woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie regio Midden Suriname beschikt nu over drone-piloten

Politie regio Midden Suriname beschikt nu over drone-piloten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van regio Midden Suriname beschikt nu over drone-piloten. Zes manschappen van de regio hebben onlangs de drone-training gevolgd en met succes afgerond.

Deze training werd verzorgd door het goudbedrijf Zijin/Rosebel Gold Mines. De opgedane kennis zal worden toegepast in toekomstige onderzoeken.

De medewerkers worden bedankt voor hun inzet en worden van harte gefeliciteerd met het succesvol afronden van de training.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Perfect materiaal om het regenwoud te bewaken en aktie te ondernemen tegen illegale activiteiten…! Dat is een noodzaak

  2. gefeliciteerd heren. goed initiatief. drones zijn vrij goedkoop en kunnen handig zijn om ergens even snel poolshoogte te nemen (zelfs als er geen voertuigen of benzine beschikbaar zijn) en/of bewijsmateriaal verzamelen.

  3. Natuurlijk gaan de drones ingezet worden om illegale goudzoekers op de goudvelden van de maatschappijen op te sporen.Daarnaast moet het ” mogelijk ” zijn om rovers in het achterland zo snel mogelijk in de kraag te vatten.Dit laatste moeten we beschouwen als een bijvangst van dit project.

  4. Geweldig! Hopelijk met nachtlenzen. En nu zorgen dat er meer manschappen opgeleid worden zodat iedere eenheid over minstens 3 piloten beschikt (nacht-, ochtend- en avonddienst). Ik ga er vanuit dat alle op dienst zijnde piloten centraal aangestuurd worden. Nogmaals proficiat.

    Nachtlenzen, zodat de bewegingen van RobG(oebbels) z’n boezemvriend nauwkeurig in de gaten gehouden kan worden.

  5. W. Whome,

    Ik weet wel dat ze zo worden genoemd. Maar bij piloot denk ik aan iemand in een cockpit of aan een echte vliegtuig.
    Je hebt diverse soorten drones. Die drones die je in de winkel kunt kopen, maar ook militaire drones. Aan die laatste dacht ik meteen, die UAVs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES