bouterse beloofd had, zijn net als Bouterse zelf een gepasseerd station of spoorloos, maar onze hallucinerende Debby ziet ze nog steeds in haar dromen..


    Maak melding
  7. Dit soort gasten moeten het Surinaamse volk normen waarden respect en fatsoen bij brengen, en Bouta,Brunsi en Bordo niet te vergeten.Het zal mij niet verbazen dat het onderontwikkelde deel van het volk weer voor zulke figuren gaat stemmen. TRIEST !


    Maak melding
  8. Zo vader zo zoon!
    Hoe dom onze politici zijn, dat moet je niet eens meer uitleggen, het volstaat ze te citeren. Maar neks no fout. De slimme Surinamer maakt het verschil toch?


    Maak melding
  9. Gelukkig zijn niet alle Javanen zo slim als ” Somo ”!
    Weer een andere liet zich gebruiken door ”Boefi” de vol
    gevreten paling dat nu gevlucht is. @ Ikke : Ben 100% met je eens
    verder heb ik niks an toe te voegen. Nog iets dan: deze
    ” Somo, ” haalt de andere Javanen door het slijk met zijn
    domme geleuter! ” Somo ” ga maar lekker van je oude dag
    genieten, je hebt al zoveel geld verdient met je duistere
    praktijken!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES